bostancı trafik şubeye nasıl gidebilirim

Arkadaşlar merhaba

bostancı trafik şube ye nasıl gidebilirim ( yarın gitmeyi düşünüyorum)
minibüs caddesine yakınmı acaba
birde sabah erkenmi gitmeliyim ( kalabalık oluyormuş galiba)
ve B sınıfı ehliyetim de kan grubum yazıyor yeniden kan grubunu belgeleyen rapora ihtiyaç duyarmıyım acaba

sabah 6:00 gibi orada olursan yarın almak için bir şansın olabilir :) Ben alacağım zaman 6.30 gibi gitmiştim ve 20 küsür bir sıradaydım.

Yeri bağdat caddesi üzerinde, Bostancı merkezinden Kadıkoy tarafına dogru giderken, 2. ısıklara gelmeden sagda. Kofteci Ramiz'in karşısı.

Kan grubu icin belgeye ihtiyacın olmaz.

Kolay gelsin

Bende yarın sabah orada olacagım.
Umarım sabahtan karsılasırız.
Kırmızı 600RR olacak kapıda gorursen kesin benim :)
Kan grubun yazıyorsa istememeleri gerekiyor.
Eski ehliyetinde var nasılsa ve kan grubun degismeyecegine göre sanırım oradaki memurlarında kafası buna basacagına göre endişelenme :mrgreen:Sabah kalabalık olur sanırım en erken saatte orada olmaya calısalım :wiinkk:

Arkadaşlar merhaba

bostancı trafik şube ye nasıl gidebilirim ( yarın gitmeyi düşünüyorum)
minibüs caddesine yakınmı acaba
birde sabah erkenmi gitmeliyim ( kalabalık oluyormuş galiba)
ve B sınıfı ehliyetim de kan grubum yazıyor yeniden kan grubunu belgeleyen rapora ihtiyaç duyarmıyım acaba

Minibüs yoluyla alakası yok.
Bağdat caddesi başlangıcında. Bostancıdan bağdat caddesine gir. 1 km sonra sağda. Yanlı millet sabah 7-8 de sıraya giriyor. Çamdaki kağıda ismin yazılıyor.
100 kişiye kadar numara veriyorlardı.
Yanlız ilk ehliyeti aldığın şube neresisyse ya oraya yönlendiriyorlar yada oraya faks cekiyorlar. Zaten motor ehliyeti için muayene olduğunda tekrar kan tahlilide yapmış olmaları lazım. O kartı dosyanın iiçinde olması lazım diye biliyorum. Bu kadar yardımcı olabileceğim. Hayırlı olsun.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Kismetse ben de Aralık'ta böyle bir tecrube edinecegim Bostanci Trafik Sube'de. :D

Merhaba CERRAHİ ;

Desene yarın günümüz kuyrukta geçecek
bende işten öğlene kadar izin almıştım ama tüm günü orda harcıyacağız gibi duruyor

Yarın görüşmek dilegiyle

muhabbete bak yakında bildiğiniz market, kasap falan varmı diye topic açacaksınız

Yanlız ilk ehliyeti aldığın şube neresisyse ya oraya yönlendiriyorlar yada oraya faks cekiyorlar. Zaten motor ehliyeti için muayene olduğunda tekrar kan tahlilide yapmış olmaları lazım. O kartı dosyanın iiçinde olması lazım diye biliyorum. Bu kadar yardımcı olabileceğim. Hayırlı olsun.

Arkadaş çok dogru bir noktayı hatırlatmış. İlk gittiğinde B ehliyetini aldığın yere mail atıp temiz misin diye soruyorlar. Bunun için sıra numarası almana gerek yok. 08:30 gibi git, mail attıracam de içeri gir. Ertesi güne cevabı gelmiş oluyor. Bu cevap gelmeden işlemlere baslayamıyorsun. Bosuna erken kalkma :)

Hayırlı olsun...

bende oncelikle ordan yeni cıkmış bi gazi olarak ilk soyleyebilecegim ogleye kdr izin aldıysan 6yı asla gecmesin sabah orda olman ve adını hmn yaz ckn senden once bri yazarsa bzn 10 dakka uzar işin:wiinkk:
kan grubu kartına grek yok benmde b ehliyette vardı istemiolar:cat:
eger b ehliyetin bostancıya baglıysa ertesi gun baska bi subedeyse max bi hafta içinde ehliyetini alırsın:wiinkk:

muhabbete bak yakında bildiğiniz market, kasap falan varmı diye topic açacaksınız

sen heryeri biliyosun galiba bende maltepeden bagcılar trafige gtcektim konu actım abal arkadaşım saolsun yardımcı oldu ole buldum yoksa orayı sorarak bulmam bana min 5saate patlardı ama ben onun tarifiyle 60 km yolu hiç durmadan gttim elimle koymus gbi buldum:wiinkk:

Son düzenleme:
sabah 5 gibi kadıköyden sarı minibüslere bin (bostancı istikametine giden) veya yolun neresindeysen.. şöföre söyle seni indirir bilmiyorsa da son duraktan 200 metre öncesinde in.. kan grubu kartına gerek yok. b ehliyetin varsa bi hafta bekleyeceksin haberin olsun ne kadar erken gidersen o kadar erken ayrılırsın ona göre bence gün doğmadan orda ol... :)

arkadaşım ben geçen hafta aldım ehliyetimi almaya gittiğimde 6da ordaydım ve sıram 73tü.. şimdi biraz rahatlamış olabilir ama bana sorarsan ilk 10 içinde olursan çok rahat biter işlemlerin 10 a kadar bitmiş olur.. yani sabah 4.30 gibi ismini yazdırman gerekebilir.. ben aldığım zaman saat 4.30ta gidenler 12. sıradaydı.. şimdiden allah sabır versin ve hayırlı olsun diyorum..

arkadaşım ben geçen hafta aldım ehliyetimi almaya gittiğimde 6da ordaydım ve sıram 73tü.. şimdi biraz rahatlamış olabilir ama bana sorarsan ilk 10 içinde olursan çok rahat biter işlemlerin 10 a kadar bitmiş olur.. yani sabah 4.30 gibi ismini yazdırman gerekebilir.. ben aldığım zaman saat 4.30ta gidenler 12. sıradaydı.. şimdiden allah sabır versin ve hayırlı olsun diyorum..

ben gittigmde 6bckta 57.ydim bizde ilk abi 4de 2. 5e 10 kala gelmiş ztn 5bcktn snr herkes gelmeye basladı 7de 100 kişi coktan olmustu

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
alnatilanlara bakiyorum da, ne kadar iskenceli ismis bu, sanki savas zamani ekmek kuyrugu. Cidden boyle olmamali. Umarim zamanla duzelir, daha rahat kosullarda alir insanlar lisanslarini.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
herşey için topic açılmaz arkadaşım...

evet ben birçok yeri bilirim ama bilmediğim bir yer için hiç topic açmadım bildiğini tahmin ettiğim kişilere ya msn den sordum yada özelden sordum

Bencede son derece haklısın....
Bu demek herkesin biyere gittiğinde topic açıp sorması gibi bişey......:cat::cat:

Konuyu açan arkadaş, Birde saygılı olmayı öğren.....Gölge yapma demek ne demek?.....

Ne o güneşlenmeye mi çıktın?.....:silent:

Bu demek herkesin biyere gittiğinde topic açıp sorması gibi bişey......:cat::cat:
:

nie bukdr taktınızki arkadaşa ayrıca trafik subeyi soruyo hepmizn işinin dustugu biyer ki bilmeyen bisuru insan vardr bence faydalı bi topic ozellikle yrn naapması gerektgnide ogreniyo bostancı trafik baska bi dunyadır bikere daha yazayım orda bi polis memuru burdan ehliyet alıcak 8000kişi var dedi ben gttigimde:wiinkk:

Konuyu açan arkadaş, Birde saygılı olmayı öğren.....Gölge yapma demek ne demek?.....

Ne o güneşlenmeye mi çıktın?.....:silent:

Arkadaşlar biraz anlayışlı olun lütfen

birincisi burası forumun sohbet kısmı

ikincisi gece 23:30 a kadar işteydim ve son anda yarın için boşluk buldum ve bu arada ehliyeti halletmeyte karar verdim ( aslında önümüzdeki hafta anca ugraşırım diye düşünmüştüm) internette adresi aradım hızlıca ama bulamadım
son olarakta mecburen sitedeki arkadaşlarımın hoş görüsüne sığınarak bir soru sordum

ve iyide yapmışım sizin gibi düşünmeyen ve hoş görü sahibi birçok arkaşım anında cevab verdiler

Arkadaşın nezaketten uzak cevabına bende biraz sert cevab verdim sadece

aynı düşünmek zorunda degiliz ama birbirimize saygı duymalıyız degil mi ?

tekrar bilgi paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim, rahatsız ettiklerimden de özür dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar