Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar .benim cıbırın sol farı bazen kısada yanmıyo veya gelip gidio bazende uzun da :silent: bunun sebebi ne olabilir ben yapabilir miyim yoksa serwise mi gideyim??? daha 2500 km de...yardımcı olursanız sewinirm

kardeş senin far sorunu farın temassızlık yapmasıyla ilgili büyük ihtimalle.servise git bence.benim motordada aynı sorun oldu servise götürdüm şu anda hiçbir sorun yok..

aynaları kafa grenajına alamazsın alırsanda ılk darbede kafa grenajını elıne alırısn..

ares farın gıdıyo yenısını alman gerekıcek kısa zamanda

@praetorian
aynaları kafa grenajına alamazsın alırsanda ılk darbede kafa grenajını elıne alırısn..

Benimde alınca böyle yapacagım diye bir düşüncem vardı.. Ama artık yok.. Madem elimize alacagız.. Gerek yok.. :)

Selam

Herkese merhaba arkadaşlar. Ben Selim. 20 yaşındayım. İzmir'de oturuyorum. Daha önceden bu başlıkta yazdığım mesajlar vardı. Neyse, benimde motosiklet almaya niyetim var.(ama daha çok çalışmam lazım:)) İşe ehliyet alarak başlıyorum. Devamlı Hyosung GT250R ve Honda CBR125R arasında kaldım. Ama artık kararımı yavaş yavaş veriyorum. Maddi açıdan sanırım CBR alacağım. Ayrıca motorun tipinide kendime çok yakıştırıyorum. 400 küsür sayfanın hepsini okudum. Yeterince bilgi edindim. Bundan sonra bende bir CBR ci olarak aranızda bulunmaktan zevk duyacağım. Herkese saygılar.

Arkadaslar motorum 7600km'de 3.gününde ufak ufak uğraşarak 8000bakımını yapmış bulunmaktayım..yağ-hava filtresi-zincir temizleme-gergi kontrolü-buji kontrolü ve temizlemesi-lastik hava basınçlarına bi bakamadım benzinliktekilerin hepsi ağrızalı ne hikmetse...Bana 47ytl'ye mal oldu :p 17ytl castrol yağ.30ytl valvoline silikonlu zincir yağı :)

Ayrıca ertekin'i artık aramızda göremeyeceğiz kazasız belasız sürüşler diliyorum ona...Onu bir başka başlık altında z750 kullanıcıları olarak yazışmalarını izleriz artık :)

Yaw Akın süpriz yapacaktım sana :D

evet arkadaşlar artık bir Z 750 'im var....:rendeer:

Resim isterüüüüüüüüüükk.. :mrgreen:

Hayırlı olsun. Kazasız belasız binersin inşallah. :rendeer:

Hiç haber de etmiyorsun :pale: Forumlardan öğreniyoruz :p ...Bu arada bordo işi olmadı sanırım...Anlattığın...Artık bi kaçamak bekliyorum bursa'ya malum ben öğrenci adamım :) Kaçamıyorum kolayına...

Hiç haber de etmiyorsun :pale: Forumlardan öğreniyoruz :p ...Bu arada bordo işi olmadı sanırım...Anlattığın...Artık bi kaçamak bekliyorum bursa'ya malum ben öğrenci adamım :) Kaçamıyorum kolayına...

Aslında süpriz yapacaktım olmadı... :) Ben fırsatını bulursam mutlaka gelirim hem yol yapmak istiyor insan :p

Her zaman beklerim...Cuma akşamından gelip kalabilirsin ben de.Güzel bir hafta sonu geçiririz...Havalar pek bozulmadan atla gel...süprizi boşver artıkın...

Aslında süpriz yapacaktım olmadı... :) Ben fırsatını bulursam mutlaka gelirim hem yol yapmak istiyor insan :p

Ertech hayırlı olsun sanırım seni mt istanbul buluşmasında gördüm aslında görkemi falanda gördüm ama gelipte sizinle sohbet etmedim belki çekinmişimdir :) Bir dahaki sefere inşallah yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah...(ilk fırsatta nazarlık taksan iyi olur )

ertech:
yarın ılk ucakla gelıyorum bak ona gore:D
hos yarınkı ılk ucak 2 gun sora orda olur tahmınen neyse:D
abı hayırlı olsun en sonunda ıstedıgıne kavustun
motor bloku ve seleden olusan bı canavarın oldu..
grı bence hos durmus guzel yani..
motor bıraz modıfıyelımı?
en azından arka koltuk yok?

Honda cbr 125

Selam, honda cbr 125 almayı düşünüyorum. başlangıç için ve bir bayan için uygun bir motorsiklet midir... 27 ekimdeki sınava yetişirsem a2 ehliyet almak istiyorm. B ehliyetim var ama motorsikletlerin vites sistemi hakkında hiçbilgim yok. Sürücü kursuna yazıldıgımda bana otomatik scooter la mı yoksa vitesli motorla mı eğitim verecekler. vitesli motoru ogrenmek zor mu, kurstaki egitim bana yeterli olur mu cbr kullanmaya başlamak için. vites konusuna çok takıldım.arabada vites değiştirmek problem degl sonucta 4 teker:)fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ertech güle güle kullan.hayırlı olsun.:rendeer::rendeer:

Bizimle takılmazsın artık hararet yapar seninki:wiinkk:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Çok teşekkür ederim... :)

Şimdilik sadece bunlar var,

Hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel bir motor almışsın doğru karar.
Kazasız belasız sürüşler dilerim:wiinkk:
Motor hakkında düşüncelerini bekliyorum :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hmmmmmm tşklerrrr güzel motor piaggio mu alsam yoksa bunu mu ??????

hayırlı uğurlu olsun dostum...
bi tane nazar boncuğu koy motoruna ok....
nazar ve bela deymesin...
kaça aldın.......

cbr125 hakkında öğrenmek istediklerini daha önce ki sayfalara bakarak bilgileri toplaya bilirsin.. henüz bende almış değilim motoru ama gerekn bilgileri burdan öğrendim ve yazıcıdan çıkardım elimin altında var....
sende bu yolu zle emin ol ki hayaranlıkla okuyup hayranlıkla otor sevgin artacak buna inan...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar