[MT Istanbul] Haydi MT, Go-Kart'a gidiyoruz! / 14 Eylül Cuma

yazın benide bensiz cartingmi olur

Çarpışan oto gibi yarışan yoktur inşallah :p

Son düzenleme:
Fyatlar iyi olursa yada biri bana ısmarlarsa bende gelirim, yoksa gelmem. :)

ah be buralarda bi carting olsaydı da bizde bi gezi düzenleseydik... sansa gocart bile yok :( napalım artık kışın iste ziyarete gelince bide benim için yaparsınız bi cartin :wiinkk:

Zaman ve mekan bu akşam belli olacak... Şimdilik sizlerin önerdiği pistleri değerlendiriyorum...

Maltepedeki pist oldukça makul görünüyor... Fakat florya'nın fiyatlarını bilen arkadaşlar bana söylerse sevinirim...

Maltepeye gidersek ki orası gibi görünüyor... 20 kişi toplanmamız halinde...

10 dakikası 14 ytl'ye binebileceğiz... Duruma göre maliyet 30 ytl kadar olacaktır...
Fakat 20 kişi gelir mi orasını bilemem... Haydi Mt canlanın , yılda bir kere yapabiliyoruz zaten go-kart , bu eğlenceyi kaçırmayın...

Siz yinede cuma gününüze plan yapmayın... :bounce:

Görkem, saat kaç gibi olur? Ben daha 10 dk. önce eve girdim. Yetişebilirsem geleceğim. :wiinkk:

Super Moderator
ebo' Alıntı:
Aaaaa bak pistte olmayacağına çok sevindim.Bbende artık gönül rahatlığıyla gelebilirim o zaman. :queen:Görkem benide yaz lütfen
Özlenmiş ve Gelişmiş İbrahim abim de geliyormuş...:rendeer:
Ben de büyük ihtimalle gelirim diye düşünüyordum ama şu dakika itibarı ile "la la la güm" efsanesini hatırlayıp vaz geçer gibi oldum...:queen:

eneeeee:mrgreen:
gocard. Hani şu ufak şeyler değilmi:p şaane sürerim, herkeşi geçerim, pit stopum 9 saniyenin altındadır, şiponsor arıyom:mrgreen:
Görkem listeye yazma ama geliriz işallah. Şimdi bir gezi pilanlamaktayım. Havalar müsaade etmez ise beraberiz.:cat: Malum, mevsim geçiyor ve biraz uzaklara seyretmek lazım:queen: Hem artıkın ben Vstrom cu oldum. :p

Görkem, saat kaç gibi olur? Ben daha 10 dk. önce eve girdim. Yetişebilirsem geleceğim. :wiinkk:

Bugün değil yetişirsin :cherry::queen:

Arkadaşlar saati 21:00 olarak kararlaştırdık... cuma günü iftar saati 19:26'ymış... 1 saat yeterli diye düşündük... katılan arkadaşlar ile karting öncesi iftarı da birlikte açabiliriz :wiinkk:

orucu birlikte açalım diyen arkadaşlar 1 adım öne çıksın...

Son düzenleme:
beni de listeye ekler misiniz lütfen?
Tanışmış da oluruz. Ben 1.olurum diyim. Biraz kızışsın ortalık. Çok iddialıyım diyim de...
Saygılar,

Bindikten sonra biz de bu hale gelecekmiyiz? :silent:

ilhanmansz2uu2.jpg

ilhanmansz7sg9.jpg

:queen: :queen: :queen:

Evet özellikle sağ gösterip soldan geçilince.... :queen:

cuma günü bi iftar olayımız var eger yer olarakta karar verirsenz ona göre gelmeye calışıcam:cat:

:):cat:yaa ben de çok isterdim katılmayı...
bayılıyorum go-cart a, dişime göre rakipler de çıkar sizlerden hem:)

hımm ben sdce ustteki saat msjını okudum güncelledigine bakmamıştım pardon bende ordayım ozmn:wiinkk:

GKN

yaz yaz bende geliom,
drift yapalım biraz..:bounce:
malum arabayla gelicem, yan yan gelirim, antreman olue karting öncesi:queen::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar