hyosun gt250 nasıl tavsiye edermısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
slm

hyosung gt 250 almayı dusunuyorum marka model nasıl benım hıcbır bılgım yok oyuzden ozellıkle bu motoru kullananlardan yardım ıstıyorum ne yakıo kac km hız yapıo ve sorun yasıolarmı parca ve servısınde gorunusune bayıldım ıkıncı el temız bulursam tavsıye edermısınız
:cat: sımdıden tesekkurler

arkadaşım hoşgeldin siteye,ana menude sağ tarafta 'arama' diye bir buton var oraya bas ve öğrenmek istediğin şeyi yaz karşına bu konuda bir çok link çıkacaktır..sevgiler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tavsiye ederim :)
320km oldu ben alalı çok memnunum bu sabah benzin filtresinden benzin damlatıyordu servisi istanbul motora gittim istersen garantiden değişelim ya da 3ytl ver hiç bürokrasiyle uğraşmayalım dediler :) 3liraya değiştirdim benzin filtresini.

bu arada benzin filtresi çatlakmış 1000de bir olan bir olay beni buldu

tesekkurler

hoşbuldum

yardımınız ve yazdıklarınız için teşekkürler

tekeriniz düz bassın:cat:

tavsiye ederim :)
320km oldu ben alalı çok memnunum bu sabah benzin filtresinden benzin damlatıyordu servisi istanbul motora gittim istersen garantiden değişelim ya da 3ytl ver hiç bürokrasiyle uğraşmayalım dediler :) 3liraya değiştirdim benzin filtresini.

böyle esprili bi servis utanmadan o 3 ytl yi aldı ha. helal olsun valla. daha doğrusu yazık...

bence de 3 ytl ye halledelim tarzı yaklaşım çok amatörce bi yaklaşım.Sokak arası tamircisi gibi :cyclopsan

nedir 3 ytl de ayıpladığını şey? anlayamadım pekde! demekki işlemin deyeri 3 ytl ne yapsalarda 10 ytl deyil elit kısım tamircisimi olsalardı yani? bence deyeri neyse o nu alsın işini düzgün yapsın ama sokak arası tamircisi olsun. bişey yazarken biraz daha mantıklı yazmaya çalışın bence beyler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o sokak arası tamircisi dediğiniz insanlar bircok servisten daha iyi anlıyolar motordan emin olun...

250r güzel ve çok dengeli bi motordurr maksimum 170-180 yapar 120 km'ye 15 ytl yaktı tavsiye edilirrrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar