yamaha kripton anahtar teslim fiyatı (plaka dahil) 3550 ytl ve motoru 110 cc beygir gücü ise 8
bir honda innova motoru ise 125 cc beygir gücü ise 7500 devirde 9
fiyatı plaka dahil nakit verirsen 3100 ytl. kredi ile 3300 ytl.
ayrıca yamaha ile asla kıyaslanamaz, çünkü parçaları dünyanın en ucuzu ve innovanın parça fiyatlarından daha ucuz bir motosiklet yoktur bundan emin ol. Yemin ederimki mobiletten daha ucuz.
motorla kaza yap, paramparça olsun baştan aşağı bütün parçaları yenilensin toplam 250 ytl tutar, istersen git servislere sor, birde yamaha ya sor, yada sorma moralin bozulur.
benim honda innova ile ben 21.000 km yaptım ve istediğim zaman motor 120 ye rahatlıkla çıktı, torku çok yüksek, 2. vitese 70, 3. viteste 100 yaptım, yakıtı 70 ykr, ve bana 21.000 km de toplam masrafı :
arka fren : 7 ytl
buji : 8 ytl
ön fren : 14 ytl
zincir+dişli + ön dişli : 40 ytl
evet 21.000 km de sadece bu parçalar değişti ve her 2000 km de bir yağ değişim ücreti 17 ytl dir. başka hiçbir masrafım kesinlikle olmadı, eğer motoru zorlamasaydım zincirde bitmezdi, dişliler bitmemişti ama madem zincir değişiyor onlarıda ucuz olduğu için değişeyim dedim.
şiddetle tavsiye ederim. çok memnun kalacaksın, hiç durmadan 200 km yol yaptım, dayanabilsem 1000 km gider bu motor ama insan dayanamaz