Biraz fazla tartışılmış ,
benim ne SS im var nede yarışıyorum ,hatta şu anda motorumda yok ,
Bu tecrübeme dayanarak Cevap veriyorum ;
Yav markaların satmış olduğu hiçbir makina ile direk yarışa giremezsiniz
Bu cihazlar , makineler allanır pullanır ve müşteriye satılır .
Sen SS / racing makinası alıyorsun gibi gözükür ama ayarları , lastikleri , süspansiyonları, dişli ayarları , motor gücü gibi değerleri farklı .
Eğer Boy gibi yarışacam diyorsan , ozaman o motoru alıp biraz modifiye etmen gerekir , 20 milyara aldıysan üzerine bir 20 milyar daha koyarsın belki daha fazla.
MotoGP gibi bir yarışla karşılaştırmıyorum bile , Ducati Desmo kac paraydı bileniniz var mı ( 350 bin EUR civariydi sanirim ) , Sizin motorlarınızda çekiş kontrol sistemi var mı ?
firmalar kendilerini yarışçı zannetsin diye bu güçlü delikanlıları piyasaya sürüyorlar görünümü aynı ama yarısı bile değil bu motorlar yarışanların .
Bizlerde görünüşüne tav oluyoruz , hızına tav oluyoruz , kendimizi yolların kıralı ilan ediyoruz , sonrada bir duvara parkedip arkamızdan ağlatıyoruz .
Piyasada acaip motor büyüklüklerinde SS grenajlı bissürü motor var , 750 cc , 800 cc , 900cc , hatta 998 cc ( 1000 değil:

)
Varsın Hyoda 650 Cc yapsın adınada SS desin, motorun gücüde düşük olsun . 100 beygir fazla olsa ne olacak .
Ne olur ticari satılan ürünlerle yarışanları aynı klasmanda tutmayın ,
Bence 100 beygir az olsun hyo olsun SS olsun . Ne olacak ki kavramlar bize firmaların dayatması
Sevgiler Saygılar
( Bu arada Superstock diye yarislar var onlar hariç )