[Adana - MT]

walla hasan abiye dedim, bana da haber ver diye, ekti beni :p

ama harbi motorcudur, süremediği motor yoktur :bounce:
bilinçli motorcudur, full aksesuar çıkar :wiinkk:
yolda kalan motor olduğunda kız başına yardım etmeye çalışır :cat:
:queen: çok da mütevazidir :queen:

ammmaaaaaaa kızdımıda kızar haaaa:queen:black_dog dan biliyorum cocuk az daha ağlıyacaktı yaw:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

adanada ...

kardeş formdada motordada yeniyim ama gördüğüm inanılmaz bir irtibatsızlık var örneğin biz hafta sonu cross için zorkundaydık adanadan 9 motor yola çıktık nasıl oluyorda herkesin haberi olmuyor anlamıyorum.....:silent:

abi siz krosçular haber vermiyonuz ondan olsa gerek haber vermezseniz müneccimmiyiz nerden bilelim:rendeer: g.antep mt adanaya geliyo siz zorkuna gidiyonuz

abi siz krosçular haber vermiyonuz ondan olsa gerek haber vermezseniz müneccimmiyiz nerden bilelim:rendeer: g.antep mt adanaya geliyo siz zorkuna gidiyonuz

o kadir abinin ekibi:) buhafta herkez izinliydi..kafasına göre takıldı:mrgreen:
mesela ben yoga ile degerlendirdim pazarımı :p

Adana mt bu araLar kimsenin Gezi yapaLım die sesi çıkmıyor hayırdır :)

gezi olsaki sanane:mrgreen:arabaylamı katılacan:mrgreen:focus birkan :queen:
kanki sen boşwerde chooperları aldıgımızda uzun geziledr yaparız sakla kendini
askerlik sonrasına :p

kardeş formdada motordada yeniyim ama gördüğüm inanılmaz bir irtibatsızlık var örneğin biz hafta sonu cross için zorkundaydık adanadan 9 motor yola çıktık nasıl oluyorda herkesin haberi olmuyor anlamıyorum.....:silent:

irtibatı saglamak gerçektende zor oluo..
acaba nerden kaynaklanıo:silent:

Adana mt bu araLar kimsenin Gezi yapaLım die sesi çıkmıyor hayırdır :)

hadi senimi kıracam bu hafta sonu truva yapalım:phande yener geliomuşş...
sezon kapanışı:psabhaa kadar anca çıkarıs saten.. ordan yine mo camp yaparız bi beach fln:p sen seven böle şeyleri :queen:

Son düzenleme:
mrb adanlı arkadaslar ben gazı antep mt den uzeyır haftasonu beraberdık sıze gercekten tsklr ılgınız ıcın ama sıra bızde ınsallah bu arada benım msn adresım [email protected] eklersenız ırtıbatta oluruz sevgılerle

Berker gezi yapalım dedim alem yapalım demedim :) Ama truvaya motorlarla gidersek bi bakıma gezi yapmış sayılırız dimi :p

Berker gezi yapalım dedim alem yapalım demedim :) Ama truvaya motorlarla gidersek bi bakıma gezi yapmış sayılırız dimi :p

sabaha kadar çıkarız ordan sonra mersinin ören yerlerini gezeriz...
zaten amaç tarihi yerleri görmek..:cat:
zaten truva isminden beni cezbediyor kardeşim:queen:queen:

en son kampp maceramızda berkerin sayesinde clapta bitti :queen: hatırlarsan :pberkerle yola cıkcaksan yanında bir kasa votka götür adamı anca keser onlar :D

en son kampp maceramızda berkerin sayesinde clapta bitti :queen: hatırlarsan :pberkerle yola cıkcaksan yanında bir kasa votka götür adamı anca keser onlar :D

bikerem orası clap deil beach"di:queen:sayemde kampa biraz action geldi daha ne istionuz:queen:
saten sırtıma bi su matarası alıp içini wodka_red ile dolduracam..uzun yolda en iisi :cat:

bikerem orası clap deil beach"di:queen:sayemde kampa biraz action geldi daha ne istionuz:queen:
saten sırtıma bi su matarası alıp içini wodka_red ile dolduracam..uzun yolda en iisi :cat:

clap beach ne fark eder sevgili arkadaşım ikiside kopuş dilmiii .... hıı bu arada sayende kampa action geldii allah seni yanımızdan eksik etmesin cok iyii kamp sorumlusu oluyosun elini hiç bir işe vurmayıp emirler yağdıran müdürler gibi :cat:neyse kısmet bir dahaki kamp maceramıza ..( ben sizii dağın tepesine götürüp ordaki kurda kuşa yem etmezmiyimm :queen:):queen:mümkünse şimdiden bir cadır al ve kurmasını öğren yoksa doğal hayatta tabiat anayla tanışırsın:queen:

Son düzenleme:
Adam Uganda prensinin özel kalemi idi o kamp dönemi boyunca.Tabiki de elini bir işe vurmicakdı; adam bi nevi Dük :cherry: :p

clap beach ne fark eder sevgili arkadaşım ikiside kopuş dilmiii .... hıı bu arada sayende kampa action geldii allah seni yanımızdan eksik etmesin cok iyii kamp sorumlusu oluyosun elini hiç bir işe vurmayıp emirler yağdıran müdürler gibi :cat:neyse kısmet bir dahaki kamp maceramıza ..( ben sizii dağın tepesine götürüp ordaki kurda kuşa yem etmezmiyimm :queen:):queen:mümkünse şimdiden bir cadır al ve kurmasını öğren yoksa doğal hayatta tabiat anayla tanışırsın:queen:

birdaha kampa gelirsem getirirm merak etme:queen::queen:

Adam Uganda prensinin özel kalemi idi o kamp dönemi boyunca.Tabiki de elini bir işe vurmicakdı; adam bi nevi Dük :cherry: :p

beni anlayan bi sen warsın saten kanki:queen: elimizi taşa vurmadık ama kafamızı tellere wurduk:queen::queen: aklımıda beach in işletmecisinde bıraktım ii mi:mrgreen:

Son düzenleme:
birdaha kampa gelirsem getirirm merak etme:queen::queen:

beni anlayan bi sen warsın saten kanki:queen: elimizi taşa vurmadık ama kafamızı tellere wurduk:queen::queen: aklımıda beach in işletmecisinde bıraktım ii mi:mrgreen:

sen aklını ordamı bıraktın ? berker bende diyorum bu arkadaşın aklı nerde :queen::queen:haftaya oraya beach ın işletmecisiyle tanışmaya gitcem dönüşte senin aklınıda getirrim :queen::queen:

öLe bi anlattınızki tanımasam hayran kalacam burcuya:D
biLdiiin burcu işte yazdıkları ve söLedikLerinizLe aLakası yoq :p
bu arada buqün varedero ya binmeye tırstın canım nerde sürer her motoru :)

varaderoyu 3 cm yere yakınlaştırsınlar binim oLLummm :cherry:

her iniş binişte kaldırım aramak ölüm :)

245 kiloluk makine :cyclopsan

Allah korusun :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar