sizce bu motor alınır mı?

Bianchi falcon 125cc, şu an serviste imiş 90YTLlik bakım yapılmış ve servisten alıp satacak, muayenesi yokmuş, polis ceza kesmiş 150YTL onu ödediğini ve muayenesini yaptıracağını söyledi, sigortası bitmiş, onu da yaptıracakmış, birde 2007 vergileri ödenmemiş, yalnız neden bunun vergisi yüksek bilen varmı acaba, normalde 250cc altına 32YTL ocak ve temmuz, ama bunun ocak ve temmuz 89YTL görülüyor, yani yaklaşık gecikme ile birlikte 200YTL tutuyor, bu devamlı böyle mi olacak yoksa bir sorun mu var? Sizce bu motor tüm borçları ödenmiş şekilde vergileri dahil 900YTLye alınır mı? istersen 500 ver tüm masrafları sen öde dedi, şimdiden teşekkürler.Motorun linkini vereyim ona göre yorumları yapın http://urun.gittigidiyor.com/BIANCHI-FALCON-125cc-KIRMIZI-SCHOOTER_W0QQidZZ6007752#aciklama

8000 Km bakımı için serviste ayrıca motor çıkar çıkmaz muayenesi yaptırılmaya gidecek sigortası geçen ay kaldı. Yani anlayacağınız size sadece binmek düşecek kitapcıktaki Km bakımlarını yaptırırsınız 160 kadran hız var ama ben en fazla 110 basıyorum istamnul otobanında en iyi metro motor bence bide böyle kıvrak olursa heryer ayaklarınızın altında. 2008 Nisan ayına kadar garantisi devam etmekte. Kaçırılacak bi fırsat değil.

diye bi açıklama yapmış satan şahıs.

bence alma 5 para etmez. ayrıca 110 görücenide hiç sanmıyorum arkadaşımın vardı aynısı motor kitledi 350 lira masraf çıktı başına...

teşekkür ederim, ayrıca mesaj attı ruhsat sahibi kendisi değilmiş, arkadaşının arkadaşından almış

adam baya uzun hikaye annatmış yani bu işde pek ii deil bencede alma bunnar başına çok masraf açar

Vergisi 89YTL altı ayda bir idi, araştırdık trafikte bianchi çıkıyor plaka ama vergi idaresinde 1994 model lada samara olarak, iyice kafam karıştı :silent:

uraşma bence 900 ytl az deıl biras daha bekle 1300 1500 arası motorlar var onlardan al bu biras karısık bi durum yani ben fasla guvenmıom saten bole acık arttırma sıtelerıne

Vergisi 89YTL altı ayda bir idi, araştırdık trafikte bianchi çıkıyor plaka ama vergi idaresinde 1994 model lada samara olarak, iyice kafam karıştı :silent:

arkadaş bu işte bi katakullim var sakın bulaşma paran yanar gider altından motoruda alırlar bide sahtecilikten içeri girersin aman daikkat. bence düşünmeden redet. umarım beni yanlış anlamazsın.:rendeer:

yanlış anlamam elbette, ben bilmediğim için danıştım sizlere, herkese teşekkürler vazgeçtim almaktan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OLUUUM SEN İYİMİİSİİN???...........
dediğin olayların hçbiri olumlu diil hepsii senin lehine eksii!!

seni nasıl kafaya aldılar böyle bilmiyorum ???
git kendine 2. el bir japon all yaaa!!!...

saçmalama lütfen

yok abi ben bi kendi motorumu sorunlarını arap sacı bilirdim benden dahada vahim olanlar varmış :D hiç bulaşma derim
günaha girmeyelim 3 kagıtçı bunlar demiyelim ama uğraşmakla sadece başın ağrır hevesin kaçar mutlu olamazsın olamıyınca uğraşmazsın dahada uzar gider ki sadece 2007 değil sigorta muayne falan geçtiyse o motor alındıgından beri vergi ödenmemiştir oyuzden öyle oluyodur

ki belli adam başından bu belayı uzaklaştırmak için kompozisyon yazmış okadar basittide niye yaptırmadın zamanında

sebepte belli üstüne almadıgı bi motora niye masraf yapsın nolcagı belli değil sonuçta benzini atıp gezmiş:)

Son düzenleme:
Teşekkürler herkese, peki sıfır aldığımızda satış bedeli dışında ekstra masraf var mı? ( kask ve koruyucu aksesuarlar dışında )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar