Aynı problem bende de olmuştu. Hemen müşürü değiştirme. Ampülü değiştirdim sorun düzeldi. Önce ampülü değiştir olmadı müşürü değiştirirsin.Sinyal müşürü yane flaşör degişecek:cat:
Aynı problem bende de olmuştu. Hemen müşürü değiştirme. Ampülü değiştirdim sorun düzeldi. Önce ampülü değiştir olmadı müşürü değiştirirsin.Sinyal müşürü yane flaşör degişecek:cat:
Aynı problem bende de olmuştu. Hemen müşürü değiştirme. Ampülü değiştirdim sorun düzeldi. Önce ampülü değiştir olmadı müşürü değiştirirsin.
arkadaşlar akşam eve gelirken fark ettim sinyallerimde bir sorun var.şöyleki
sola sinyal verince problem yok hem arka hem ön gayet muntazam çalışıyor.sağa verdiğimde ise arka sinyal direkt yanıyo ön hiç yanmıyor,sebeb ne olabilir oradan parçalamaya başlayayım![]()
arkadaşlar sağolun sabah önce ampülü bi kontrol edeyim olmazsa müşüre bakarım:cat:
Aynen.Bizimkinde sinyaller yanıp kalıyordu degiştirdik düzeldi.Orjinalini alayım dedim 55 ytl demez mi servisr:Gittim sanayiden 2 ytlye aldım hala çalışıyor.
Aynen.Bizimkinde sinyaller yanıp kalıyordu degiştirdik düzeldi.Orjinalini alayım dedim 55 ytl demez mi servisr:Gittim sanayiden 2 ytlye aldım hala çalışıyor.
aynı sorun bende de var..sinyal verdigim zamn yanıp kalıyo ..müsürü elimle sıktırdıgım zamn calısıyor,yerine takıyorum bi kac gun calısıyor ..daha sonra tekrar aynı sorunu yasıyorum ..sanırım artık degiştirmek gerekiyor..
bi de arkadaslar bi sorum olacak...dun gece eve gelirken farkettim kısa far yanıp sonüyor ..uzunlarda bi problem yok ...bugun baglantılara baktım herhangi bi temassızlık da yok ..acaba ampülümü degiştirmem gerekiyor..??
evet ampül kesmek üzere değiştirmeniz gerekir bendede aynısını yaptı çıkardım içindeki tel kopmuş fakat bi temas ediyo bi etmiyo
babaçi Abi bu aydınlatma için h4 falan deniyordun ne oldu.Kısalara güvenip gece çıkmamak lazım.Yine yoldayken kısa sönüverdi uzunla idare ediyoruz.Bi ampül gerek şimdi ne alsam acaba iyi aydınlatan:silent:
babaçi;812933' Alıntı:ben o işi hallettim:bounce:h4 lerin iki çeşidi var biri tırnaklı ayakları olan birde yuvarlak dipli olan.tırnaklıyı takamıyorsun ama yuvarlak dipli olanına far tasının içinden duyu komple çıkarırsan ve ampülün saç olan kısmına iki yuva açıyorsun ki fara otursun.ampülü ya osram alın yada narva.
bu arada 55 watt çekeceği için ben farlara düğme koydum artık açıp kapatabiliyorum ve çok da güzel aydınlatıyor
arkadaşlar bu topic için abes olacak ama sadece merak ettiğim için soruyorum. şu tvs apache modelini yakından göreyen veya deneyen varmı sizce bizim ybr ile kıyaslanırmı dayanıklılık ve performans olarak.
sen motoru yaptırıp satacan galiba, abi kullanmadım ama far şekli hariç güzel motor
babaçi aslında yaptırmadanda satabilrim ama belli deil şuan. sigortadan paramı aldım. Eğer dayanabilrisem yılbaşına kadar bekleyip ondan sonra güzel bir model almayı düşünüyorum. Ama motorsuzluk çok zor nasıl dayancam bilmiyorum o yüzden şuan araştırma içindeyim ben. tvs yi bu aralar çok görüyorum avrupa sitesindeki yeni çıkan bi modeli var baya ilgimi çekdi. ybr ye rakip olamaz ama ilginç bi motor hindistan yapımı merak ediyorum sadece...