Gene Araba Egzoslu Bir Motor Daha

Yahu sahibinden.com'a bir girin bakın bunlardan o kadar çok var ki... Modifiyeli falan diye satıyorlar bir de...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fıstık olmuş he deyin......:p:queen:

Töbe töbe....:pr:

en basit motosiklet eksozu 300 ytl den başlıyor bu eksozlar ise en iyisi 50-80 ytl bırakın adamları yapsınlar eksozcular ne yiyecek bu şekilde belki motor eksozlarında fiyat düşer görüntü konusunda size hak veriyorum orjinali bozmak gereksiz ama adam heveslenmiş yapmış azda olsa bir emek var daha fazla görüntü ve ses kirliliği var

Motosikleti
Forza250-cygnusL
en basit motosiklet eksozu 300 ytl den başlıyor bu eksozlar ise en iyisi 50-80 ytl bırakın adamları yapsınlar eksozcular ne yiyecek bu şekilde belki motor eksozlarında fiyat düşer görüntü konusunda size hak veriyorum orjinali bozmak gereksiz ama adam heveslenmiş yapmış azda olsa bir emek var daha fazla görüntü ve ses kirliliği var

Eeeee...İyimi olmuş kötümü?.....:silent::silent:

Herşeyi yazmışın ama beğendinmi?....:p:p:p

Bence bide havalı korna olsa.....:queen:

beğenmedim ama benim suzikidede bunlardan var tamirci servis vize dolaşırken bari eksozu olsun diye ( motor yeniden imal ediliyorda ) nede olsa 4 silindir sessiz değil

ne diyim bilmiyorum valla bizimkilerin aklı anca bunlara çalışıyor ama APV 41 abimin dediği gibi bu işlemler bazı noktalara protesto çağışımında olabilir:bounce:

asm

bir Toyota Corolla'ya Yoshimura egzoz takıldığını görmüştüm ama motora böyle birşey takıldığını ilk defa görüyorum

bir kere görsel yönden bile çok kötü...

:wiinkk:vallahi arkadaşlar bana bişey bırak mamış sınınız ne yorum yapçağımı bilmiyorum hepinizin yorumu yerinde olmuş diyer motorcu arkadaşlara ibret olsun bu yorumlar serserilik bu yaptıkları insanlar iyi gözle bakmıyorlar zaten motorculara bide bun lar eklenince herkes düşman olur bize güzel bişey deyil hiç tavsiye etmem saygılar:wiinkk:

bence motosiklet sahibinin gayesine (çevrenin dikkatini kendi üzerinde toplamak) ulaşmasına yardımcı bir eksoz..

ses ve görünümle dikkat çekmeye çalışan böyle bir zihinyet yok mu ? e var...

reklamın iysi kötüsü olurmu ? e olmaz..

sizce motosiklet sahibince eksozun motosiklete yakışıp yakışmadığı önemli mi? değil...

bence sahibini sonuna kadar tatmin eden ancak son derece zevksiz bir zihniyetin ürünü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar