Doğumgünü kutlaması, maksat muhabbet...

kısmeett belki gelirimm biliosunuz motorum yok. gelemezsemde nice mutlu yıllara

Son düzenleme:
Geyik çevirmeyelim arkadaşlar gelicekler ve tebrikleri görmek istiyoruz sonra oku oku bitmiyor topik

Doğumgünü kutlaması, maksat muhabbet...

Memo bak topik neymiş...arza çıkarma be dostum...maksat muhabbet dedik...Boy kardeşimizi alakadar eder tebrikler...sen üzerine düşeni yap gerisini bence karıştırma...

yaa bence buluşmalar inadına benim gelebileceğim saatleri sıyırıp geçiyor sürekli :(
ben 4 te paydos ediyorum. 5'te orada olacaksanız bende gelmek isterim..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
seninde doğumgünün kutlu olsun memet bende 2gün önce 25girdim hepberaber kutlarız:p

ama motoru kim götürcek:mrgreen:

Mehmet kardeş doğum günü kutlu olsun,aksilik olmazsa ordayım::wish::::biggrinn

Syriana tebrikler,allah sonuna erdirsin inşallah.:rendeer:

GKN

mehmet nice nice mutlu yıllara.. sağlık sıhhat ve afiyetle :)
pazar günü malum açık öğretim sınavları var, büyük ihtimal gelemem
size ii eylenceler şimdiden..:cat:

mehmet doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara...aynı gün ve saatlerde yenibosna'da nişanım olması dolayısıyla gelemiyorum malesef...size iyi eğlenceler...:rendeer:

Hayırlı ugurlu olsun Allah mutlu mesud etsin insallah :rendeer:

Boy sen bir yas dahamı büyüdün bakem :)
Seni en son gordugumde bacaklarında kısa pantolonla dolasıyordun :p
Zaman işte ne cabuk gelip geciyor dimi :)
Allah sen ve esinle mutlu huzurlu hayırlı ömürler nasip etsin :rendeer:

kısmeett belki gelirimm biliosunuz motorum yok. gelemezsemde nice mutlu yıllara

Nerdesin eger yakın yerlerde isen alabilirim ?

Son düzenleme:
Dogum gunun kutlu olsun kardesim.Tum sevdiklerinle nice mutlu seneler ve kazasiz belasiz surusler dilerim.

Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim, bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde doğumgününü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana mutlulukla beraber bol birincilikler getirsin inşallah:)

mehmet doğum günün kutlu olsun kardeşim nice yıllara...aynı gün ve saatlerde yenibosna'da nişanım olması dolayısıyla gelemiyorum malesef...size iyi eğlenceler...:rendeer:

Allah tamamını erdirsin abicim:rendeer:

bu arada sevgili boy yani mehmet abicim bi aksilik olmadığı takdirde orda olmaya çalışacağım:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu Karakız geçen buluşmada yalnız kalan Karakız dimi?

Eğer gelirse yoğun bakım unitesine girmiş gibi olucak.:queen:

boy

Arkadaşlar, tatilde olduğum ve geç cevap verdiğim için hepinizden özür diliyorum. Hepinizin tebrik dilekleriniz için teşekkür ederim. Bülent ve Arzu arkadaşlarımızı da buradan kutluyorum. Umarım bizim gibi mutlu bir evliliğiniz olur :)

Pazar günü bir doğumgünü kutlamasından çok, havalar soğumadan hep beraber olalım istedim. KARAKIZ bu sefer yalnız kalmazsın herhalde, o kadar stemden sonra kimsenin seni yanlız bırakacağını sanmıyorum. Pınarr, hep aynı bahaneler... :) Gelirsen oralarda olacağız... Pastaya ve hediyeye gerek yok arkadaşlar, dediğim gibi maksat muhabbet, yeriz içeriz eğleniriz...

Mehmet dogum gunun kutlu olsun abicim :rendeer: esinle beraber nice mutlu seneler yasarsiniz ve bizler de buna sahit oluruz umarim ::sorcerer
Bulusmaya ne yazik ki katilamayacagim ::uzgunum: cunku o gun Istanbul'dan 1100km uzakta abimin dugununde bulunmam gerekiyor :) Senin dogum gunun niyetine de eglenirim ben ama merak etme :p

aynı gün ve saatlerde yenibosna'da nişanım olması dolayısıyla gelemiyorum malesef...size iyi eğlenceler...:rendeer:

Syriana sizin de nişanınız hayırlı olsun, Allah tamamına erdirir de mutlu ve huzurlu bir evliliğe adım atarsınız inşallah :rendeer:

Nice mutlu senelere Mehmet abi. Yeni yaşında dahada mutlu mesut bir hayat dileği ile...:rendeer:

Arkadaşlar, tatilde olduğum ve geç cevap verdiğim için hepinizden özür diliyorum. Hepinizin tebrik dilekleriniz için teşekkür ederim. Pazar günü bir doğumgünü kutlamasından çok, havalar soğumadan hep beraber olalım istedim. Pastaya ve hediyeye gerek yok arkadaşlar, dediğim gibi maksat muhabbet, yeriz içeriz eğleniriz...

Mehmet kardeşim doğumgünün ve doğumgünlerimiz kutlu olsun.
Mekanı İstanbul içinde seçtiğin için gelmem nasip olacak sanırım.:cherry:
Pasta ve hediyeye gerek yok demişsin. Yaşın kemale ermiş, sana hediye olarak ancak tecrübelerimizi verebiliriz ahahahahah :queen:
Sen de bir pasta al da ağzımız tatlansın be adam. Aç aç seni mi seyredicez oralara gelip :cherry:
Bu arada bizim egzozlar seninki gibi TIRT değil. Çok ses yapar. Mekanı kapatsaydın da diğer müşteriler rehatsız olmasaydı :queen:
Görüşmek üzere BOY (bu nasıl nick ya BOY, yaş ilerledi artık KİLOya çevir sen onu) :bounce:

Pazar günü bir doğumgünü kutlamasından çok, havalar soğumadan hep beraber olalım istedim. KARAKIZ bu sefer yalnız kalmazsın herhalde, o kadar stemden sonra kimsenin seni yanlız bırakacağını sanmıyorum. Pınarr, hep aynı bahaneler... :) Gelirsen oralarda olacağız... Pastaya ve hediyeye gerek yok arkadaşlar, dediğim gibi maksat muhabbet, yeriz içeriz eğleniriz...

Yahu bahane yok deli gibi cevap bekliyorum tabii orda oluruz Pınar gel sende diyin gelmezsem namerdim :queen:
17:00-17:15 arası yanınızda olucam inşallah..
İçses:Cevap veren biri çıktı allaha şükür :) Yoksa yine buluşmaya gidemeyecektim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar