nevşehirde gördüğüm koleksiyonluk motor

arkadaşlar babam otobüs şöförü nevşehire yolcu götürdüğü sırada ufak bi felç geçirip hastaneye kaldırıldı.bende ayın 21 inde saat 6 15 ucagıyla ıstanbuldan kayserıye gectım ordanda 8 30 otobusuyle nevsehıre gectım.saat 10 gıbı hastaneye ulastım ıkı gundur nevsehır ssk hastanesınde yatıp gereklı tedavılerı olduktan sonra yarım saat once eve ulastık.buarada nevsehır merkeze yemek yemeye ındıgım sırada cok guzel bı motorla karsılastım .yolbaşı kırtasıyesının onunde duruyordu motor. tabıı bımotor sever olarak hemen atladım .saolsun arkadaslar bıraz bılgı verdı motor satılık kucuk olduguna bakmayın 120 km yaptıgını soyledıler.elyapımı bı arkadasları toplamıs.tamamen yuzdeyuz yerlıymıs.buyrun fotoraflara bakalım.
hastanenın gorunumu.kaldıgım en temız hastaneydı.
hastaneden nevsehıre bakıyoruz
hastaneden kalenin gorunumu
buda cok begendıgım motor
bu arkadaslarda kırtasıye sahıplerı
buda gostergemız.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Baban için üzüldüm, çok çok geçmiş olsun.

Ailelerimiz en büyük servetlerimiz.

Umarım baban tamamen iyileşmiştir.

Paylaşım için teşekkürler.

o motosiklet,motosiklet mi ondan da emin değilim:mrgreen: 120 yapsa eline egzozunu alır sanırım...80 zor gider o mobilet ya..:queen:
baban için üzüldüm..büyük geçniş olsun..:rendeer:acil şifalar..

Son düzenleme:
bu motor 120 yaparmı bilmem ama, anadolunun bir şehrinde hobi olarak yapılması çok güzel:).Ayrıca fabrika çıkışlı motosikletlerden daha sevimli görüntüsü var bana göre.

Umarım babanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur, büyük geçmiş olsun dileklerimle.
Motor un en şirin yanı ve bence önemli olanı, el yapımı olması. Anadoluda vaktini kahvehanelerde değilde böyle hobilerle harcayan arkadaşlarımıza helal olsun.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Emek verilmis, Muzaffer agabey'in de soyledigi uzere el yapimi olmasi zaten ozel kiliyor. :)

Baban için üzüldüm, çok çok geçmiş olsun.

Ailelerimiz en büyük servetlerimiz.

Umarım baban tamamen iyileşmiştir.

Paylaşım için teşekkürler.[/QUOTcok saolun arkadaslar

Umarım babanız en kısa zamanda sağlığına kavuşur, büyük geçmiş olsun dileklerimle.
Motor un en şirin yanı ve bence önemli olanı, el yapımı olması. Anadoluda vaktini kahvehanelerde değilde böyle hobilerle harcayan arkadaşlarımıza helal olsun.

bende el yapımı oldugu ıcın dıkkatınızı cektım.goruntusude cok guzel geldı bana.bıde park sorunu yok.al kucagına eve taşı.

Son düzenleme:
babana çok geçmiş olsun kardeş...

o mobilet 120 yapıyor dediler yani?

ilginç görmeden inanamam :)

arkadaşlar bu tip mobiletlerin motorlarıyla oynuyolar ve cidden 100-110-120 yapıyor. şahsen gözlerimle gördüğümüde belirtmek isterim :) aslında bu pekte şık olmamış keşke benim gördüklerimi görebilseydiniz. mobylette super 51 leri ne hale getiriyorlar gözlerinize inanamazsınız..

Son düzenleme:
güzel olmuş.bu motorlardan konya izmir adanada çok var.

en büyük keyif verici tarafı hızının yanında el yapımı olması.
bu arada 140lık göstergeyi nasıl uydurdular öğrenmek isterim.bende kendi motoruma takacağım.

departed Çok geçmiş olsun babana acil şifalar.Motora gelince 120 yapıyorsa bile çok tehlikeli yaw.Ben bile 120 yapınca bizim yollarda korkuyorum:silent:

babanıza acil şifalar diliyorum...

dikkatimi bir kaç şey çekti..

arka tekere takılan yan ayak sanırım bisikletten bozma.. ama çok fena durmuyor...

en çok dikkatimi çekense ayak marşı için pedal göremedim... sanırım görüntü şık ve sade olsun istemişler... görüntü için pedalden ve orta ayaktan feragat edip iterek çalıştırmayı yeğlemişler...

son olarak doğrudur.. bu motorlarla 120 km leri görmek mümkündür...ama hiç gerek yok...

Kaç para istiyomuş sordun mu?.....

900 ytl ıstıyorlar..........

departed Çok geçmiş olsun babana acil şifalar.Motora gelince 120 yapıyorsa bile çok tehlikeli yaw.Ben bile 120 yapınca bizim yollarda korkuyorum:silent:

saol abı tesekkurler......

Herkezin motoru kendıne gore ıyıdır!!!
Paylaştıgın ıcın Tesekkurler
Baban icin uzuldum Cok gecmiş oldun diyorum

PS:Sevdiklerimize Daima onları ne kadar cok sevdığımızı soyleyelım hangi gorusme son olacak belli degil arkadaslar!!!

ALP cok sevdın galıba:))
Hadı hayırlısı

saol kardes..tesekkurler.

Son düzenleme:

GKN

ne kadarmış ciddden
makul bi adammıydı yoksa 'abi tr de tek çok para isteriz' diyen toygarlardanmıydı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar