herkese saygılar ve selamlar

merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım adım emre bu motorlara fena sardım eğer kredi çıkarsa bende birtane 125cc repsol alacağım. yanlız bu motor nasıl kullanılılr ilk önce öğrenmek için honda nın eğitim günleri varmış eylül ve ekim aylarında oraya katılacağım büyük ihtimalle. sonra ehliyetimi alıp motorumun zevkine varmayı düşünüyorum.

ama çok bilgi eksiğim var bu konuda. bu motor nedir, nasıldır, hangi devirde hangi hızda vites attırılır, hangi yağ hangi benzini kullanırız, kaç km de bir bakım için servise götürürüz, alsam daha sonra masraflarının altından kalkabilir miyim, vergisiydi, muayenesiydii servisiydi...

bunları topicleri takip ederek öğrenmeye çalışacağım. eğer öğrenemediğim birşey olursa size sorabileceğimi düşünüyorum.

herkese keyifli sürüşler, kazasız belasız yolculuklar diliyorum.

Ehliyetini alırken eğer ehliyet kursunun derslerine girersen sorduğun soruların çoğuna cevap bulacaksın bazılarınada ya burada topik açıp sorarark yada motosikletini bayiiden alırken sana gerekli bilgileri vereceklerdir Ayrıca kitapcıklarıda var biraz uzun oldu ama HOŞGELDİN:cat:

bilgiler için çok teşekkür ediyorum şimdiden herkese. çok sağolun arkadaşlar. ehliyet kursu için de teşekkür ederim hemen sitesine göz atıyorum ;)

hoşgeldiniz.... motosiklet sürmeyi gözünüzde büyütmeyin... o sele oturduğunuz zaman düşündüğünüz kadar zor olmadığını göreceksiniz....

asıl problem uzmanlaşmaya başlayınca kendinizi tutamamanız olacaktır...

motosikletinizi alınca kazasız sürüşler dilerim....

hoşgeldiniz.... motosiklet sürmeyi gözünüzde büyütmeyin... o sele oturduğunuz zaman düşündüğünüz kadar zor olmadığını göreceksiniz....

asıl problem uzmanlaşmaya başlayınca kendinizi tutamamanız olacaktır...

motosikletinizi alınca kazasız sürüşler dilerim....

bunları söyleyerek içime su serptin çok teşekkür ediyorum. gerçekten iyi geldi bunları duymak. bu yılki motor fuarında avatarımdaki repsol ün selesine oturunca aman allahım bir motor bu kadar mı sevimli olur demiştim :):)

inşallah birkaç ay sonra benimde motorum olacak:):)

selam arkadaslar lutfen bana yardımcı olurmusun bu siteyi ben cozemedim nasıl kullanacagım hakkında saygılar

ilk olarak sayfanın başında yan yana yer alan hızlı menüden yada kontrol panelinden kişiler ayarlarını tamamla... gerisi adım adım öğrenirsin...

(hı.. bu arada sizde hoş geldiniz)

Aramızaa Hoşgeldin Kardeşş Motorun Şimdiden Hayırlı Ugurlu olsun Aldıgın zaman fotoları bekliyoruzz... :wiinkk:

HoşşGeldim emre :) cbr 125 topic inde istediğin her bilgiye sahip oLabilirsin :) saygıLar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar