yazın benide bensiz cartingmi olur
Çarpışan oto gibi yarışan yoktur inşallah
Çarpışan oto gibi yarışan yoktur inşallah
Son düzenleme:
Çarpışan oto gibi yarışan yoktur inşallah![]()
Fyatlar iyi olursa yada biri bana ısmarlarsa bende gelirim, yoksa gelmem.![]()
biri bendenmi bahsetti:mrgreen: belkim gelirim ama seyirci kalırım:bounce:
biri ısmarlıycaksa fiyatlar neden ilgilendiriyor seni :mrgreen:
ahanda tezarahuat yapıcak biri kimi destekliyceksiniz hanımefendi
Zaman ve mekan bu akşam belli olacak... Şimdilik sizlerin önerdiği pistleri değerlendiriyorum...
Maltepedeki pist oldukça makul görünüyor... Fakat florya'nın fiyatlarını bilen arkadaşlar bana söylerse sevinirim...
Maltepeye gidersek ki orası gibi görünüyor... 20 kişi toplanmamız halinde...
10 dakikası 14 ytl'ye binebileceğiz... Duruma göre maliyet 30 ytl kadar olacaktır...
Fakat 20 kişi gelir mi orasını bilemem... Haydi Mt canlanın , yılda bir kere yapabiliyoruz zaten go-kart , bu eğlenceyi kaçırmayın...
Siz yinede cuma gününüze plan yapmayın... :bounce:
Aaaaa bak pistte olmayacağına çok sevindim.:queen:Bende artık gönül rahatlığıyla gelebilirim o zaman. :queen:Görkem benide yaz lütfenGelirim ama izleyici olarak:cat:
Özlenmiş ve Gelişmiş İbrahim abim de geliyormuş...:rendeer:ebo' Alıntı:Aaaaa bak pistte olmayacağına çok sevindim.Bbende artık gönül rahatlığıyla gelebilirim o zaman. :queen:Görkem benide yaz lütfen
Özlenmiş ve Gelişmiş İbrahim abim de geliyormuş...:rendeer:
Ben de büyük ihtimalle gelirim diye düşünüyordum ama şu dakika itibarı ile "la la la güm" efsanesini hatırlayıp vaz geçer gibi oldum...:queen:
Görkem, saat kaç gibi olur? Ben daha 10 dk. önce eve girdim. Yetişebilirsem geleceğim. :wiinkk: