bir bilmeyen bilenlere danışır

istnbulda sport motosiklete ilk adımımı atmak istiyorum.
ancak motosikletten kullanmaktan uzaktan yakından alakam olmamıştır. bu yüzden motosiklet öğrenmek için ne yapmam gerektiğini anlatırsanız yada yardımcı olan olursa sevinirim. sonuçta motosiklet kursuna gitmek ne kadar faydalı olur bilmiyorum. bizim buralarda(ankarada) vardı öyle abiler bazı meraklılara öğretirlerdi kndi motoskiletleriyle. üniversite için hazırlanırken faydalanamadık, istanbula geliyoruz şimdide.

yardım edebilecek olan, öneride bulunacak olan varsa sevinirim.
şu meredin hertürlü haltını okuyarak öğrendikte bi binmesi kaldı, saygılar dostlar.

öncelikle hoşgeldin.motor kullanma konusunda sana yardımcı olabilicek iyi yerlerden bir tanesi ulusan motor olabilir.yeri batıkentte.carrefour u geçince yataş var.o sokaktan gir kawasaki tabelasını gördüğün yer orasıdır.sana yardımcı olabilirler.bir alternatifte kendi kendine öğrenmen.(ben ikinci alternatifi tercih etmiştim zamanında:cherry)çok zor değil,zaten zamanla yürümek gibi bişey olur motor kullanmak.:cat:

ulusan batıkentteki yerinden ziyade orandaki yerlerinde duruyorlar. batıkentte sadece tamir yapılıyor olması lazım.İstanbula gidince hondanın eğitimini araştırırsan iyi edersin bence tabi okuluna çok ters değilse.

daha önce bisiklet yada scooter deneyimin varsa dengeyi çözmüşsün demektir ama eğer 2 tekerlek üzerinde ilk defa seyrediceksen mutlaka bi kursa gitmelisin kendi kendine öğrenme seçeneği çok acı verir emin ol :)

istnbulda sport motosiklete ilk adımımı atmak istiyorum.
ancak motosikletten kullanmaktan uzaktan yakından alakam olmamıştır. bu yüzden motosiklet öğrenmek için ne yapmam gerektiğini anlatırsanız yada yardımcı olan olursa sevinirim. sonuçta motosiklet kursuna gitmek ne kadar faydalı olur bilmiyorum. bizim buralarda(ankarada) vardı öyle abiler bazı meraklılara öğretirlerdi kndi motoskiletleriyle. üniversite için hazırlanırken faydalanamadık, istanbula geliyoruz şimdide.

yardım edebilecek olan, öneride bulunacak olan varsa sevinirim.
şu meredin hertürlü haltını okuyarak öğrendikte bi binmesi kaldı, saygılar dostlar.
selamlar öncelıkle karar vermek başarmanın yarısıdır diyerek senı motıve etmek ıstıyorum sanırım ıstanbula gelecekmıssın burada bahsettıgın eğitimleri veren bir cok yer var fakat hem daha evvel motor kullanmamıssın hem de ıstanbul trafıgınde deneyımın yok galıba (yanlısım varsa ozur dılerımI) her ne kadar ıkı mega kent olsada ank ile ıst arasında trafık olarak oldukça fark var ıst daha duzensız kaldıkı kullanacagın makına en az 100 bg olacak bence bu cok radıkal bır karar ben derım kı cok pırpır olmayan bır motora bın fakat bır racınge en azından ıst trafıgıne ve motor surmeye alışana kadar bınme derım.bıldıgım bir kaç tane çok iyi yer var ıstanbulda eğer kesın kararlıysan yaz buradan vereyım sana ırtıbat bılgılerını şimdiden hayırlı olsun

Öncelikle hoşgeldin parayla eğitim veren kurslar var eğer ehliyet almadıysan alman gerekli mesela sitemizde bizlere yardımcı olan Gelişim sürücü kursu var orada bildiğim kadarıyla ehliyet alırken çeşitli motosikletlerlede eğitim veriyorlar ve birde ufak ccli motorlarla baslıya bilirsin mesela Honda CBR125R hem sport hemde başlangıç için ideal

ilginiz için sağolun. itüye gelcem ilk senemde maçka maslak arasında buluncam sürekli. ilk etapta öğrenmeyi halletmek gerkir diye düşündüm. aslına bakılırsa niyetim çevremde sürekli yardım edebilecek dostlar bulma sürekli irtibatta olacağım bana motosiklet deneyimleriyle yardım etcek insanlar.

ama yazılanlara bakılırsa bi kursa başlayıp ordan ehliyeti alcaz birde bunu motosikleti alması var.. aklımda çok tilki dolanıo ama istanbulda konuşabileceğim burdaki dostlar varsa sevinirim.:cat:

hiç ist. e gelmediysen ve trafik ve canavarları görmediysen acele etme derim ben 4 senedir burdayım bazıları için kısa olsa da :) biraz bir şeyler öğreniyo insan
hiç kimse yol vermeyi sevmez ve biran önce eve gidebilmek için atlar yola bunları gördükçe gözüm korksa da aileden kime söylesem bırak motoru çok tehlikeli dese de ben almaya kararlıyım inşallah.
aslında bende senin gibiyim pek vitesli motor tecrübem yok siteden öğrendiğim kadarıyla kendime yol çizdim önce para sonra ehliyet ve eğitim sonra da motor alıcam tek farkımız tarzım race değil cruiser.
yani gel gör sonra karar ver derim ben bu arada öğrenim hayatında da başarılar.

Son düzenleme:
güzel konu:D
benimde scooter la tecrübem bayaa war ama viteslide maalesef yok ve ben afyon gibi biyerdeyim ve istanbulda bahsettiniz gibi yerlerin oldunu zanetmiyorum yada en azından bilmiyorum,,
birde bende sport tarzı düşünüyorum yeni başlayanlar için model önerisi ve yardım:D
saygılarr...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar