[Manisa - MT]

Eyy Manisa sarsıl ve kendine geel..Pis otoban fareleri (lodos,iski) nerdesiniz be yaa:)

doğrudur wallace, bu günlerde manisada açılacak bi tarım fuarı dolayısı ile bi fuar organizasyon şirketi elemanlarıyla görüşüyoz, az önce bi işletmeye beraber gitik, dönüşte anlattı, ramazan boyunca valiliğin önündeki meydanda her akşam bi sanatçı getirilecekmiş falan diye anlattı, bende bunların havaalanından alınması falan var bengü, özlem tekin falan gelirse hiç çekinmeyin size yardım edeyim ben getirir götürürüm dedim , yemediler :queen:

valla mustafa ben fatih ürek ve aydın gelecekmiş diye duymuştum sonra sakata gelmeyesin

bu arada tüm mt lerin özellikllede manisa mt lerin ramazanı mubarek olsun diyorum ben

evet tolga aramıza hoş geldin

Son düzenleme:
valla mustafa ben fatih ürek ve aydın gelecekmiş diye duymuştum sonra sakata gelmeyesin

bu arada tüm mt lerin özellikllede manisa mt lerin ramazanı mubarek olsun diyorum ben

evet tolga aramıza hoş geldin

manisa napsın bu toprakların yetiştirdiği CENK ÜREK gibi bi star var....napalım fatihi aydını....ne varsa CENK te varrrrrrrr :)

manisa-mt ramazanınız mübarek olsun arkadaşlar ...
alim(gitardando)çok uzadı ara be kardeşim...
şener huylandırma beygiri teper :cat:

HADİ HAYIRLI RAMAZANLAR DOSTLAR..
BEN YARIN kısmetse akdeniz turuna çıkıyorum...bugün alacağım çok mutlu bir haber sayesinde inşallah..haberi aldığım gibi tatile kaçıyorum dostlar....

Moderatör (forrap)
Hayırlı ramazanlar Manisa MT:cat:

Mecit,iyi bir haber olduğuna sevindim:)Hadi iyi yolculuklar... Umarım bir aksilik çıkmadan gider gelirsin.

manisa-mt ramazanınız mübarek olsun arkadaşlar ...
alim(gitardando)çok uzadı ara be kardeşim...
şener huylandırma beygiri teper :cat:

Abi öyle oldu ama son 10 gün inşallah. sonrasında bol bol hasret gideririz. Ne yapalım, gelecek yaz çıkar bunun acısı.

HADİ HAYIRLI RAMAZANLAR DOSTLAR..
BEN YARIN kısmetse akdeniz turuna çıkıyorum...bugün alacağım çok mutlu bir haber sayesinde inşallah..haberi aldığım gibi tatile kaçıyorum dostlar....

Şimdiden iyi tatiller Mecit, yolun düşerse Maröaris'e de beklerim.

Benden de herkese hayırlı ramazanlar. BU mübarek Ramazan-ı şerif'in Tüm islam alemine, Türk milletine, Motorcu alemine, MT'ye ve ManisaMT'ye hayırlara vesile olmasını dilerim.

muratti_R1' isimli üyeden Alıntı, valla mustafa ben fatih ürek ve aydın gelecekmiş diye duymuştum sonra sakata gelmeyesin

Hıfzı, Len oğlum milletin aklını karıştırıp durma.

Tolga kardeş hoşgeldin, sefalar getirdin. :rendeer:

sabahdan beri nikotin ve tein eksikliğinden şuuumun yarısı ile idare etmeye çalışırken manisada kardeşlerin ramazanını tebrik etmeyi unutmuşum,

11 ayın sultanı , ramazan ayı hepiniz için hayırlı geçsin..

hepinize hayırlı tamazanlar arkadaşlarrr
allah kabul etsin tuttuğunuz oruçlarııı

mecit be bi kerede duysan şu telii
meraktan çıldırdımmm
ii haber gelmiştir umarımmm

MT,Manisa MT ve tüm sevgili arkadaşlarımın ramazanlarını hayırlara vesile olmasını dilerim...:rendeer:

Tolga kardeşim hoşgeldin aramıza...:wiinkk:

Mecit,belifeless,kaptanpoyraz,muratti R1,karmacoma,umutus,wallace,forrap,alp_tunay,hedowich ve ismini yazmadığım tüm arkadaşlara iyi akşamlarımı sunar ramazanlarını kutlarım...

Manisa MT, Hayırlı Ramazanlar diliyorum her birinizeee.. :rendeer:

Mecit, umarım beklediğin güzel haberi almışsındırr.. Sana iyi tatillerr diliyorumm.. Güle güle git, güle güle dön.. Şimdiden Allah içine sindirsinn.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar