honda innova mı yamaha crypton mu ?

arkadaş 150 lik olduğu için ve onda hep yüksek devir yapıyosun ondan çok yakar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yorumlara baktım bişey soracaım bende mondial 151 rs var ve 1.66 ltre 110 km yapıyor (birkereye mahsus bişey deil her zaman aynı miktar benzin alır ve depo tamamen boşalana motor çalışmamaya başladıında alırım) bu alet hem cup hemde 125lik ve daha çok yakıyor..Neden?
40 ı gecme innova ondan az yakar innovanın ortalama yakıt tüketimi 100km=1.9lt

Sevgili Arkadaşlar Ben Kendime 4 Vitesli Motor Alacağim Hondami Inniova Crpton

MERHABA arkadaşlar ben motoralmak istiyorum 4 viteslere tutkum var sizce hangi markayı alam yamaha-crpton honda-ınnouva suzukı-best hangısını terçih edersiniz CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM......

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha kripton anahtar teslim fiyatı (plaka dahil) 3550 ytl ve motoru 110 cc beygir gücü ise 8

bir honda innova motoru ise 125 cc beygir gücü ise 7500 devirde 9
fiyatı plaka dahil nakit verirsen 3100 ytl. kredi ile 3300 ytl.
ayrıca yamaha ile asla kıyaslanamaz, çünkü parçaları dünyanın en ucuzu ve innovanın parça fiyatlarından daha ucuz bir motosiklet yoktur bundan emin ol. Yemin ederimki mobiletten daha ucuz.
motorla kaza yap, paramparça olsun baştan aşağı bütün parçaları yenilensin toplam 250 ytl tutar, istersen git servislere sor, birde yamaha ya sor, yada sorma moralin bozulur.
benim honda innova ile ben 21.000 km yaptım ve istediğim zaman motor 120 ye rahatlıkla çıktı, torku çok yüksek, 2. vitese 70, 3. viteste 100 yaptım, yakıtı 70 ykr, ve bana 21.000 km de toplam masrafı :
arka fren : 7 ytl
buji : 8 ytl
ön fren : 14 ytl
zincir+dişli + ön dişli : 40 ytl
evet 21.000 km de sadece bu parçalar değişti ve her 2000 km de bir yağ değişim ücreti 17 ytl dir. başka hiçbir masrafım kesinlikle olmadı, eğer motoru zorlamasaydım zincirde bitmezdi, dişliler bitmemişti ama madem zincir değişiyor onlarıda ucuz olduğu için değişeyim dedim.
şiddetle tavsiye ederim. çok memnun kalacaksın, hiç durmadan 200 km yol yaptım, dayanabilsem 1000 km gider bu motor ama insan dayanamaz

Son düzenleme:
Kral innova

İnnova taş gibi motor. Hem seri ve hızlı, hem rahat, hem pratik, hem ekonomik,hem sağlam, hem de kişiliği olan bir alet. Dünyada memnun olmayan yoktur herhalde.
Daha büyük bir motora terfi ettim ama innovamıda satmadım. satamadım,kıyamadım. Neredeyse tüm Türkiyeyi dolaşabilirsin bu motorla. Motor dayanır ama sen dayanabilir misin onu bilemem.

İnnova taş gibi motor. Hem seri ve hızlı, hem rahat, hem pratik, hem ekonomik,hem sağlam, hem de kişiliği olan bir alet. Dünyada memnun olmayan yoktur herhalde.
Daha büyük bir motora terfi ettim ama innovamıda satmadım. satamadım,kıyamadım. Neredeyse tüm Türkiyeyi dolaşabilirsin bu motorla. Motor dayanır ama sen dayanabilir misin onu bilemem.

Adam belki aldığı makineyi satmıştır, sen daha yeni mesaj yazıyorsun :)

Eski konu hortlatmışsın...

kesinkilikle yamaha crypton R çünkü benim yaşadığım bölgedeki tüm innovalar a yarıs ta fark atıyorum motorlarımız da hiçbir oyun yok.olduğu gibi düz yolda hep fark atıyorum onlarda benm depomu dolduruyor:D yamaha çok iyi ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM ÇÜNKÜ İYİ Bİ MOTOR

İ

Ful depo ile 140 km. yol yaptım. Benzin göstergesi yanıp sönmeye başladıktan sonra benzinciye ulaşana kadar 20 km. üzerinde yol yaptım.

.

usta emınmısın ben cbf 150 ile 15 ytl alıyorum yanı 3.5 litre gelıyor bana 150 km yaptırıyor senın motorda bısey var

innova derim 140 görürüsün crypton r la 115-120 anca innova cok rahat ayrıca ama parcası pahalı

Bencede tarihlere bakarak mesaj yazalım kaç sene olmuş ve bu cup tarzı motorları son hızları ile kıyaslamayın sonuçta motorun amacı belli yani bu motor 140 yapıyor dersen yapıyordur ama 140 ile kaç saniye gidebilirsin sonuçta cup.

2005 de aldıgım motorumdan gayet memnunum. otobanda rüzgarın olmadıgı durumlarda 140 görmüştür, full depoyla fazla kasmazsam 160 km. zorladıgımda da 120 km yol yapmaktayım.2. vitesde 70ii görmüştür 3 de 110.su anda 53.000 de bu zamana kadar degişen parcasıda krank mili,zincir,her 2000 de yagını da degiştirmekteyim.
eger bir motor alacaksan ve bu cup sa innovadan baskası beklentilerini karsılamayacaktır.

2005 de aldıgım motorumdan gayet memnunum. otobanda rüzgarın olmadıgı durumlarda 140 görmüştür, full depoyla fazla kasmazsam 160 km. zorladıgımda da 120 km yol yapmaktayım.2. vitesde 70ii görmüştür 3 de 110.su anda 53.000 de bu zamana kadar degişen parcasıda krank mili,zincir,her 2000 de yagını da degiştirmekteyim.
eger bir motor alacaksan ve bu cup sa innovadan baskası beklentilerini karsılamayacaktır.

aynen öle topic eski ama iyi olmuş cyrptonda innovada yeni modellerini çıkarttı ama tr de yok şu an ...

evet yeni innova daki artılar enjeksiyonlu olması ve daha az yakıyor olması...(daha ne kadar az yakcaksa :)))
avrupada satısı var fakat burada daha yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar