[İst MT] Beklenen Bakırköy bölgesi buluşması / 10.09.2007 P.tesi Saat 20:00

bunlarda bendeki resimler...yalnız ben bir türlü fot.makinasının ayarını yapamayınca resimler böyle çıkmış...:pale: neyse idare edin artıkın...:p

buluşma noktasına ilk cemal abim gelmiş özellikle bizi tebrik etmek için...sağolasın cemal abim iyiki varsın...:rendeer:
1.jpg

Sonrasında yavaş yavaş ekip tamamlanmaya başladı...
3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

yok burdamı oturalım,yok olmadı şuraya gidelim tartışmaları sonucu küheylan arkadaşımızın bize tavsiye ettiği sahil kenarı çimenler son tercihimiz oldu...:) ataköy sahildeyiz...
12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

züpper hayalet moderatörümüz Komtan bey...:p
16.jpg

17.jpg

18.jpg

19.jpg

_BB_ hanım kendiside Bakırköy muhitinden....
20.jpg

üç kafadarlar...:)
21.jpg

bu foto yorumsuz... :mrgreen:
23.jpg

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

erhan kardeşim ve cemal abim derin derin sohbet ederken...
28.jpg

havanın soğuk olması ve herkesin donması sonucu saat 23:00 suları toparlanıp yola çıktık...dönüş yolunda bir ara önden giden arkadaşları kaybetsekde sora sora dönüş yolunu bulduk...:) tekrar katılan arkadaşlara teşekkürler...:rendeer:

alper kardeşim bu dün akşamki İstanbul MT-Avrupa fikrini bir an önce hayata geçirsek fena olmuyacak hani...:wiinkk:

Son düzenleme:
resimlerde çok güzel biraz dağınıktım ama olsun :cherry: malum iş yoğunluğu..
eline sağlık morrigan VE Syriana
:cat:

Son düzenleme:
Offffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff bakmayayim bakmayayim diyorum, yine bakıyorum, İstanbul da olmak istiyorummmmmm.:pr: :pr::pr: :salut: :salut: :salut:

Tuğçeeeee kujummmmmmmmmmmmm sen bari yanıma gellllllllll :mrgreen:

Amanın Yeni ,Yine ,Yeniden resimler ekleniyor ...

biraz da edit photos. beğendiklerimden S/B

Efekt biraz abartılı oldu sanırım :)
5839e9f3a5.gif

güzell buluşma olmuş :pr: kısmet bi sonrakine sanırım yeni motor almanın zamanı gelmiş ve geçiyor bile

Offffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff bakmayayim bakmayayim diyorum, yine bakıyorum, İstanbul da olmak istiyorummmmmm.:pr: :pr::pr: :salut: :salut: :salut:

Tuğçeeeee kujummmmmmmmmmmmm sen bari yanıma gellllllllll :mrgreen:

:cherry:gelcem gelcem bu yaz ordayım ... ama sesnde motor varkene atla bide sen gel canımmmm:mrgreen::rendeer:

:pr: ahh be abıcım ne işim var kusadasında:farao: istanbulu özledim be hemde benım mekenımda bakırköyde:salut:.... town centerde calısmıstım kappa'da selam olsun, bu vesi ile arkadaslar bari oraya kadar gidiyonuz town centerde kappa var biriniz selamımı götürsün be ibrahim bey'e
keyifli geziler:wiinkk:

Akşam gelemediğim için üzgünüm ama kimseye söz vermemiş olmanın rahatlığıda var.. :cherry: Ortam güzelmiş ama aldım haberleri.. :)

Dün akşam kulaklarımı çınlatan tüm arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum:p

Son olarakta epeycedir buluşmlarada denk gelemediğim, yanına uğrama şansımda olmadığından bi hayli özlediğim Gelişim İbrahim'e benim olmadığım bi buluşmayı seçtiği için en içten sitemlerimi gönderiyorum.. "Abi özlettin kendini bi denk gelelimde görelim yüzünü" diye sitemlerimi göndermek istiyorum kendisine burdan :wiinkk:

way bulusma gercekleesmıs sabah mahmurluguyla oturunca pc basına hemen daldık tabi kusura bakmayın artık..:rendeer:

Çok güzel bir akşam geçirmişsiniz,gelmeyi çok isterdim ama dünTruva turum vardı
akşam 23:30 gibi dönünce katılamadım,neyse resimlerle avunuruz artık.Alperim
kusuruma bakmazsın inşallah:rendeer:

Super Moderator
:pr: ahh be abıcım ne işim var kusadasında:farao: istanbulu özledim be hemde benım mekenımda bakırköyde:salut:.... town centerde calısmıstım kappa'da selam olsun, bu vesi ile arkadaslar bari oraya kadar gidiyonuz town centerde kappa var biriniz selamımı götürsün be ibrahim bey'e
keyifli geziler:wiinkk:

ben selamını bi ara götürürüm dostum oraya yakınım:cat:
ancak mukonun selamı war dersek tanırlarmı seni:mrgreen::queen:

Alperim
kusuruma bakmazsın inşallah:rendeer:

kusura bakmayız hakan abim merak etme :cat:
siz çok üzmeyin kendinizi gelemedik diye yeter:mrgreen:

Son düzenleme:
resimler biraz siyah çıkmış ama genede güzel geçmiş
bu alper tim de olmazsa işimiz zor galiba eeee çiğköfte yemedinizmi?????????

Arkadaslar MT nin ilk kez bir organizasyonuna katıldım ve cok buyuk zevk aldım hele hele dıger arkadaslarında dedigi gibi yolda bu kadar fazla motoru bır arada gormek cok guzel dıger ınsanlar neler dusunmustur merak etmıyorum cunku motorsuz halımı bılıyorum:)
MT nin en guzel yanı kımsenin altındaki motora bakmaması 50cc veya 1400 cc olması onemlı degil yanlızca motor sever olman bu tatlı insanlar icin yeterli

Sizlerle tanısmak buyuk zevkti arkadaslar insallah ehliyeti cebime koyunca karsıdada olacagım zira ehliyet olmadan o kadar uzun yol yapmak ve trafikte olmak istemiyorum ama bu kadar yakınımda olan bir organizasyonuda kacıramazdım + ehliyetsiz cıkmama morrigan kızıyor:)
Hepinize tekrar teşekkurler

PS:Alper benim % ne oldu? :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar hepınıze cok tsk edıyorum,cok guzel ve eglencelı onun yanında yenı arkadaslar edındım,mutevazı ve efendı kısılıklı dostlara cok selamlar,hepınız ıyıkı varsınız.

Super Moderator
resimler biraz siyah çıkmış ama genede güzel geçmiş
bu alper tim de olmazsa işimiz zor galiba eeee çiğköfte yemedinizmi?????????

çiğ küfte yiğen arkadaşlar anlatsın herkes sevmiomuş çiğküfte yiğenlerde beğendi herhalde:silent:

PS:Alper benim % ne oldu? :)

la olm görüşünce halletcez dedik ya ala ala:queen::queen:

güzel bir geceydi hoş sohbetler yaptık dostlarla..organizasyon için alpere teşekkürler.hoşca kalın

ben teşekkür ederim cemal abi o kadar yoldan geri döndün valla bizim için sende saol:rendeer:

Son düzenleme:
Hepinizi tebrik ediyorum.Tüm gelişmeleri başından beri takipteydim.Çok güzel bir beraberlik olmuş.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Güzel bir buluşma oldu herkese teşekkürler.
Özellikle Merter McDonald's da 1.5 saat beklediğimiz ve bizi görmeden önümüzden buluşma noktasına basıp giden İbrahim arkadaşımıza teşekkürler. :)

Abi çiköfte yerdikte...:cherry: afedersin daha yeni ileşmiştim bidaha bozmayım dedim:cherry: bide aç karna falan yani..:cat: gerçekten güzel oldu yahu.. bakırköydeki arabaların yol vermesi benimde dikkatimi çekti...:cat:

Abi çiköfte yerdikte...:cherry: afedersin daha yeni ileşmiştim bidaha bozmayım dedim:cherry: bide aç karna falan yani..:cat: gerçekten güzel oldu yahu.. bakırköydeki arabaların yol vermesi benimde dikkatimi çekti...:cat:

Cig kofte guzeldi bu arada etsiz çiğ köfteymiş arkadaslar:)

motora saygı var demekki ozellikle boyle guzel bir grup karsısında durmamak ayıp olurdu bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar