Motorsuz Gezimin Motorlu Resimleri

başka ülkelerde eskilere tanık olmak. harika. paylaşım için teşekkürler :rendeer:

paylaşım için teşekürler:) motorlar da harika yaa:cat: en baştaki beyaz ufaklık motor(v motorlu) cok süper

resim1313customel0.jpg

resim1479vo5.jpg

Motorlar çok güzelmiş tabi sende :cherry:Bu fotograflardaki sensin sanırım. Türk kızları niye türkiyede kalmıyorsunuz :p ne işiniz var amerikada:queen: Paylaşımın için teşekkürler :):rendeer:

öyle cok uzaklara gitmeye gerek yok .aha anadoluda bir gez bak nelerle karşılaşırsın.tabi yinede paylaşım için teşekkürler arkadaş.

Seda ellerine saglık çok güzel bir paylaşım olmuş.O halen çalışan harley e bayıldım.Bisiklet ve motosiklet olmak arasında kalmış :mrgreen:

Ellerine sağlık Seda paylaşımlar harikaydı. Teşekkür ederiz.:rendeer::bounce:

gercekten cok guzel fotolar.elıne saglık.anadol resımlerının orda karsına cıkması ılgınc olmustur herhalde .

Seda paylaştığın için çok teşekkür ederim,çok şanslısın tüm bunları yerinde görebildiğin için :cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ankarada da var bunlardan :p

BAyıldım bayıldım bayıldım Arkadaslar gercekten mukemmel bir yer ve en önemlisi Müzedeki arşive bayıldım Paylaşım için teşekkurler.

PS:boyle bir muze İstanbulda da var arkadaşlar bu kadar kapsamlı değil ama en son gittigimde 50ye yakın araç motor vs vardı!!!

martı kanat 300 sl dunya gozuyle bende gorseydım keske:)

Görmek istersen var görebilirsin 300sl gri martı kanat ve cabrio kızmızısıda mevcut yeri maslak tarafında istersen ozel mesaj yaz geerkli detayları sana ulaştırayım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar