Zealsun 150-19'dan terfi: 2007 Suzuki GSR 600 :)

hayırlı ve uğurlu olsun...allah kaza bela vermesin...keşke senn eski motoruda bizim peder izin verseydide bende ona binebilseydim :pr::salut:

hayırlı ve uğurlu olsun...allah kaza bela vermesin...keşke senn eski motoruda bizim peder izin verseydide bende ona binebilseydim :pr::salut:

Amin kardeşim. Her işte bir hayır varmış derler takma kafana herşeyin hayırlısı diyelim. Bir gün sende binersin inşallah :)

gsr 600'e o renk gerçekten yakışmış. Güzel görünüyor:cherry:

Hayırlı olsun.Güle güle kullan:rendeer:

allah kazasız belasız sürüşler versin. bi tur verirsin artık :mrgreen:

Amin cümlemize:) Abi sana hafif gelmesin hayabusadan sonra :)

gsr 600'e o renk gerçekten yakışmış. Güzel görünüyor:cherry:

Hayırlı olsun.Güle güle kullan:rendeer:

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim. Ben her zaman siyahı tercih ederim ama GSR'nin tamamiyle siyah olan modeli yok zaten varsın gümüş olsun :)

Hayırlı olsun yeni motorun.Ne alayım diye açtığın başlığı takip etmiştim:mrgreen:.Ben de motor değiştirmeyi düşünüyorum inşallah sıradaki ben olurum.Her ne kadar zealsun kullanıyor olmasam da :mrgreen::p:wiinkk:

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun
çok tatlı bir makina almışsın
Allah kazadan beladan korusun, çok dikkatli sür
zealsundan bu makineye geçmek bence dikkat gerektirir...

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...allah kazasız belasız binmeni nasip etsin...yalnız bu eksoz boruları neden gümüş gri renginden kahverengiye dönmüş 1.368 km'deki aletin merak ettim doğrusu... :silent:

Hayırlı olsun yeni motorun.Ne alayım diye açtığın başlığı takip etmiştim:mrgreen:.Ben de motor değiştirmeyi düşünüyorum inşallah sıradaki ben olurum.Her ne kadar zealsun kullanıyor olmasam da :mrgreen::p:wiinkk:

Olsun Zealsun kullanmak mecburi değil isteyen değiştirsin şimdiden hayırlı olsun :)

hayırlı uğurlu olsun
çok tatlı bir makina almışsın
Allah kazadan beladan korusun, çok dikkatli sür
zealsundan bu makineye geçmek bence dikkat gerektirir...

Teşekkür ederim olabildiğimce dikkatli olmaya çalışıyorum çünkü gerçekten dediğiniz gibi dikkat mecburi hırçın makine ne de olsa:)

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım...allah kazasız belasız binmeni nasip etsin...yalnız bu eksoz boruları neden gümüş gri renginden kahverengiye dönmüş 1.368 km'deki aletin merak ettim doğrusu... :silent:

Sağolasın abi. Ben de düşündüm niye diye. Büyük ihtimal eski sahibi makineyi biraz sıkıştırmıştır yani düşük viteste yüksek devir yapmıştır. Rodaj döneminin çok sağlıklı geçmediğini düşünüyorum ama olsun o artık benim ben onu öyle kabul ettim :) Belki de dediğim gibi değildir tecrübeli abilerimiz daha iyi bir açıklama yapabilirler tabi :)

Mkinan çok güzel allah kaza bela vermesin EMOK festivalinde bende bu makineyi test etme imkanına sahip olmuştum motordan gelen sesi, ivmelenmesi aynen 600 'luk race ler kadar etkileyiciydi aletle hemen 222 km. gordum fakat yol bitti sürüşü çok zevkli

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

İlk göz ağrın Prince'ı da unutma.

Allah kazasız belasız sürüşler versin. Tekerin düz bassın.

hayırlı uğurlu olsun...güle güle bin de, sanki tekeri yamuk duruyor gibi...:p

Sedat kardeşim hayırlı olsun ,kaza bela görmeksizin keyfini çıkar

Zealsun-ilk göz ağrın -topiğinide ihmal etme :cat:

GKN

iide o kadar motor aldın buluşmaya gelseydinya
1 tur isterdik:)

iide o kadar motor aldın buluşmaya gelseydinya
1 tur isterdik:)

arkadaşım senide motor sahibi yapardık...ama bunuda çaldırma ha...benim cbfnin yüzüne bakmazsın...buldun gsr hemen atlıyon...

ya abicim artık durumlar müsaitse patlat bişiler...vallahi üzülüyorum kankam ya...:salut:

Hayırlı uğurlu olsun. iyi seçim, güzel motor. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. MEte abi akın'ada çok yardım etmişti. Allah razı olsun ondan. Ellerinden öpüyorum mete abicim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar