hayal kurmak ta güzel :))

evet arkadaşlar düşünün ki şu anda piyangodan 10.000.000 ytl para kazandınız bu parayla neler yapardınız:)

önce ben başlayım ilk iş olarak bayılırdım heralde:mrgreen
::mrgreen::mrgreen:

sana biraz akıl alırdım ondan sonrada seni donuna kadar satın alırdım sonra sana don satacakların donlarınıda alırdımm :queen:

sana biraz akıl alırdım ondan sonrada seni donuna kadar satın alırdım sonra sana don satacakların donlarınıda alırdımm :queen:

bana diyorsan aklım zaten var almana gerenk yok donumuda satın alamazsın çünkü satılık deyğil ondan sonra zaten don almama gerenk kalmaz napacan okadar donla sonra iso donkilot mu olacan üf yani donkişot muydu neydi hahaha :p:mrgreen::cherry::queen::queen:

aferin sana kanka :silent:beni eleştirecegine.....kendini geliştir

ben de sana gercek bir makletler agı kurardım örümceklerden beynin gibi:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
amerikaya gider kendimi modifiye ettirir,gelip 2005 r1 alır gerisini bankaya atardım,özellikle 2005 ama

ha ha ben enson bayımıştım ayılınca sadece onu yanıma alıp dünya seyehatine cıkardım aşkım sen anladın onu:p:rendeer:

ben koşa koşa vespa alırdım hatta 1 tan de değil:)...... sıradan bir insan gibi gezgin olurdum ama öyle italya ya gittim mesela lüks otelde değil tarihi yerinde kalırdım.. daha zevkli.. hayal güzel geldi şimdi:)

valla babalar o kadar parayı zevk için harcamak olmaz ben ancak getirisini zevk için harcarım...10 trilyon a bi otel satın alırım ben hem patron olurum hemde ettiğim karla babalar gibi yaşarım yanında bedava tatilde cabası hehe :) satmak istesem her zaman 10 trilyon cebimde....

GKN

öle cami yaptırcam yaşlılar yurdu yaptırcam demeye gerek yok
ufak tefek yardımlar olurdu tabi:queen:
motor olarak, k7, desmosedici, daytona 675 alırıdım
bol bol yatırım yapardım, 911 turbo ile x5 ide unutmayalım :)
soorada hemen bi, tatile çıkardım,
ama nasıl tatil
tam 3 sene yazı yaşıyacağım bi tatil :)
gelincede bi iş kurar hayatıma bakardım:cat:

önce bi malikane alır 40 50 dönüm falan büyük bi garaj yaptırır bütün motosiklet araba modellerinden birer tane alırım umarım banada parar kalır tabi benzinlik acmayı unutmamak lasım:queen:

yarısıyla 7 ceddimi geçindirir kalanını hayır için harcardım...

ismail abıye bı harley alırdım ....... kendıme de bı harley alırdım dolasırdık delı gıbı bıde yurdun heryerıne kendıme aıt benzın ofıslerı koyardım....

ben olsam önce gider kendime 1 tane repsol rengi cbr1000rr, 1 tane siyah zx10r alırdım.
sonra bi tripleks villa. yeter... gerisi masraflara gider işte.
bi dünya turuna çıkardım motorsikletle. onun için de 1 tane goldwing (gl1800) alırdım. ohh..
hayal kurmak ta güzel:cherry:

ben hala düşünüyorum o kadar param olsa ohooooo neler neler geliyo aklıma yav iyiki okadar param yok:)

bende harem kurardım haremimde çeşit çeşit motor begendigim bir iki model dew araba her akşam sırasıyla birine binerdim ooooffff offf ne zevkli olurdu ama haaaaaa:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar