Kawasaki Er 5 Mi Honda Cbf 500 Mu

ulan kapmana kafa fodul,o kadar özel msj çektik,hala konu disina uğramıyon korkudan.gelde bi daha vereyim boyunn ölçüsünü :bounce:

ER 5 SINIFININ KRALIDIR hondada cüsse var ağırlık var daha fazla turing kullanım için yol makinesi er 5 ise şehir içi kullanımda kendini kanıtlıyor geçemeyeceği aralık yok gibi yinede kullanıcının tercihine kalmış bir durum öncelikle kullanımdan ne beklendiği önemli

cbf 500 daha kalıplı sanki APV41' in dediği gibi cüsse ve ağırlık var cbf 500 denir ama er6f daha sexi :)

Kardeş Kawasakinin Bugün Yedek Parçalari çok Nadir Bulunuyor Ve Ben Bi Tiyo Veriyim Arkadaşlara Honda Bugün Tüm Dünya çapinda En Fazla Satan Firmalarin Başindadir Kawasaki çok Gerilerde Ben 8 Yildir Bu Motorlari Kullaniyorum Bu Benim Hobim Honda Bana Daha Güvenli Geliyor Baştan Aşaği Kusursuz Tasarlanmiş Bende Hondadan şaşma Serviside Garanti Yedek Parçasida

Motosikleti
Pancar Motoru
İBRAHİM_4343;795552' Alıntı:
Kardeş Kawasakinin Bugün Yedek Parçalari çok Nadir Bulunuyor Ve Ben Bi Tiyo Veriyim Arkadaşlara Honda Bugün Tüm Dünya çapinda En Fazla Satan Firmalarin Başindadir Kawasaki çok Gerilerde Ben 8 Yildir Bu Motorlari Kullaniyorum Bu Benim Hobim Honda Bana Daha Güvenli Geliyor Baştan Aşaği Kusursuz Tasarlanmiş Bende Hondadan şaşma Serviside Garanti Yedek Parçasida

arkadaşım yedek parça olayını da iyi bilmiyosunuz.ithalatçı firma hangi parçanın ne miktarda ve hangi zaman dilimlerinde ihtiyaç duyulacağını kestirip te sigara ya da rakı karaborsacıları gibi mal istiflemez.Kawasaki parçaları genellikle ihtiyaç dahilinde siparişle Kawasaki nin hollanda daki merkezinden getirtilir.bu siparişleme ve getirtme aralığında ithalatçı firma bir eksiklik gösterirse bunu markanın eksikliği gibi göstermemek gerektiğine inanıyorum.Japonya da üretilmiş orjinal parça olsun da beklesen de gam yemem mantığı da gütmek gerek bence.Kawasaki de parça olayı da bekleme olayı da bu, anlamak gerek.

ha senin parça dediğinden ben kendi payıma silindir kafası ya da motor bloğu gibi ciddi mekanik aksamları algılarsam senin honda:farao: bunları kaç zamanda tedarik edip motorunu al da bin diye ne zaman eline verir bunu tartışabiliriz.

Marka hayranlığını bir kenara bırakıp daha realist daha tuzlu biberli konuşursak Kawasaki Er-5 tam bir naked makinadır ve kesinlikle rakibi sadece kendisidir.onun için iki tekerlekli Japon tankı desek abartmış olmayız.

Son düzenleme:
geçen gün çeşme otobanında 99 model kartalla kawasaki er5i çok rahat solladım. Er 5 otobanda cok cılız ve caresiz duruyordu.
beni soğuttu şahsen .Bence cbf 500 al :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
geçen gün çeşme otobanında 99 model kartalla kawasaki er5i çok rahat solladım. Er 5 otobanda cok cılız ve caresiz duruyordu.

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Birde bana denk gelseydin ya.....:queen::queen:O kadar da çeşmeye gittim...:queen::queen::queen:

Kawasaki çaresiz ha......:queen::queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Birde bana denk gelseydin ya.....:queen::queen:O kadar da çeşmeye gittim...:queen::queen::queen:

Kawasaki çaresiz ha......:queen::queen::queen::queen:
Cuma günü arkamda Tuncer olmasaydı görürdün nasıl geçecektim seni ama durumlar eşit degildi:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Cuma günü arkamda Tuncer olmasaydı görürdün nasıl geçecektim seni ama durumlar eşit degildi:cherry:

Tuncere şişmanmı demek istiyon sen şincik.....:silent::):mrgreen::queen:

Neyse tamam...4 e atmam bidaha vitesi....:queen::queen::queen:

Kawasaki gibi bir kaliteyi hiçe saymak olmaz ama ben olsam CBF500 alırdım... :cat:

Maykkk alıcam anahtarını bekle beni.:queen:Şunun şurasında 10 senede kazanırım cbf5oo parasını o zaman görcem seni.Ölee rampa yukarı giderken yanındam vınn diye geçemeyeceksin:salut:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Maykkk alıcam anahtarını bekle beni.:queen:Şunun şurasında 10 senede kazanırım cbf5oo parasını o zaman görcem seni.Ölee rampa yukarı giderken yanındam vınn diye geçemeyeceksin:salut:

Senin zig in küçük....Hele önce onu büyült.....:queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
er5 max hız kaç.Okadar yavaşmı gidiyor bu alet:silent:

Arkadaş kartala hızlı gidiyor derse er-5 yavaş kalır.....

Er-5 Kesin kartalla oynamıştır.... ben en son red line girmeden 200 ü gördüm....
Kartalla 210 mu basmış.....:queen::queen::queen:

Bende de kartal var...Hemde slx....170-taş çatlasın 180.... 200 nerdeeeee?....:queen:

arkadaşlar yine biri duramamış hortlatmış bu er5 - cbf500 meselesini
böyle söylemek ayıp olacak ama sen düpedüz yalan söylüyorsun.yarışalım dedindemi geçtin er5'i.adam kafasına göre takılırken sen yanından geç git,sonra gel burada er5 geçtim de.çoğu zaman beni scooterlerde geçiyor(genelde ailemle binerim..hanım,çocuk)
sen gel geç ben sana motoru vereceğim.

Tuncere şişmanmı demek istiyon sen şincik.....:silent::):mrgreen::queen:

Neyse tamam...4 e atmam bidaha vitesi....:queen::queen::queen:
alp 4 le geçtiysen eh yani...2.viteste 120 çok rahat gördüm,ybr zaten 110 dese şükrediyor..3.viteste 180 gören var,ben bi mz linin gazıyla çıkış yaptık 1,2,3 dedim 160 gördüm kırmızı ışık dolayısıyla durmak zorunda kaldım.mz li piyasada yoktu.

er5 max hız kaç.Okadar yavaşmı gidiyor bu alet:silent:
eyer 150 lik cbf ye binip bunu söylüyorsan sanada bi eh yani.
220 yi çok rahat görüyorlar ...yetermi bilmiyorum:cat:

Motosikleti
Pancar Motoru

motosiklet sahibi bile olamayanlar yok şununla solladım yok bununla solladım diye konu dışı şeyler yazmasınlar lütfen.

sen o kuş bozması araba ile son hızda giderken muhtemelen Kawasaki 2. viteste ilerliyordu:bounce:

kimse boş çamur atmasın.er5 e asılsız laf söyletmem arkadaşlar.doğru yazanın alnından öperim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar