Nihayet kavuştum :)

evet arkadaşlar başlıktanda anlaşılacagı üzere yaşamımın şu anıa kadar hayalini kurudugum şeyi yaptım(hayalini kurudugum makinayı almadım) ve kendime bir Honda cbr 125 R aldım yaklaşık 3 saat once 2ci el ama çok temiz bi makina zaten sahibi çok iyi bakmış hernekadar daha kullanmasamda kendime ait bir motorun sütüne otırmak fikri başlı baına cezbediyo insanı.bu akşam yol tenhalaşınca ara sokaklarda (saatte 2 araba geçer)durkalk lara başlamak içn çok heycanlanıyorum :D (bu arada hiçbir tecrubem yok komşum olan arkadaşım debriaj -kavrama noktaları-devir vs.. gibi detayları gösterecek)yarıns abahta sabah 6-7 arası kalkıp ufak turlar atıcam kısmet olursa.motorun genel resmini koyucam bu başlıgın altına şimdiliks adece ilan sayfasındaki haini koyuyorum :)

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4670438

herkese iyi akşamlar :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eksozu zaten dünya para......

Güle güle bin.....

Eksozu zaten dünya para......

Güle güle bin.....

teşekkür ederim :) Egzosu almadım malesef gerek yok dedim kısmet olursa zaten bir süre sonra büyügünü alıcam gerek yok diye düşündüm.Ama lastikleri 10 gün önce taktırmış o iyi oldu :D

Son düzenleme:
temiz makinaya benziyor hayırlı olsun:cat:
merak etme bir iki güne kadar gayet güzel sürersin

güzel temennileirniz için çok treşekkürler arkadaşlar saolun moral verdiniz :)

gördüğüm en güzel cıbır...eleman bayağı zevkliymiş...hayırlı olsun...

Güzel motor iyi bakıldığı anlaşılıyor zaten...Hayırlı olsun...:rendeer:

güzel makina doğrusu allah kaza bela vermesin güle güle kullanmanı dilerim hayırlı olsun.

hayırlı olsun...iyice tecrübe edinmeden trafiğe çıkmamanı tavsiye ederim...:cat:

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım,güzel bir motor ama iyice alışmadan ltf trafiğe
çıkma,allah kaza,belasız kullanmayı nasip etsin.:)

Kazasiz Belasiz

Kazasiz belasiz surusler ama once ehliyeti hallet derim,bu arada yarin ilk surusten once korumalarini almayi unutma

Güzelmiş gerçekten.Güle güle kullan...Ne kadar zevkli oldugunu sürmeye başlayınca anlayacaksın bi de :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar