OGS okumadi, ne yapmaliyim ?

Herkese merhaba,

Kopru gecislerinde simdiye kadar hep arabamin OGS'sini kullaniyordum. Ancak dunku gecisimde OGS okumadi ve motorumla kacak gecmis oldum. 41 lira ceza gosterdi. Simdi ne yapmaliyim ? Konuyla ilgili tecrubeli arkadaslarin yardimini rica ediyorum.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hiç bir şey yapamazsınız.

Fatihsultanmehmet gişelerindeki ogs merkezine gidin çözersiniz diyemiyorum, sizi deli ederler sakın gitmeyin, paşa paşa ödeyin cezayı kurtulun stressten :wiinkk:

Bu arada Boğaziçi ve FSM köprülerinde 1'er OGS kasti olarak sürekli bozuk ve günlük yerleri değiştiriliyor.

Amaç bu tür kaçak kullanımları önlemekmiş....:pr::pr::pr:

Son düzenleme:
OGS merkezleri acayip bazı kişiler tarafından kontrol ediliyor...

Suçlu muamelesi yapılıyor masum sürücülere bile !!!

Bence oradan bir sonuç çıkmaz...
Zaten kanun gereği cezayı paşa paşa ödemeden itiraz etme şansınız bulunmuyor...

:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
araba ogss si ile motorla gecmeye calışırsan ceza yersin tabi gdipi öde bence kurtul 41lira bişi deilmiş ben olsam plakayı kapatırdım:D

araba ogss si ile motorla gecmeye calışırsan ceza yersin tabi gdipi öde bence kurtul 41lira bişi deilmiş ben olsam plakayı kapatırdım:D

Plaka falan kapatmam tabiki, herkes calip cirptigi icin memleket bu hale geldi zaten.

OGS cezasi simdi eve gelecek degil mi ? Ondan sonra gidip nereye oduyoruz ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ziraat bankasına ödeyebilirsin de bence gelmeyebilir sen git öde

he bu arada ülkede calınacak en mantıklı yer köprülerdir çünkü bilmem kaç yılında yapılmış köprüden 5 yıl icinde para alındığı taktirde borcu kapanıordu (japonlar yapmış galiba onlara olan borcu kapanıormuş) 6. yıl ve sonrası ise devlete kar olarak gidiormuş gittiğim yola nie paara ödeyeyim?
elimde olsa plakayı hep kapatırm...

mecidiyeköyden topkapıya giderken para ödemiyorsam ordada ödemem...

1. köprü gişelerin yanındaki Ziraat bankasına gir ve durumu anlat, muhtemelen sadece 4 lira geçiş ücretini ödeyip kurtulursun. Ben birkez KGS gişesinde zamanında duramadığım için geçmiş görüldü, hemen dönüp bankaya durumu bildirdim ve sadece 4 lira ödeyip makbuzumu aldım.

Plaka falan kapatmam tabiki, herkes calip cirptigi icin memleket bu hale geldi zaten.

OGS cezasi simdi eve gelecek degil mi ? Ondan sonra gidip nereye oduyoruz ?

cezayı eve göndermiyorlar büyük ihtimal trafikteki ana dosyana gidecektir direk olarak satılamaz yazısı koyduruyorlar daha sonra 17 karayolları bölge müdürlüğü olması lazım oradan kaldırıyorsun yazıalıyorsun yani

bence çözüm için veya hakkını aramak için gitme ne yapar ederler üstüne daha da para isterler... :) 41 ytl yi öde en iyisi:)

valla sen cezayı öde. aynısı birinin daha başına gelmişti adamcağız gitti kafa tıuttu hata sizin dedi ama daha ceza çıkardıular motosiklete bakıp:)

valla sen cezayı öde. aynısı birinin daha başına gelmişti adamcağız gitti kafa tıuttu hata sizin dedi ama daha ceza çıkardıular motosiklete bakıp:)

Yok zaten kafa tutucak bir durum yok, OGS araba plakasina kayitli. Belki daha ucuza halledebilirim diye sordum.

Bence ceza gelmez - bildigim kadarıyla zaten o plaka onlarda kayıtlı "ogs si var" diye, sadece normal geçiş ücreti alırlar senden.. -t

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
@tkalfaoğlu Plakaya kayıtlı değil, ogs otomobilin, sorun motosikletteyken yaşanmış.

Hani rakam 500'den fazla olsa hemen arabandaki ogs'yi motora devir yap (ortalama 100Ytl tutar) kurtul sorundan diyicem ama 40ytl için deymez.

Bu arada benim motosikletin OGS'si var :queen::queen::queen:

Bir arkadaş ben motorsiklete alamadım vermiyorlar sen nasıl aldın dediysede bende var işte :cherry:

Arkadaşlar,
OGS okumamış olabilir, ya da OGS de kredin bitmiş olabilir, ya da en kötüsünü düşün, acele işin vardı ve OGS yi unuttun. Bu tip durumlar için 1 günlük bir süre var. Bankaya gittiğinizde normal geçiş ücreti alınıyor. Arkadaşımın başına gelenden aktarıyorum

ziraat bankasına ödeyebilirsin de bence gelmeyebilir sen git öde

he bu arada ülkede calınacak en mantıklı yer köprülerdir çünkü bilmem kaç yılında yapılmış köprüden 5 yıl icinde para alındığı taktirde borcu kapanıordu (japonlar yapmış galiba onlara olan borcu kapanıormuş) 6. yıl ve sonrası ise devlete kar olarak gidiormuş gittiğim yola nie paara ödeyeyim?
elimde olsa plakayı hep kapatırm...

mecidiyeköyden topkapıya giderken para ödemiyorsam ordada ödemem...

Napıyorsan yapta burada kanuna aykırı şeyler yazma,
5 yıl konusunda yerden göğe kadar haklısın. Fakat yaptığın hırsızlığı masum birşeymiş gibi ballandırıp anlatma.
Kısacası eğer geçtiysen sen bu ülkede yaşayanların parasını çalan bir hırsızsın.
Tıpkı bu memleketin parasını çalan diğerleri gibi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar