tokadı yedi haktan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iftardan sonra hanımı çocogu aldım ,biraz yürüyüşm yapalım diye aşağı indik bide ne görüyüm, bitane mobilet bağıra bağıra yukardan kaptırmış geliyo
yanından her geçen ya sesli ya sessiz saydırıyo, bende yaVAAŞ diye bağırdım ,çocuk iki kişiler çok geçmedi 5sn sonra sapaktan çıkan arabaya vurduğunu baam diye bi sesden sonra anladık
gittik baktık yardım edebilirmiyiz diye ,ne yardımı iki tane velet eşşek gibi maşşallah bide suçu günahı olmayan adama sarmışlar ,küfür müfür bide farketmedinmi diyo utanmadan ,yalancı motorun masrafını alcak aklısıra ,millet bi galeyana geldi haklı haksız çıktı meydana
söförde alta kalmadı polis falan çagırdı kızdı çocuklara falan o kalabalıkta veletler kaçtı gitti mala gelsin gerçi ama kimseyede bişey olmadığına göre bi salaklık nelere sebep olabiliyor çocuğun motoru haşat ama nasıl kayboldu anlamadık adamın araba sıfır astra ,1-2000ytl masraf var neyse gene kimseye bişey olmadı
ancak demek çocuğun yediği beddua lar yerine ulaşmış tokadıda yedi haktan:mrgreen

Son düzenleme:
bu olaydan sonra, o civarda başka bir motorcu kaza yapsa ve %100 haklı olsa, etraftakiler suçlu muamelesi yapacaklar.:pale:

öküz dağda ölüyor ama, kokusu eve geliyor.:farao:

araba yerine gidip duvara vursaymış hiç üzülmezdim valla kaldırımda yürüyen yayalarada çarpabilirdi...bunlar yüzünden millete motosikletli diyince yaka silkiyorlar :farao: neyse sizide allah korumuş...

Bu mobilet manyaklığını anlayamıyorum...

Hiçbir korumaları olmadan motoru 2 silindir yaptırıp

Allah ne verdiyse basabiliyorlar.
Bunlar ayık kafayla yapılacak iş değil....(çoğu müptela çıkıyor zaten)

Bunlara otomobillerden önce bizim ses çıkarmamız lazım. Motorcuların adını bu motor sürmeyi bilen mahlukatlar kirletiyor.

Böyle durumlarda motosikletin önünde durmak lazım ki kaçamasın...

eğer benim arabama bu şekilde çarpmış olsalarmış polisi falan işe karıştırmadan önce eğer haksızlarsa ve artislik yapıyolarsa yerden kaldırıp bide ben döverdim geçmişde böyle bi olayda ben yaşadım soluğu karakolda aldık kazadan dolayı değilde attığım dayaktan dolayı...

malesef olay kötü:bounce:
Bizim sahilde yürüyüş yolu var aynı olay orda da geçerli sagolsun böyle cocuklar vızır vızır geziyor olan tüm motorcuların adının kötüye cıkmasına sebeb oluyor

Ya bunlar Bana göre Motor Çakalları gösteriş hava olsun die kusura bakmayın bıras ağır konuşacam sinirleniyorum böle haberleri duyunca dankalaklar Motoru bagırtmayı hava atmayı kendilerine mağrifett sayıyorlar Kaza oldumuda bizim ailelerimiz aman motor cok tehlikeli alma kaza yaparsın die tepki alıyoruz Bu tiplere motor veren ailelerde arkadaslarında kabahat Allah ıslah etsin nediyim

ooooofffff off ne desem ilmemki aslında öylenecek çok şey var ama Allah işini bilir :cat:

bu olaydan sonra, o civarda başka bir motorcu kaza yapsa ve %100 haklı olsa, etraftakiler suçlu muamelesi yapacaklar.:pale:

öküz dağda ölüyor ama, kokusu eve geliyor.:farao:
neyapsın insanlarda enkötüyü görüyo aklına yerleşiyo herkezide ister istemez öyle sanıyo:cat:

araba yerine gidip duvara vursaymış hiç üzülmezdim valla kaldırımda yürüyen yayalarada çarpabilirdi...bunlar yüzünden millete motosikletli diyince yaka silkiyorlar :farao: neyse sizide allah korumuş...
çok teşekkür ederim sağol zaten insanın kortuğu nokta o yolda yürürken böyle insanlar yüzünden çocuğumun elini bi saniye bile bırakamıyorum:cat:

Bu mobilet manyaklığını anlayamıyorum...

Hiçbir korumaları olmadan motoru 2 silindir yaptırıp

Allah ne verdiyse basabiliyorlar.
Bunlar ayık kafayla yapılacak iş değil....(çoğu müptela çıkıyor zaten)

kötüye bişey olmaz arabanın farı parçalandı ,tampon pert, sol çamurluk pert, iyi böyle bi kaza yapsa mazallah yerinden kalkamaz

Böyle durumlarda motosikletin önünde durmak lazım ki kaçamasın...

biz olmasak zaten adam suçlu çıkacak nerdeyse bide adam 2milyar masraf var diye çocuğa bağırınca okalabalıkta o kazadan sonra nasıl ortadan kayboldu anlayamadık bile artçısı ondan daha önce polis falan denince hemen kaçmış zaten kesin aranıyo falandı

Son düzenleme:
Fazla azmanın sonu genelde böyle durumlarla sonuçlanıyor, bunun HAK'tan gelen birşey olduğunu düşünmüyorum. Zavallı Astra sürücüsü, adam yoluna giderken iki delinin gazabına uğramış.Umarım kaskosu vardır...

eğer benim arabama bu şekilde çarpmış olsalarmış polisi falan işe karıştırmadan önce eğer haksızlarsa ve artislik yapıyolarsa yerden kaldırıp bide ben döverdim geçmişde böyle bi olayda ben yaşadım soluğu karakolda aldık kazadan dolayı değilde attığım dayaktan dolayı...

bikeresinde aynen bende böyle salağın birine tokadı çaktım sonra eniştemin marketindeyken bigün çalıştığı kebapçıya alış veriş yapmaya geliyo beni tanımış abi diyo senin o tokadından sonra aklım başıma geldi kaçkere düştüm akıllanmamıştım dedi yani bir musibet bin nasihatten iyidir:)

Fazla azmanın sonu genelde böyle durumlarla sonuçlanıyor, bunun HAK'tan gelen birşey olduğunu düşünmüyorum. Zavallı Astra sürücüsü, adam yoluna giderken iki delinin gazabına uğramış.Umarım kaskosu vardır...

araç kesin kaskoluydu ancak daha vahimi adamında aynı motorcularla aynı yaşlarda çocuğu vardı ve babasının karşılıklı bağrışmalarından dolayı şok halindeydi

Ya bunlar Bana göre Motor Çakalları gösteriş hava olsun die kusura bakmayın bıras ağır konuşacam sinirleniyorum böle haberleri duyunca dankalaklar Motoru bagırtmayı hava atmayı kendilerine mağrifett sayıyorlar Kaza oldumuda bizim ailelerimiz aman motor cok tehlikeli alma kaza yaparsın die tepki alıyoruz Bu tiplere motor veren ailelerde arkadaslarında kabahat Allah ıslah etsin nediyim

senin benim gibi deyildir onun ailesi merak etme at hırsızı gibiydiler anası babasıda aynıdır:cat:

malesef olay kötü:bounce:
Bizim sahilde yürüyüş yolu var aynı olay orda da geçerli sagolsun böyle cocuklar vızır vızır geziyor olan tüm motorcuların adının kötüye cıkmasına sebeb oluyor

benim çocukluk arkadaşım yaklaşık 15 sene önce 14,15 yaşındayken aynı böyle bi durumda yayaya vurup arabanın altına girdi haladaha felçli

Son düzenleme:
En sinir olduğum şey şu mobiletciler..:pr:
Çırçır mıymış neymiş o egzoz.. :farao:
Karbüratör, vs... takıp bağırta bağırta geziyorlar..:pr:
Ayna, plaka, ehliyet, ruhsat.. hiç bişey yok üstelik.. :pale:
Sonra motorcular serseri oluyor.. :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar