Yoldaki çatlakları kapattıkları zifte dikkat !!!

boy

Arkadaşlar, birkaç hafta önce işten dönerken çevreyolunda Fenerbahçe stadına yaklaşırken yoldaki çatlakları bir madde ile kapattıklarını farkettim. Üzerinden geçerken motor oldukça fazla kayıyor. Bugün işten dönerken, sizler için motorda ne kadar hakimiyet kaybedebileceğinizi test etmek ve sizlere aktarmak amaçlı bilerek bunların üzerinden gittim. Sonuç; sakın ha gireyim demeyin. Özellikle stadın yanındaki sağa virajda inanılmaz tehlike yaratıyor. Stadın önünden geçerken de durup ayağımla yokladım. Sanıyorum bu çatlaklara zift dökmüşler. Sıcaktan da erimiş bir kıvama gelmiş, hani cam kenarlarına çekilen silikonlar vardır ya, aynen o kıvamda. Aman diyim dikkat edin, bir de yaptıkları bu salaklık yüzünden arkadaşlarımızı kaybetmeyelim...

gerçekten onemli bikonu benmde cok dikkatimi cekio ama ben genelde kacıyorum denemeye cesaret edemedm kotu bi tecrube olmadan ogrendgmde ii oldu:cat:

Bugün işten dönerken, sizler için motorda ne kadar hakimiyet kaybedebileceğinizi test etmek ve sizlere aktarmak amaçlı bilerek bunların üzerinden gittim. Sonuç; sakın ha gireyim demeyin...

Çok iyisiniz...:cherry:Sen millete yardım edecem diye deliğin üstüne gidenide ilk görüyorum yani.:pr:Şak bir yana sen söyleyince bende bugün karşıda bir yerde gördüm baktım.Yumuşacık acaip bi madde.Nerden bulmuşlar bunu?

sizler için motorda ne kadar hakimiyet kaybedebileceğinizi test etmek ve sizlere aktarmak amaçlı bilerek bunların üzerinden gittim.

Sen bizler için en az birimiz kadar degerlisin. Tecruben kaza yapmayacagın anlamına gelmez.:farao: Motoru kenara çekip ayagınla da bakabilirdim abi bence. Birdaha mumkunse böyle bişi yapma olurmu :silent:

boy

@CERRAHI
Sen bizler için en az birimiz kadar degerlisin. Tecruben kaza yapmayacagın anlamına gelmez. Motoru kenara çekip ayagınla da bakabilirdim abi bence. Birdaha mumkunse böyle bişi yapma olurmu
Erhancım, ben motoru kaydırmayı seven biri olarak bizzat ve bilinçli şekilde girdim ancak başkaları farkında olmadan girip kayıp düşebilir. Motorun zemin değişikliklerinde nasıl davrandığını en iyi bu şekilde öğrenirsin. Ama sen yine de şimdilik deneme. Özellikle stadın oradaki viraj çok tehlikeli, tam yattığınızda yolun ortasında ve şerit içerisinde var bu maddelerden.

Uyarın için teşekkürler boy :cat: Sürekli oradan geçiyorum daha dikkatli olmaya çalışıcam...

Otobanda bile bu ucuz kauçuk malzemeyi kullanıyorlar ;

Akıl alır gibi değil...

Üstüne de az miktar ince mıcır attılar mı yama tamam oluyor onlara göre !!!

Parası çok ama hala fakir ülkem; soyula soyula BU HALE GELDİ İŞTE!!!

mehmet uyarı için teşekkürler kardeşim...bunu herkes yapmaz...yalnız kafama takılan bişey var...bu yaptıkları yasalmı...yani o maddeyi asfalta dökmeleri yasakmı...eğer öyleyse bunu şikayet edebileceğimiz bi mercii yokmu...:silent:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@CERRAHI
Erhancım, o yolda acaip radyoaktif sızıntı sezinledim, limitlerin bayaa üstünde. Denemek için üstünden geçtim, yetmedi motoru sağa çekip etrafında debelendim.
Viraja yatma kanseri oldum, ben kanseri severim, siz sakın denemeyin, ölümcül bir numaradır.

Okurken gözüme böyle gözüküyoda :queen:

mehmet uyarı için teşekkürler kardeşim...bunu herkes yapmaz...yalnız kafama takılan bişey var...bu yaptıkları yasalmı...yani o maddeyi asfalta dökmeleri yasakmı...eğer öyleyse bunu şikayet edebileceğimiz bi mercii yokmu...:silent:

orayı şikayet edebilirsin belediye sınırları içinde ise belediye ye sınırları dışında ise karayollarına etmelisin hemen düzeltiyorlar şikayet olunca

MKH

uyarın için teşekkür ederim
böyle uyarılara ihtiyacımız var
:rendeer:

Mehmet abinin bahsettiği yamaları biliyorum.. Çok daha tehlikeli olan onların ıslak hali.. Düz bi şekilde bile üstünden geçseniz motor gezinmeye başlıyor.. Virajlar da kullanılmış olması hayret verici..

o kadar yaygın ki hiç çekinmeden yapıyorlar bunu, yani konvansiyonel bi asfalt yapım yöntemi... yol geniş ise iki parçada yapıp, araya bu zifti sürüyorlar, kesiyorlar biçiyorlar yine sürüyorlar, eski ile yeni asfaltı birleştirirken sürüyorlar... nereye kaçmayı düşünüyorsunuz. hele şimdi bir de bizim orda yeni asfalt yaptılar. yoldaki bütün rogar kapakları normal yüzeyden 10 cm aşağıda kaldı. yolun halini görmeniz lazım... daha sonra düzeltirler herhalde... hep böyle yapıyorlar zaten, önce yapıyorlar, sonra bozuyorlar... Burası Türkiye...

Mehmet abinin bahsettiği yamaları biliyorum.. Çok daha tehlikeli olan onların ıslak hali.. Düz bi şekilde bile üstünden geçseniz motor gezinmeye başlıyor.. Virajlar da kullanılmış olması hayret verici..

eee Bizim gerizekalı kontrolorler ile zaten işin kalitesini düşürmeye çalışan haramzade taşaron firmalar bir araya gelince asfaltlar diskotek oluyor.
Allah büyük bir gun o disko da kendilerini dans ederlerken görürlerde yaptıkları hatayı anlarlar :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar