Hayırdır hanımefendi ; sizi bugün nette fazla gördüm... :cherry: Plan programda bi değişiklik mi oldu yoksa ? :cyclopsan
Artık biz de C.Başkanı'na layık olmaya çalışacaz Aytaç ; Eşsiz ve Basına kapalı toplantılar...:queen::queen:
aaa yapmayın ya söyleyin yerinizi yurdunuzu, basayım bir gün mekanınızı.
belli mi olur. bakarsınız plan programda bir değişiklik olur
ya geçen gördüm bitane kız motosikletli. bişe sordum tersledi... güzel motosiklet dedim tşk ederim dedi.nereye gidiyosun dedim istersen beraber takılalım dedim tersledi...:silent:
ben size demedim mi tatlı dille yaklaşın diye :cherry:
öyle pat diye beraber takılalım denir mi? kızcağız az bile yapmış.
ben olsaydım inerdim motosikletten sonraaaa neyse şaka bir yana,
anlıyorum ben senin iyi niyetini de işte bayan arkadaşı da anlamak lazım :cat:
Ya harbiden geçmiş olsun en kısa zamanda iyi olmaları dileğiyle
Bizim toplantılardada böyle tekteker yapan varmı??
Oğuzhan selamlar sana buradan. bak artık çok çene çalmıyoruz.
dükkanda da rahatsız etmiyoruz artık. neyse yine şaka bir yana da
iyi işler :bounce: çene çalmıyoruz dedim de Yahya abi nerelerde :silent:
PeSsiMisTsTyLe
25 kere hatta 50 kere ::koop::
MTE ye ne oldu böyle motorsiklet sevdanızdan vaz mı gectiniz.kayıplarda millet,viber.aytac yüzünden mi dağaldık yoksa biz.ramazan geliyor tomlanma yokmudur yaw...
toplanamıyoruz plan program yapamıyoruz demiyorsunuz Aytaç yüzünden mi dağıldık diyorsunuz yaaa :farao:
özleyenlere selam olsun
sana da selam olsun
aaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aahhh!!!ben artçıyım bu arada(sormuşsun ya)!ama orda deilim işte kahretsin!yok ya ben ramazandan onra kaçmalıyım 1-2günlüğüne oralara
artçı ol farketmez, derin bir ahhhhh dan sonra gelmen lazım zaten :wiinkk:
Muğla MT ye de selamlar :king:
yarın gece 00 saatlerinde garın önündeki cay bahcesindi caya davet ediyorum herkesi,
Mehmet abi kendi adıma konuşayım güzel bir teklif ama bir bayan için geç bir vakit. içmiş kadar oldum teşekkür ederim ::asker::
yeşil cross'cuyuda getir
yeşil cross bugün dominosun önündeydi ::dpac::
sınavı geçmiş buluyorum azbi zmn kaldı ehliyeti NİHAYET almama
şimdiden hayırlı olsun, için rahat bir şekilde iyi sürüşler :flower:
bu arada bişi dikkatimi çektide yaz bitmiş yaw..bugün ağaçlşarın yapraklarını görünce anladım
vay bea yaz bitti demek :cyclopsan
aslımm;804820' Alıntı:
slm arkadaşlar bende yeni katıldım ortama benide kabul edermisiniz sohbetinize neyse herkese ii günler
öncelikle ortama hoş geldin sefa getirdin. kabul eder misiniz ne demek. sen yeter ki aktif olacağım de ::hosgeldi
Aramıza Hoşgeldin. Sizi , bayan üye sorumlusu Aytaç hanıma yönlendiriyorum.
buyrun benim

durun durun az kaldı. yakında eskişehir women riders grubunu kuracağım :mrgreen:
hangi aya kadar sürebiliriz orda motoru
bana sorarsan 4 mevsim ::146::