Arkadaşlar Servet Cumartesi Akşamına Halı saha maçı ayarlamış.
Cumartesi akşamı koca göbeklerimiz ile Maltepe de 21-22.00 arası halı saha maçı yapıyormuşuz. Sahaya çıkıp top peşinde koşturmak isteyen ya da bizim top üstünde sektirmemizi izleyip, karnını kaşıyıp, çatlarcasına gülmek isteyen izleyicilerimizi bekleriz.
Futbol topuna en son 10 yıl evvel dokunmuştum. Kendi kaleme attığım golden dolayı maçtan atılmıştım. Heyecanlı olacak.
Servet maç filan diyor ama; bugün - yarın baba da olabilir. O nedenle eliniz telefona yakın olsun. Her an "toplanıyoruz!" diye haber gelebilir. Hastane ziyaretine de gidebiliriz.
Motosikletimin 30.000 bakımını yaptırdım. Lastiklerimi Pirelli Gt 34-35 ler ile değiştirdim. Bugün yağmurda kullandım. Tek kelime edebilirim "Mükemmel" .
Eskiden yanıma yaklaşabilen yoktu ama ben korkudan basamıyordum motor yol çizgilerinde yalpalıyordu, şu anda uçuyor. Aynı yerlerden bugün yağmurda gittim o yalpaladığım yerleri hissetmedim bile. Dolayısıyla artık bırakın beni geçmeyi, yanıma bile yaklaşamazsınız. Benden söylemesi.

Bu arada masrafım 381 YTL. oldu. Fena koydu yani
Dylana en çok yakışan renk hangisi mi?
- Tabii ki Gümüş. Kesinlikle duygusal söylemiyorum. Git yakından incele. Gümüş rengin havası ve kaliteli duruşu hiç birinde yok. Servet'inki gibi sünnet çocuğu misali sticker vs. yakışmıyor, sadeliği seviyor ama duruşundan ödün vermiyor. Diğer renkler de güzel ama gümüş daha değerli o zaman gümüş güzeldir.