OGS okumadi, ne yapmaliyim ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Napıyorsan yapta burada kanuna aykırı şeyler yazma,
5 yıl konusunda yerden göğe kadar haklısın. Fakat yaptığın hırsızlığı masum birşeymiş gibi ballandırıp anlatma.
Kısacası eğer geçtiysen sen bu ülkede yaşayanların parasını çalan bir hırsızsın.
Tıpkı bu memleketin parasını çalan diğerleri gibi

bence iyi oku! ben yapmıyorum ama yapmak isterim hemde çok ama mümkün değil ödüyürda geçiyoruz...

Ogs Ceza Uzmani Yaziyor

Selam
Bendeniz Ogs Ceza Uzmaniyim
Ogs Gişesinde Yenilebilecek En Yüksek Ceza Miktarini (130 Kusur Ytl)
Yemiş Biri Olarak Rahat Konuşuyorum.

(dürüstlük Yapalim Dedik Otonun Ogs Sini Aldik Kartal Gişelerden Sonra 2 Km Gidip 130 U Yedik...çünkü çikişta Okumadi Alçak)

Kural 1- Motora Ogs Olmaz
Kural 2-olsa Da Zaten Kazik Yersin, çünkü Kgs Sinif 6 Otomobilden %10 Ucuz
Kural 3-cezanizi Taksitle Yada Peşin ödersiniz. Peşin ödemede Sayin Maliye Bakanimiz %25 Indirim Yapiyor.
Kural 4-cezayi ödeyeyim Illa Diye çabalamayin. Devletimiz Posta Parasi Bulduğunda Adresinize Gönderiyor. O Da 1-2 Yil Sürer Ve Postadaki Gecikmeler Sizi Bağlamaz.
Kural 5- Eskiden Olan 3 Gün Içinde ödeme Bu Yil Kalkti.zorlamayin
Kural 6-heryerde Torpil Geçiyor Ama Burada Yapcak Bişey Yok. Bizzat Denedim. Direk Haşirt The Black Board.
Kural 7- Dürüst Isen Cezalandirilirsin. Ben Plakayi Kapatip 25 Gişenin En Solundan Basip Gitsem Kimsenin Giki çikmaz Ama Ogs Yi Giriş Okutup çikişta Okumadi Mi Kaçakçi Muamelesi Görüyorsun.
Kural 8-bu Bilgiler Tamamen Tecrübeye Ve Bilime Dayalidir, Boşuna Yorulmayin. Illa Ceza Yediğinizi Teyid Etmek Istiyorsaniz Fsm Karayollari Başmühendislik Santralinden Ogs Kaçak Geçişler Telefonunu Arayin, Kara Haberi Seve Seve Veriyorlar Alin...!

Selamlar

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kural 1- Motora Ogs Olmaz
Kural 2-olsa Da Zaten Kazik Yersin, çünkü Kgs Sinif 6 Otomobilden %10 Ucuz

Var işte yalan mı söylüycez, yarın sözleşmesinin resmini çeker koyarım buraya.

%10 kazık yesem nolur, yemesem nolur, hem ben kaybederim o kartı :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence birgün toplanıp toplu festival gibi ogsden kaçak gecme günü yapmalıyız :queen: hepimiz bi konvoy halinde basıp birerli ikişerli sıralar halinde ogsden gecmeliyiz ...

Burada bir OGS kampanyası yaptı İş Bankası, ve aleti ücretsiz dağıttı, ama şartları var, mesela iş bankası kredi kartını her ay en az 400 ytl kullanacakmışsın, 12 ay boyunca.
evet 6. sınıfı yok bunun :( ama motor ruhsatına göre çıkarttım, yani motora da veriyorlar.
-t

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar