güzel başlayan ve acı bir kaza ile biten honda buluşması (fotolu)

arkadaşlar adamlar kaza yapmış geçmiş olsun de ve cık gıt geliyosunuz allah akıl fikir versinmişde cart curt kardeşim zaten akıl fikiri kazada snnn dediğin lafın 1000 katı kadar ders çıkartmıştır zaten. artık yapmaz kınıyorum arkadaşlar sizleri bence kaza yapan arkadaşın onurunu kırmayın. neyse geçmiş olsun acil şifalar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Herkese geçmiş olsun böyle kazalar olmasın kimse üzülmesin.Biraz daha dikkat arkadaşlar.

arkadaşlar adamlar kaza yapmış geçmiş olsun de ve cık gıt geliyosunuz allah akıl fikir versinmişde cart curt
artık yapmaz kınıyorum arkadaşlar sizleri bence kaza yapan arkadaşın onurunu kırmayın. neyse geçmiş olsun acil şifalar.

paylasımsızturk kardeşim kimsenin efektli veya hakaret içeren bi tarzı yok, kimse cart curt diye sesde çıkarmıyo, o tonlarda cümlede kurmuyo, sayfalardır yazılan her şeyin ardından en saygısız msj senden geldi bence.
yapılan yorumların onur kırma ile yakından uzakdan alakası yok doğru kelimeler seçmeni, deyimler sözlüğünü bir daha elinin altına almanı tavsiye ederim.

Öncelıkle cok gecıs olsun arkadaslar :rendeer:
Bizlerde böyle yaparsak vay halimize.
Bu tarz hareketleri lütfen arkadaşlar trafiğe kapalı ve tek başına olduğunuz zaman yapın.

Kısmetten çok, kötü arkadaşlar bence!
Tek teker yapıp başkasına çarpmanın başka bir açıklamasını düşünemiyorum.

gecmis olsun ..ama sunuda belirtiyim..celik cant demek cantin celik oldugu anlamina gelmez..o tip cantlar genelde aluminyum veya aluminyum alasimli cantlardir hafif olduklari icin tercih edilirler ve musteriyede guzel ve alimli vede ucuz olduklari icin celik cant diye kaskallanirlar...

Cok geçmiş olsun
Bu kadar guzel bir organizasyonda boyle şeylere gerek varmı arkadaşlar???
MT'ciler caka satarken kaza yaptı kötü bir manşet!!!

suçlu aramaya gerek yok kaza bu kim isterki kaza yapmayı allahtan önemli bişey yok ya ikisinden biri allah korusun ölseydi kimse motora üzülmezdi motor gelir arkadaşlar cana gelmesin geçmiş olsun

teker yapan arkadaşın arkasından birden hızlanan v-storm teker yapana çarptı...

bakın hep yanlışlıklar var storm repsole çarpmış ne olacak şimdi bırakın arkadaşlar hepimizin başına gelebilirdi

Son düzenleme:
Aşiri Hiza Ret...yaşama Evet

çok çok Geçmiş Olsun......umarim Sürücünü Ciddi Bir şeyi Yoktur

yazık. 2 dakika için 10 yıllık hayaller suya düştü şimdi. kaza yapan arkadaşlara geçmiş olsun ve umarım birdaha bu tarz olaylar gerçekleşmez.

iki arkadasada gecmis olsun sonuc ne olursa olsun ortada bir kaza var ve kazanin sebebi grup surusunde yapilan fevri hareketler 10 saniyelik zevk icin boyle ortamlarda gaz acmanin manasi yok bence :farao:

paylasımsızturk kardeşim kimsenin efektli veya hakaret içeren bi tarzı yok, kimse cart curt diye sesde çıkarmıyo, o tonlarda cümlede kurmuyo, sayfalardır yazılan her şeyin ardından en saygısız msj senden geldi bence.
yapılan yorumların onur kırma ile yakından uzakdan alakası yok doğru kelimeler seçmeni, deyimler sözlüğünü bir daha elinin altına almanı tavsiye ederim.

Arkadaşım o cart curt kelimesini gayet güzel anladın sen anlamaman için 10 11 yaş altı olman lazım :farao:. Yani boş boşuna laflarımda polemik yaratacak kelime arama görüyorsun boş konuşmaya gerek yokmuş vfr 800 repsola vurmuş yani bilmeden yorum yapmamak gerekir.haa bu arada madem deyim diyosun ne alaka + edebiyatım iyidir.:farao: :jocolor:::evil::::pulp::::yanliss:::angry2::::puro::::tartis:: bu arada nickimi düzgün yaz.+ kurmuyo diil kurmuyor çıkarmıyo değil çıkarmıyor ilkönce konuşma tarzınızı düzeltin.neyse ne işte.

Son düzenleme:
tşkr ederim kardeşim,
Allahda seni güldürsün,(vfr 800 :queen::sunny:)
başarılarının devamını dilerim.

Arkadaşlar kavga etmeyim.Kaza tam benim önümde oldu.Kafanıza takılanı sorun açıklayayım...

Yada, 3. sayfadaki yazımı okuyun.

neyse ne kafam karışık yanlış yazmışım sende gecenin bi yarısında işten gelsen uykulu uykulu öyle olursun dahada fazla konuşma.

dahada fazla konuşma.

arkadaşım burda emrivaki, saygısız, efektli, bütün tarzları sergiledin, konuşup konuşmamama senin bu hırslı tavrınla verdiğin acayip tepkiler karar veremez,
eğer seviyesiz bir msj yazılır ise yöneticiler ceza vererek konuşmamamı sağlarlar,

sakin saldırmadan usul usul takıl , bu hırsla için içini yer bitirirsin kendini.
höyt huyt kalıplı cümleler kurduğun zaman hüseyin turanın yeni türküsünü hatırlattın bana.

Son düzenleme:
kardeş küfürmü istiyon sen ne yılışık insansın ya allahım ya bebelerler uraşıyoz.banlanırsam gam yemem adamlara geçmiş olsun dedim geldin polemik yarattın amacın ne msn ye gel tartışcaksan.özelden msn ini yaz bana gerekirse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar