motor almak istiyorum

s.a arkadaşlar
ben motor almak istsiyorum ama 2008 4"kasım'da 17 yaşını dolduruyorum. Sizce bu yaşı doldurmadan önümüzdeki yaza kadar ehliyet alabilir miyim?Ve acaba sizce mondial 125 kt önümüzdeki yaza kadar kaç ytl olur? şimdiden teşekkürler arkadaşlar.....:)

a2 için yaş sınırı 17 bunu biliyosun.ona göre ayarla kendini.motor almak içinde çok acele etme bence.biraz araştır derim.

Ehliyet i beklemen enguzel tercih Mondial 125kt cok guzel motor ve ozellikle rodaj dan sonra km basına 80 krş yakıor motorda geyet guzel ama Gozun gıbı bakacan motora rodaj da dıkkat edecen Bende mayıs ayında almak ıstıorum bakalım fıyatı ne kadar olacak fazla bısey vurmaz gıbıme gelıyor Mondıal ı ıyıce arastırdın mı bılmıorum ama 125kt modelı sınıfında ıyı 3000ytl(3mılyar) param var dıosan Mondıal 250mct var onu al derım ama tercıh senın herkes butcesıne gore hareeket etmeli şimdiden hayırlı olsun :bounce:

s.a arkadaşlar
ben motor almak istsiyorum ama 2008 4"kasım'da 17 yaşını dolduruyorum. Sizce bu yaşı doldurmadan önümüzdeki yaza kadar ehliyet alabilir miyim?Ve acaba sizce mondial 125 kt önümüzdeki yaza kadar kaç ytl olur? şimdiden teşekkürler arkadaşlar.....:)

dostum hoş geldin aramıza. arkadşlarında dediği gibi ehliyet şart. bence bunu hiç gözardı etmemelisin. sonra telafisi daha masraflı oluyor.

motor seçimine gelince sen kt düşünmüşsün ama kral444 arkadaşım mct demiş tabiki tercih senin mct kt den kilo ve hacim olarak farklıdır iyicene araştır derim ben kt yi bilmiyorum ama ben mct den memnunum çokda bir sorun çıkartmadı bana bu güne kadar.

sağlıcakla.

peki arkadaşlar tavsiyelerinizi dikkate alıcam teşekkürler ama ben bu rodaj ne demek onu bilmiyorum km basına 80 krş fazla değil mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar