Mükemmel Bir Kapışma ve Görüntüleri...

http://www.youtube.com/watch?v=AO0WFHkAg_M

Gerçekten az rastlanır bir kapışma. Eminim görmüşsünüzdür ama benim gibi görmeyenler veya tekrar tekrar izlemek isteyenlere itaf ederim..
Bu arada Goruntunun ortasında giren parçanın bilgisi olan varmı ?
Kim söylüyor ve parça adı nedir ?

şarkı neysede spıkerler manyak anlatıyo olayı :mrgreen:

o spikerler ööle anlatmasa zaten olayın bi anlamı olmaz bence adamlar manyak heyecan veriyo ha:p

güzelmiş dostum paylaşımın için saol

bu arada dikkatimi çekti hadi bizim motorumuz yok kös kös bakıyoz ekrana senin ne işin var böyle güzel bi hava da bilgisayar başında cerrahi dostum :silent:

şuanda mesaimi yapıyosun bilmiyorum ama

güzelmiş dostum paylaşımın için saol

bu arada dikkatimi çekti hadi bizim motorumuz yok kös kös bakıyoz ekrana senin ne işin var böyle güzel bi hava da bilgisayar başında cerrahi dostum :silent:

şuanda mesaimi yapıyosun bilmiyorum ama

eee Sadece motosikleti oldugu zaman herşeyi yapamıyor insan. Aynı zamanda bir Koca ve Yakın zamanda da bir baba oldugumuzda her aklına estiginde yapamıyorsun kacamakları :wiinkk:
Evlilik zor zanaatmış :p

Gercekten de super bi kapisma olmus, adrenalin doluyo insanin ici :D

Bu arada sarki Nelly Furtado - Say It Right sarkisi, rapidshare'e koymadi denedim ama izin vermedi.. limewire ya da emule'den rahatlikla bulabilirsin ;)

eee Sadece motosikleti oldugu zaman herşeyi yapamıyor insan. Aynı zamanda bir Koca ve Yakın zamanda da bir baba oldugumuzda her aklına estiginde yapamıyorsun kacamakları :wiinkk:

vay dostum sende he hiç göstermiyodun bayada gençsin :p

bu arada gözün aydın allah analı babalı büyütsün

Genç üyelere oldukça iyi bir örnek.

Demekki neymiş motosiklet ile evlilik bir arada gitmiyor. :p

Bu arada sarki Nelly Furtado - Say It Right sarkisi, rapidshare'e koymadi denedim ama izin vermedi.. limewire ya da emule'den rahatlikla bulabilirsin ;)

Sarkı adı icin Tsk ederim cok aramıstım.. :rendeer:

Genç üyelere oldukça iyi bir örnek.

Demekki neymiş motosiklet ile evlilik bir arada gitmiyor. :p

Sorma birde IT sektorunde olunca bizim hanım hepten isyanlarda :)

Son düzenleme:

bu klibi
[YT]AO6SnX9s5-w[/YT]
buda rapidsharedeki mp3ü
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Forum içerisinde illegal oyun, film, mp3, warez, crack vermek, bu tür içeriklerin bulunduğu sitelere link vermek ve konu olarak açmak kesinlikle yasaktır ! (PM dahil)
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Moderatör tarafında düzenlendi:
gercekten süperrr :cat:spiker motosiklet sürücülerinden daha heyecanlı gibi :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar