Zealsun 150-19'dan terfi: 2007 Suzuki GSR 600 :)

Başlık tanıdık gelmiş olabilir eczaci abimin başlığından esinlendim umarım telif hakkı istemez :)

15 ay önce Zealsun ZS 150-19 ile başlayan motosiklet maceram 2007 model bir Suzuki GSR 600 ile devam ediyor. İlk motorumu yani Zealsunu öğrenciyken binbir zorlukla almıştım. Bütçem sadece ona yetiyordu. Şimdi okulumdan mezun oldum çalışmaya başladım. Ve hayallerimi hakettiğimi düşünüyorum. Babamdan öyle düşünüyor olmalı ki bana yeni motor için izin verdi (ilk başlarda istemedi ama sonunda kıramadı biricik ufak oğlunu:queen:).

Aslında sıfır Hyosung GT 650 alacaktım fakat Suzuki GSR 600ün üstüne binip çalıştırınca gözlerim döndü, başım ağrıdı gözlerim faltaşı gibi açıldı artık kanıma girmişti. Artık yapacak bişey yoktu benim olmalıydı o benimmmm:)

Tabi sıfır fiyatı 15000ytl olan GSR bana biraz uzaktı. Daha ilk aylığını bile almamıştım çünkü. Sonra ikinci el daha 1368 kmde 2007 model GSR buldum. Fiyat olarak 12500 isteniyordu. Motosiklet temizdi ufak tefek bir iki çizik vardı fakat halledilmeyecek gibi değildi. Motorda kaza izi yoktu ama yinede güvenemedim. Ya kaza yaptıysa? ya alan adam kurtulmak için satıyorsa?

Sonradan devreye mete_han abim girdi. Motosikleti satan bayi metehan abimin kankasıydı araya girdi konuştuk ettik ve karar verdim motoru alacaktım. Bi kere zehir girmiş kanıma yapacak bişey yoktu zaten:)

Geçen cuma günü kredimi çektim paramı hazırladım gittim motoru aldım. İlk bindiğimde biraz tırsmadım değil ama çabuk alıştım o da bana alıştı zaten. Bugün noter satışını tamamladım ruhsatı üzerime almak için başvurdum ve şimdide topiğimi açtım.

Evet maceram bu şekilde oldu. Belki eski sahibi rodajı iyi yapamamıştır emin değilim ama yinede 2. elde olsa bu motora sahip olduğum için mutluyum. Allah herkese hayal ettiği motoru nasip eylesin.

Bu arada motor gerçekten verdiğiniz parayı hakediyor. Kullanımı çok zevkli heyecanlı tabi bazen korkutucu :) 98 beygirin hakkını veriyor valla :)

Sonuç olarak seni seviyorum gümüş kızım :)
METEHAN ABİYE ÖZELLİKLE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM YARDIMLARI İÇİN O OLMASAYDI BELKİDE BU MOTORU KULLANAMIYOR OLACAKTIM...

güle güle kullan.

zealsundan sonra iyi makinelere geçiş oluyo yahu. bak sen gsr ye eczaci101 de ninjaya sıçrayıverdi maşallah. ben de eski bi zealsuncu olarak seninkinin abisi olan gs500 aldım.
kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hayırlı ugurlu olsun. Gule gule kullanin, keyifli surusler dilirim. Moturun masallahi var. Gozler uzerinizde olacak! :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun.
zealsun alan 600 lüğe atıyor kapağı biz de mi alsak ne :queen:

Sonradan devreye mete_han abim girdi. Motosikleti satan bayi metehan abimin kankasıydı araya girdi konuştuk ettik ve karar verdim motoru alacaktım. Bi kere zehir girmiş kanıma yapacak bişey yoktu zaten:)

METEHAN ABİYE ÖZELLİKLE TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM YARDIMLARI İÇİN O OLMASAYDI BELKİDE BU MOTORU KULLANAMIYOR OLACAKTIM...
]

Efenim reca ederim yine bekleriz...:rendeer::bounce:

vay kankama bak be...yakışır makinanın hasını kapmışsın...Haydi hayırlı olsun Sedatım...yaş 22 makinan kral...

İnşallah kazanı belanı duymayız...tekeriz düz bassın...Yardımlarından dolayı SUZUKI TEKAY sahabısı ERAY(ryangt) kankamıza teşekkürlerimizi arz ederiz...

sırada bir kankamız daha var...Kawa ER-6N aldık yolladık dün Diyarbakıra...oda açsın topik makina görelim biraz...

herkesin motoru olsun...herkes motor sahabı olsun...hayat bayram olsun..:p

son olarak...

Dikkat....Mete Handro...Motosiklet Sahabı Yapar...Parayla Yaklaşma...:queen:

Efenim reca ederim yine bekleriz...:rendeer::bounce:

vay kankama bak be...yakışır makinanın hasını kapmışsın...Haydi hayırlı olsun Sedatım...yaş 22 makinan kral...

İnşallah kazanı belanı duymayız...tekeriz düz bassın...Yardımlarından dolayı SUZUKI TEKAY sahabısı ERAY(ryangt) kankamıza teşekkürlerimizi arz ederiz...

sırada bir kankamız daha var...Kawa ER-6N aldık yolladık dün Diyarbakıra...oda açsın topik makina görelim biraz...

herkesin motoru olsun...herkes motor sahabı olsun...hayat bayram olsun..:p

son olarak...

Dikkat....Mete Handro...Motosiklet Sahabı Yapar...Parayla Yaklaşma...:queen:

Meto helal dostum....
Kardeşimize desteğin için ellerin ve yüreğin dert görmesin...

3 kişiye motor aldıran cennetlikmiş ; vak vak amca öyle mi diyordu ne ?
Hadi yine cennetliksin :)

Sedat (kenya) kardeşim ;

Çok güzel bir seçim yapmışsın ; sen yazmasan sıfır zaten makina , egsozdan belli harbi sıfır ayarında...

Allah kazasız belasız ve cezasız binmek nasip etsin ; tüm sitedeki dostlarımızla birlikte yıllar boyu inşallah...

Telif hakkına gelince ; senden bir tatlı yerim olurda denk gelirsek...
Tatlıya bağladım bak işi....:p

Ama bundan sonra değiştiren tatlı ısmarlayıp terfi yazcek başka yolu yok...

Sonra sitede ayrı bir bölüm oluşturur sevgili adminlerim ;30 ağustosta terfi edenler ; kurmay olanlar falan ne dersiniz hoş olmaz mı ?

:queen:

(Bu arada zealsuncular terfide ; önce chooperrider sonra nacizane ben ve Kenya kardeşim ;criminal nerelerde sıra ona da geldi yaw...)

:bounce:

Son düzenleme:

GKN

hayırlı uğurlu olsun
uzun zamandır racing kullanıyorum niyetimde bi racing
ama bu naked bike lar hep kalbimin bi köşesinde kalmıştır
özelliklede gsr
allah kaza bela vermesin kardeşim..:cat:

Hayırlı olsun !!!:rendeer:
Allah kaza bela vermesin.. :cat:
Çok güzel bir motor.. Hele Zealsun'dan sonra sana ilaç gibi gelecektir...:queen:

(Bu arada zealsuncular terfide ; önce chooperrider sonra nacizane ben ve Kenya kardeşim ;criminal nerelerde sıra ona da geldi yaw...)

Bu Zealsunda bir Hikmet var galiba...:pArtık selesindemi egsozundamı bilemem...ikinizinde moturları hayırlı olsunlarda inşallah maşallah celle celalü...:p

Eczacıbaşı moturcuların kırık olduğuna dair bir örnek sana...Diyarbakırda görevli bir forumdaşım uçakla geldi...ER6N aldı vesile olduk ve dün döndü...şu an Konyada...yarına Diyarbekirde olacak...toplam 1700 km yapıcak...Konyada turluyor toplam 2000 km...büyük makine için tabi normal ama kendisi cbf 250 den er 6 ya transfer oldu...yani diyeceğim o ki hepimiz bir gün gelecek ve büyük CC ye geçeceğiz...bu bir Evrim geçirme...O Zealsunların hayatınızdaki yeri çok büyük bunu biliyorum...herşey zamanla...taşlar yerine oturuyor...:wiinkk:

dostum hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.
bende enduro severim ama bu gsr göze hoş görünüyo.

güle güle kullan.

zealsundan sonra iyi makinelere geçiş oluyo yahu. bak sen gsr ye eczaci101 de ninjaya sıçrayıverdi maşallah. ben de eski bi zealsuncu olarak seninkinin abisi olan gs500 aldım.
kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah.

Teşekkürler abi dediğin gibi Zealsunda bi hikmet var galiba :)

Hayırlı ugurlu olsun. Gule gule kullanin, keyifli surusler dilirim. Moturun masallahi var. Gozler uzerinizde olacak! :)

Gözler üzerimizde oluyor aman nazara gelmeyelim. Dualarınızı eksik etmeyin. Teşekkürler :)

hayırlı olsun.
zealsun alan 600 lüğe atıyor kapağı biz de mi alsak ne :queen:

Evet abi sizde alın ben aldım çok sevdim ama ayrılık varmış kaderde napalım :)

Sağolasın mete_han abi Allaha şükür bu yaşımda kendi çabalarımla ailemin desteğiyle birşeyler yapabiliyorum. Allah herkese nasip eder inşallah :) Bu arada egsoz yamuk değil ama bir tatlıya yada bir çaya daha da düzgün hale getirebilirim 

Hayırlısı olsun. Allah kaza-bela vermesin...

Teşekkürler abi amin :)

Meto helal dostum....
Kardeşimize desteğin için ellerin ve yüreğin dert görmesin...

3 kişiye motor aldıran cennetlikmiş ; vak vak amca öyle mi diyordu ne ?
Hadi yine cennetliksin :)

Sedat (kenya) kardeşim ;

Çok güzel bir seçim yapmışsın ; sen yazmasan sıfır zaten makina , egsozdan belli harbi sıfır ayarında...

Allah kazasız belasız ve cezasız binmek nasip etsin ; tüm sitedeki dostlarımızla birlikte yıllar boyu inşallah...

Telif hakkına gelince ; senden bir tatlı yerim olurda denk gelirsek...
Tatlıya bağladım bak işi....:p

Ama bundan sonra değiştiren tatlı ısmarlayıp terfi yazcek başka yolu yok...

Sonra sitede ayrı bir bölüm oluşturur sevgili adminlerim ;30 ağustosta terfi edenler ; kurmay olanlar falan ne dersiniz hoş olmaz mı ?

:queen:

Abi dünya küçük elbet bir gün ölmez sağ kalırsak karşılaşırız tatlı benden :)

hayırlı uğurlu olsun
uzun zamandır racing kullanıyorum niyetimde bi racing
ama bu naked bike lar hep kalbimin bi köşesinde kalmıştır
özelliklede gsr
allah kaza bela vermesin kardeşim..:cat:

Teşekkürler abi. Racing hoş makine de bu nakedler gözüme daha bir asil gözküyor tabi sadece kişisel beğeni :) Sende inşallah istediğin makineye kavuşursun. En önemliside bir gün gelecek senin motosikletini çalanlarla hesap göreceksin. Ne mutlu ki adalet yerini bulacak. NE demiş BSN: "Zalimler için yaşasın cehennem!!!"

Hayırlı olsun !!!:rendeer:
Allah kaza bela vermesin.. :cat:
Çok güzel bir motor.. Hele Zealsun'dan sonra sana ilaç gibi gelecektir...:queen:

Teşekkürler Serhat kardeşim ilaç hemde zevkli bir ilaç :)

Güle güle kullan... .

Sağolasın Özer abi :)

dostum hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.
bende enduro severim ama bu gsr göze hoş görünüyo.

Sağolasın abi sende motoru yeni aldın sanada tekrardan hayırlı olsun 17 senelik bir hayale ulaşmanın zevki bir başka olsa gerek :)

Şimdi uyumak istemiyorsun ve binlerce kilometre yapacak enerjin vardır muhtemelen...Allah utandırmasın...seni çok iyi anlıyorum..en azından elinde bir sermayen var artık...istediğin başka makinalara rahatlıkla ulaşabilirsin...

Şimdi uyumak istemiyorsun ve binlerce kilometre yapacak enerjin vardır muhtemelen...Allah utandırmasın...seni çok iyi anlıyorum..en azından elinde bir sermayen var artık...istediğin başka makinalara rahatlıkla ulaşabilirsin...

Abi oruç sağolsun fena çarptı beni bugün enerjiyi tükettik:mrgreen:
Şaka bir yana haklısın abi gençlik ateşi var şu an içimde dünyayı turla deseler ok derim :)

Alp abi sağolasın bencede güzel bir seçim oldu valla :) Allah herkese nasip eder inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar