2 zamanlı motorda yag tercihi

selamlar eger bilgisi olan varsa lütfen beni bilgilendirsin 2 zamanlı 2 silindirli bir suzuki gt 250 x7 motorum var motor 1980 model bu motorda sentetik yağ kullanmalımıyım sordugum tamircilerin bir kısmı kesinlikle kullan bir kısmı kesinlikle kullanma dedi

Valla pek bir bilgim yok ama.. Benim motorumda 2 zamanlı.. Ben bu motorda Castrol 2T 2 Zamanlı Motosiklet Yağı kullanıyorum.. Bir keresinde BP'ninkini kullandım. Castrol ile BP arasında bir fark yokmuş.. Ama ben Castrol'ü daha çok seviyorum.. Çünkü Castrol ile daha az yakıyor motorum.. Üstelik performansıda çok artıyor..

Valla pek bir bilgim yok ama.. Benim motorumda 2 zamanlı.. Ben bu motorda Castrol 2T 2 Zamanlı Motosiklet Yağı kullanıyorum.. Bir keresinde BP'ninkini kullandım. Castrol ile BP arasında bir fark yokmuş.. Ama ben Castrol'ü daha çok seviyorum.. Çünkü Castrol ile daha az yakıyor motorum.. Üstelik performansıda çok artıyor..
son derece haklı benımde bır zamanlar yamaha bws 100 vardı ıkı zamanlı mobil yag onerıyordu uretıcı fırma ama ben castrol koydum bır muddet sonra ınanılmaz bır fark var makına daha sessızlestı tuketım azaldı daha az ısınmaya basladı bende kesınlıkle castrol derım ama senın dedıgın makına cıft sılındırmıs o yuzden yanıltmak ıstemem belkı farklı bır durum vardır.sen ustalara kulak asma senın de soledıgın gibi biri farklı biri farklı soler ama bence castrol uzmez senı bı dene derım ama sen bılırsın yınede

aboo ben bw's me bp koyuyorm cunku benzıncıye gıttıgımde (hep bp den alırım) onume o gelıyor o kadar buyuk fark oldugunu bılmıyordum bılsem castrol alırımkı zaten bundan sonra castrol alacagım saolun walla:cat: hem yakıt hem performans hem az ısınma dedınız benı 12 den wurdunuz castrol denııcem bı dahakıne bakalım ne olacak :cherry:

castrol power 2t koyabilirsin litresi 17 ytl motor ciddi anlamda rahat çalışıyor

hmmm bp nın lıtresı 7 ytl castrol 17 ytl..eger 10 ytl lık fark warsa bırak motorun rahat calısmasını bence utu yapması yemek yapması bulasık fln yıkaması lazım :):queen::queen::mrgreen::queen:

hmmm bp nın lıtresı 7 ytl castrol 17 ytl..eger 10 ytl lık fark warsa bırak motorun rahat calısmasını bence utu yapması yemek yapması bulasık fln yıkaması lazım :):queen::queen::mrgreen::queen:

castrolun power serisi 17 ytl normal castrol 2 t motosiklet yağları 8 ytl...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaf tmmda o kadarmı cok fark edıyor? 10 ytl kadar ?

:) Vallahi ben yalan atmıyım arkadaşım yeri geliyo 20/50 yağ koyuyorum benim icin fark yok ama sekmanları asınmıs motora 2 zamanlı yerıne 20/50 yağ öneririm ama benzine iyice karısmasını sağlamak gerekiyo

GKN

power 1 gibi yüksek kaliteli bi yağ kullanmana gerek yok
castrol 2t kırmızı şişe kullanman yeterli olacaktır fiyatıda makul
yanı jaso fb performans seviyesini destekleyen herhangi bi yağ motorun için yeterli olacaktır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar