Üzücü Bir Haber Daha

+17

Bugün çarşıdaki işleri halletmeye gitmiştim dönüşte sanayiye geldiğimde bi kalabalık ambulans fln hemen gittim oraya iki tane tane asya scooter birbirine çarpmış birisinin durumu hafif yaralıydı sadece bileği kırılmıştı ve ağlıyodu diğeri ise belini ve başını ağaca vurmuş yatıodu ve motorlar resmen paramparça olmuştu ama en can alıcı nokta şu yerde yatan kişinin babasının sözleri şu oldu; 'allah belanı versin daha motoru yeni aldık geberr a....... ' gibi devir değişmiş artık mala gelcene cana gelsin olmuş :pale:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babanın tavrı güzelmiş , en azından içinden geleni açık açık sölemiş
:pr:

O babanın kafasından 1-2 tahtanın eksik olduğu ortada. Oğlu yerde yatarken motoru düşünmesi ancak beyinden sorunu olanlara göre bir durum.

Alla alla ilginç :silent: :silent: Benim kazamda da babam motorumu sattı :silent:
Sonra gittim geri satın aldım :mrgreen:

hehehe bende ole derdım eger cok yenı alındıysa once motor.....:p

evlat eskidi tabi en az 20-25 yıllık olunca :queen:

Alla alla ilginç :silent: :silent: Benim kazamda da babam motorumu sattı :silent:
Sonra gittim geri satın aldım :mrgreen:

işlem hacmi yaratmışsınız desene :queen:

Bugün çarşıdaki işleri halletmeye gitmiştim dönüşte sanayiye geldiğimde bi kalabalık ambulans fln hemen gittim oraya iki tane tane asya scooter birbirine çarpmış birisinin durumu hafif yaralıydı sadece bileği kırılmıştı ve ağlıyodu diğeri ise belini ve başını ağaca vurmuş yatıodu ve motorlar resmen paramparça olmuştu ama en can alıcı nokta şu yerde yatan kişinin babasının sözleri şu oldu; 'allah belanı versin daha motoru yeni aldık geberr a....... ' gibi devir değişmiş artık mala gelcene cana gelsin olmuş :pale:

iki tane scooter nasıl çarpışır yaa koca yolda, helal olsun :queen:

Son düzenleme:
bula bula birbirlerini mi ? bulmuşlar :cyclopsan neyse her ikisinede geçmiş olsun

+17

Ya arkadaşlar zaten çocuğun biri kovalak bi tipti sanayinin içinde tam gaz gidiodu hep sol tarafa dönerken hızlı bir şekilde aniden önüne başka motorlu çıkıo ve gümmm

Hak yerini bulmuş diyeceğim ama ;

babaya hayret ettim ; çocuğu sat yeni grenaj al!!!

İtin adamı!
:silent:

ben motorla kaza yapacam babam bana bağıracak
abicim nasıl bir baba bu ya
neyse geçmiş olsun ....

kaza yapan hep suçludur nedense.Helede motorluysa! Bugün adapazarı girişi dörtyoldan aşşa kaptırdım benim cupla arkadaki aracın biride(reno clio) gaza geldi heral oda baktım kaptırıyo rampa aşşa ışıklara doğru yavaşladım ama o ani fren çaktı araba şöyle bir savruldu az daha takla atacaktı yanından geçenler amma bakıyor adama adam utanç içindedydi sanki:) Bnde yanında durdum hafiften bi baktım sonra gazlayıp giderken şöyle düşündüm (sen benimle yarışabilirmisin koçuum:) )

neyse arkadaşlara geçmiş olsun babasıda ne yapsın garip baktı çocuk sağlam motoru düşündü heralde..

MKH

şansa bakın küçücük scooter nasıl oluyorda birbirine giriyor:silent:

Bu işin küçüğü büyüğü olmaz.Trafikte her an tetikte olmak lazım.

resmen yuuuuuuhhhhhhhhh ben o adamın suratına birda bakmam insan oğluna böyle bişey dermi yaw saçmalık bence neyse ne diyelim acaba allah korusun ölseydi yeni bir oğlan alabilirmiydi acaba az yıpranmış 2,el fln

MKH

Ama belki adamın maddi durumu iyi değldir, belkide taksitini ödememiştir:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar