İBRAHİM_4343;795552' Alıntı:
Kardeş Kawasakinin Bugün Yedek Parçalari çok Nadir Bulunuyor Ve Ben Bi Tiyo Veriyim Arkadaşlara Honda Bugün Tüm Dünya çapinda En Fazla Satan Firmalarin Başindadir Kawasaki çok Gerilerde Ben 8 Yildir Bu Motorlari Kullaniyorum Bu Benim Hobim Honda Bana Daha Güvenli Geliyor Baştan Aşaği Kusursuz Tasarlanmiş Bende Hondadan şaşma Serviside Garanti Yedek Parçasida
arkadaşım yedek parça olayını da iyi bilmiyosunuz.ithalatçı firma hangi parçanın ne miktarda ve hangi zaman dilimlerinde ihtiyaç duyulacağını kestirip te sigara ya da rakı karaborsacıları gibi mal istiflemez.
Kawasaki parçaları genellikle ihtiyaç dahilinde siparişle
Kawasaki nin hollanda daki merkezinden getirtilir.bu siparişleme ve getirtme aralığında ithalatçı firma bir eksiklik gösterirse bunu markanın eksikliği gibi göstermemek gerektiğine inanıyorum.Japonya da üretilmiş orjinal parça olsun da beklesen de gam yemem mantığı da gütmek gerek bence.
Kawasaki de parça olayı da bekleme olayı da bu, anlamak gerek.
ha senin parça dediğinden ben kendi payıma silindir kafası ya da motor bloğu gibi ciddi mekanik aksamları algılarsam senin honda:farao: bunları kaç zamanda tedarik edip motorunu al da bin diye ne zaman eline verir bunu tartışabiliriz.
Marka hayranlığını bir kenara bırakıp daha realist daha tuzlu biberli konuşursak
Kawasaki Er-5 tam bir naked makinadır ve kesinlikle rakibi sadece kendisidir.onun için iki tekerlekli Japon tankı desek abartmış olmayız.