Allah akıl fikir versin :cat:
kesinlikle katılıyorum..
toplu sürüş yaparken ne tekeri ya
kendi yanında başkasını da yakıyorsun :farao:
Allah akıl fikir versin :cat:
Olay yine vurun SS'e dönmüş.
Bugün yani az önce bende teker yaptım, beni ısırmak için deli gibi koşan köpeği görünce öyle bir gaz açmışım ki, köpekten kurtulduğumda ön tekerin havada olduğunu gördüm.:queen:
Hani olurda kaza yaparsam ve izah edemeyecek olursam, arkamdan sakın eses süses demeyin, olay yerinde SS'li masum vatandaşı ürküten köpeği bulup adaletin güçlü kollarına teslim edin.![]()
Evet anladığım kadarıyla ve senin anlattıklarına göre v-strom repsole çarpmış.Neyse olan olmuş arkadaşlar.Ben bunu kimseye anlatamıyorumki...
Kaza benim önümde oldu. En az SS kadar, V-Storm sürücüsüde hatalıdır.Millet bir tutturmuş, yok kafa yaptı, öbürünü yaktı, yan yattı, çamura battı...
Evet anladığım kadarıyla ve senin anlattıklarına göre v-strom repsole çarpmış.Neyse olan olmuş arkadaşlar.
@Özer024(Bu arada benim adımda özer) Yaralı arkadaşların durumuyla ilgili bir bilgin varmı acaba?
Saygılar...
öncelikle motosikletlere çok geçmiş olsun, kullanıcılarının hiçbirinde hayati bi tehlike olmadığı içinde şükretmeliyiz, kullanıcılara hiç birşey olmaması çok sevindirici, sanırım tek suçsuz olanlar motosikletler,
özer24ün 3.ncü sayfadaki uzun ve resimli msjındaki 99 hatayı yakalabildiniz sanırımbence o kadar hata dolu bir günün ardından ilk fırsatta toplandığınız yere gidip bir adak kesseniz yeridir.