bostancı trafik şubeye nasıl gidebilirim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
nie bukdr taktınızki arkadaşa ayrıca trafik subeyi soruyo hepmizn işinin dustugu biyer ki bilmeyen bisuru insan vardr bence faydalı bi topic ozellikle yrn naapması gerektgnide ogreniyo bostancı trafik baska bi dunyadır bikere daha yazayım orda bi polis memuru burdan ehliyet alıcak 8000kişi var dedi ben gttigimde:wiinkk:

Arama butonuna yazsa senin açtığın topiği okurdu.... Her emniyete gidecek arkadaş bir topic açsa sence güzel olur mu?....

Birde hitabı hoş değil....:farao:

Arama butonuna yazsa senin açtığın topiği okurdu.... Her emniyete gidecek arkadaş bir topic açsa sence güzel olur mu?....

yine yanıldın arkadaşım

dedigim gibi internette arama yaptım biri bizim forumda digeride başka bir motorsiklet forum sitesinde iki konu buldum ama yeterli bilgi bulamadıgım için kısaca yeniden sormak istedim

Ve inan bana hitabım seninki kadar kötü degil

Hoşgörü lütfen

hitap konusunda haklısın daha kibar bi tabır kullansaydın keşke bide konu dışı açsaymıssın keşke sende tepki almazdın bole:bounce:

öğrencekler abisi öğrencekler nası kime hitap edilir bir topic açmadan nereler araştırılır kimlere sorulur ama hoş görü deyince yeni ve site kurallarını bilmemene hoşgörü gösterilebilir

hitap şekline gelincede bunu almış olduğun terbiye eğitimine veriyorum

neyse alp abi uzatmayalım bu konuyu birazdan silinir zaten

öğrencekler abisi öğrencekler nası kime hitap edilir bir topic açmadan nereler araştırılır kimlere sorulur ama hoş görü deyince yeni ve site kurallarını bilmemene hoşgörü gösterilebilir

hitap şekline gelincede bunu almış olduğun terbiye eğitimine veriyorum

neyse alp abi uzatmayalım bu konuyu birazdan silinir zaten

neyse

" Akıl Tam Olunca Söz Azalırmış "

Senin anlamaya benimde senle uğraşmaya niyetim yok

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yogunluk ve sabah erkenden gidip islemleri yaptirmak ile ilgili sorun sadece Bostanci'da mi var yoksa baska subelerde de durum ayni mi acaba? Bir de kayit olunan surucu kursu ile mi alakalidir islem yaptirilmasi gereken trafik subesi? Hangi subede işlem yaptirilacaginin neye bagli oldugu konusunda bilgisi olan var mi? ,Beni aydinlatirsaniz cok sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar