Sizce en ideal en ucuz en sağlam ve en çevik motor nedir???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kymco agility 125 diyesim geliyo ama MKH sen genemi çıktın motor alıcam diye ortaya:mrgreen: anlaşılan tam kendine uygun motor arıyosun bi yeğenim var tam senin gibi versem valla türkiye turu yapacak :mrgreen:koçum birazdaha sabredin sabıır sabıır size motor motor yoook:mrgreen:
sana bi öneri veriyimmi bisan dağ bisikleti
(sevdiğimden takılıyorum haaa yanlış anlama :) )

Ya olmadık başlıklar açıyorsunuz ve bazıları çok ciddeye alıyorlar...Çok güzel cevaplar yazmışlar ona lafım yok:) Küçük kardeşim al bi ehliyet ondan sora alırsın bi ybr...

tek kelime ile honda cup.Discovery Dünyanın en iyi motosikleti seçti zaten.4-5 katlı bir binadan aşşagı attılar halen çalışıodu :mrgreen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
evet ben kullanıyorum binadan felan atmaya gerek yok zaten çok kızıyorum sağlamlık için binadan atılırmı güzelim c90'nı ben c90 super cup üzerine motor tanımam aşağıdanki fotoyu gayet vibrasyonsuz bi şekilde ben çektim motoruma kıyamadığımdan daha fazla basmıyorum ama 107km/gördüm

goruntu044td3.jpg

Son düzenleme:
kesinlikle honda innova serilik olayınıda binenler bilir :cat:

cz 125 o da ne demeyin benim motorum hemde 66 model:) neyse bir ara resmini koyarız inş..

ya benden bile büyük desturla biniyorum tam 41 yaşında...

neyse biraz dalga gbi oldu ama daha ilk rektefiyesini yaptırdım...

hoşçakalın ve dostça....

MKH

Sizce cbr 125r sağlammıdır cbr125r kullanıcılarına soruyorum bu güne kadar ne gibi sorunlarla karşılaştınız:silent: hem ucuz hem güzel hem bana göre

Doğru söze ne denir...

Doğru söze ne denir...:mrgreen: Gerçekten de Super moto en iyisi gibi.Hesaplıı da olsun dersen Hyosung RX125SM derim sana.
supermoto'lardır.
tabi dag taşla işi olmayan motorlara (scooter,race,cruiser,naked) istinaden bu örnegi verdim.

asfaltta en masrafsız motor supermoto'lardır. hem bizim çukur dolu yollarımıza uygundur hem de üstünde grenaj denen kavram pek olmadıgı için ufak tefek yatmalarda büyük hasarlar almaz.

kaba hatları vardır. dolayısıyla bir hasar aldıgı zaman bu kaba hatlar kabaca düzeltilir (yedek parçaya gerek kalmadan).

tabi sen motoru yerden yere vurursan, uçurumlardan atarsan buna yapacak bir şey yok. hiç bir motor buna dayanamaz zaten.

özetle verecegim cevap: SuperMoto

bu arada şehir içinde en çevik motor bile diyebiliriz.

bws 100 olabilir. Hem sağlam hem hesaplı hem de çok çevik bir motor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar