nevşehirde gördüğüm koleksiyonluk motor

asm

babanıza acil şifalar,inş. bir an önce sağlığına kavuşur

bisiklet gibi bir motor ama güzel görünüyor hakkaten,hafif ve çeviktir muhtemelen :)

Arkadaşım herşeyden önce babana çok geçmiş olsun,inşallah sağlığına kavuşmuştur.Paylaşım için ayrıca teşekkürler.

Geçmiş olsun.Tüm aile bireylerine uzun ve sağlıklı bir hayat dilerim.
Yurdum insanının takıntılarından biride mobiletler.Bunun yerine daha büyük makinalara kafayı sıyırsaydık gerçek chopper'ler kesin bizden çıkardı:mrgreen:

Moderatör
Allah acil $ifa verir in$allah hocam.. Motor da fena degil, derbeder gencligin mobiletlerine benzemiyo en azindan :)

Gösterge rus malı Mnnck 125'lere ait, gideceğini sanmam.Tarzım değil ama meraklısı vardır tabiki; pedalları iptal edip marş takılmış motora büyük ihtimal; sonuçta bir emek var.

harbiden 140 yapıyor bu motorlar yüzlük olarak geçiyor burada bihayli var pazargünleri yarışıyorlar hep. bi ara trafikte denkgelmişti araba ile 120yle filan giderken bizi rahatlıkla solluyorlardıxD küçük bi ayrıntı daha bu makineler ne kdar hafif olursa okadar iyi olurmuş sırf bu yüzden selesini frenini filan söküyorlar:cyclopsan üzerindeki t-shirti bile çıkaran var:D

paylaşım için teşekkürler.
geçmiş oldugumuz yaz bende birm mobilet toplamayı düşünmüştüm topladıktan sonra odama koymayı düşünüyordum :) (ciddiyim)
fakat çok masraf olacagından dolayı toplamadım:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar