ve son bomba sj200-23

reo

selam arkadaslar.
internette dolasırken bu aralar ilk motor olarak almayı düsündügüm sj150-23 motorun 200cc versiyonu olan sj200-23 isimli bir motora rastladım. yoksa yakında bunları mı getirecekler:)
gördüğüm kadarıyla kasa aynı, sadece motor büyümüş.
sizinle paylaşmak istedim.

racingmotorcyclexgj2002iq7.jpg
[/URL][/IMG]

racingmotorcyclexgj2002ju9.jpg
[/URL][/IMG]

racingmotorcyclexgj2002sm6.jpg
[/URL][/IMG]

racingmotorcyclexgj2002fc2.jpg
[/URL][/IMG]

selam arkadaslar.
internette dolasırken bu aralar ilk motor olarak almayı düsündügüm sj150-23 motorun 200cc versiyonu olan sj200-23 isimli bir motora rastladım. yoksa yakında bunları mı getirecekler:)
gördüğüm kadarıyla kasa aynı, sadece motor büyümüş.
sizinle paylaşmak istedim.

racingmotorcyclexgj2002sm6.jpg
[/URL][/IMG]

isme bayıldım :queen: bunlar belki yeni sezonda gelebilir.

arkada üretim bandındaki commuter motosikletler ve paketlenmiş olanlar dikkatimi çekti...demek üretim böyle fabrikalarda gerçekleşiyor...

HAMAZAKY tek geçerim boyası falan hoşuma gitti İsmide bayağıı Sükseliymiş canııımmm... :)

HAMAZAKY ailenizin motoru :p biraz yuvarlarsan ağzında kawasaki sanaiblir karşındaki.:mrgreen:

Servisi ve parçası olmadıktan sonra ne farkederki isterse kawasaki olsun adı. Çinde üret malı daya bizim gibi saflara sonra forumda binlerce topic. Yok adam kaçtı, göçtü bu nasıl marka bilmem ne.
Benim racer 200 ü secmemdeki asıl amacta buydu zaten. Evet çok sorun yasadım ve bazı parçaları 5 ay da sürse gelmesi sonucta bu malın arkasında bi turk firması var ve mahkemeye dahi verseniz karsınızda mahkemeye verebilecek bir muhatabınız var.
Bence hiç yanasmayın derim ama parasızlıgın gözü kör olsun işte :pale:

Taygırın verdiği link teki motosiklet aynı CBR600RR modeli Sadece arka salıncak olayı bozmuş birde ayaktan marş var sap gibi belli :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tip olarak çok iyi yapıyor keratalar. ama iş kaliteye geldimi şimdilik uzak durulması taraftarıyım; daha 40 fırın ekmek yemeleri lazım bu hususta.

Hamazaky hehe sadece adı benzetmişler bide ninja nın tipi gibi yapsaylarmış güzel olurmuş:)

Bu da süper ya gelse alırım :p

200cc_Racing_Motorcycle_2007_Edition.jpg

reo

bu motorda da 16inc jant koymuslar abi. scooter gibi yani:)

ama dediginiz gibi, yeni sezonda 150cc yerine bunları getirebilirler. bence iyi de olur; cbr150 nin benzeri olan bi motorun ondan cok daha düşük güclü olması işi bozuyor. eger 200cc ve 17hp civarı olursa o zaman tam cbr150 ikizi olmuş olur bu motor ve gercekten cok iyi bir güc/agırlık oranına sahip olur.
yani tadından yenmez.

iyi aksamlar herkese.

yamamuto kamusato yamazuto ve honzaki
adamlar motordan önce zaten ismini üretiyorlar...

(Hepsi tek kalıpta çıkan farklı isimde modeller)

Çin işi ; üçkağıtçılık işi...

(Zaten takip edin basını ; oyuncaktan sonra tekstil ürünleride kanser yapan kimyasal maddeler içermekteymiş bu günkü haber bültenleri tek geçiyorlar haberleri)

Uzak durmak lazım derim her zaman...

2007 model Çinli race alacağınıza ;
1987 model japon alın...

:pr:

reo

ama kardesim senin kullandıgın motor da onlardan:rendeer:

...................................................................neden silemiyoruz ki................................................

alibaba damgası var......çinlilerin önde gideni bunlar yaw.........

ama çinli minli adamlar yapıyo işte...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar