tvsturkiye'ye ne oldu?

Uzun süren arastırma ve kararsızlık sonunda TVS Apache almaya karar verdim.
bugun yarın almayı dusunuyorum ama www.tvsturkiye.com sitesi kapanmış.
TVS Motor Turkiye ile ilgili bilgisi olan varmı. Sitelerinin kapalı olması beni son kararım üzerinde yeniden düşünmem gerektiğini söylüyor... ne dersiniz?
Bilgisi olan varmı..??? :silent:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bugun Sirkeci de magaza onunde TVS Apacheler vardi, baktim. Fiyati YBR 125'e yakib dedigimde satis temsilcisine, ama iyi motor hak ediyor bu fiyati cevabini aldim. Yamaha gibi yayginlasmis ve kaliteli bir markanin yaninda pek lafi olmaz sanriim TVS Apache'nin. Yine de 150'lik bir motora gore guzel bir model oldugunu dusunuyorum. Kullanan birilerinen ayrintili bilgi almak lazim ama cidden rastlanmiyor yani kullanana. Tek tuk kisiler de var benim bildigim. :)

Bugun Sirkeci de magaza onunde TVS Apacheler vardi, baktim. Fiyati YBR 125'e yakib dedigimde satis temsilcisine, ama iyi motor hak ediyor bu fiyati cevabini aldim. Yamaha gibi yayginlasmis ve kaliteli bir markanin yaninda pek lafi olmaz sanriim TVS Apache'nin. Yine de 150'lik bir motora gore guzel bir model oldugunu dusunuyorum. Kullanan birilerinen ayrintili bilgi almak lazim ama cidden rastlanmiyor yani kullanana. Tek tuk kisiler de var benim bildigim. :)

Evet haklısın pek kullanıcısı yok ama bence ybr 125 den ve honda cbf 150 den daha iyi ataklık konusunda. Hem ben herkesin gittigi yoldan gitmek istemem pek.. Huyum kurusun.... ama bu sitenin acılmaması olayı midemi bulandırdı....

Son düzenleme:
Site açık hatta girdim biraz baktım. Tipi gayet güzel motorun, hoşuma gitti. :cat:

Ben de açamadım... Belki host değiştiriyordur...

EXPIRED DOMAIN yazıyor... parasını ödememişler :p

Ben de açamadım... Belki host değiştiriyordur...

EXPIRED DOMAIN yazıyor... parasını ödememişler :p

Yaw nasıl olur yaw bazıları acıyor bazıları acamıyor.. bu site adamına goremi acılıyor... ya hep ya hic olmalı değilmi?
" Parasını ödememişler-mi ? yoksa ödeyememişler mi? :pr:
satın alma planlarını biraz ertelemyim gibi bir his var içimde :pr:

Parasını ödeyememiş gib bişey söz konusu değil sen içini rahat tut. :) O zaman kimsede açılmazdı. Bazen böyle oluyor, bürodan giremediğim sitelere evden girebiliyorum. TTnet in dns ayarlarından kaynaklanıyor büyük ihtimal.

bu apachenin forumda epey bi fanı vardı ben de merak ettim siteye girip baktım ama memleketin 3 ncü büyük kenti izmir merkezde bi bayileri varmış kahramanlarda aradım sordum onlarında elinde yokmuş apache. adamların zaten öne çıkan bi moreli var onuda getiren gösteren yok anlamadım

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Evet haklısın pek kullanıcısı yok ama bence ybr 125 den ve honda cbf 150 den daha iyi ataklık konusunda. Hem ben herkesin gittigi yoldan gitmek istemem pek.. Huyum kurusun.... ama bu sitenin acılmaması olayı midemi bulandırdı....
Bende de boyle bir huy var, o yuzden simdilik uzaktan uzaktan izliyorum gelismeleri. Apache siyah renk cok tatli duruyordu. Olumlu elestiriler artmaya devam ederse gidip alacaga benzerim. Simdilik onumde birkac ay var ehliyet sinavi yuzunden. Neye niyet, neye kismet diye bir laf vardir, simdilik hic bir sey belli degil. :)

Motoru beğenmeyenler açamıyormuş :p

Not: Bende de açıldı şimdi... Ama yukarıdaki mesajım hala geçerli :cherry:

Yooo sıte gayet ıyı acılıyor ve motor cok guzel bı motor ben tavsıye ederımm :) Ayrıca motor 2006 nın sınıfında en ıyı motor odulu var odulu verenlerde bu ısı bılmyen ınsanlar degıl herhalde.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar