fren dıskı we bw's 100

arkadaslar bw's 100 model motorumun on dekı dısk frenınden gıcırtılar gelıyor balatalarla ılgılı bı sorunmudur nedır bu? tam olarak bısey soylıyebılecek olan warmı?benmde bır ıkı tahmınım bole bı gıcık ses olamaz butun yola olan konsantremı dagıtıyor fren yapınca:pr: serwıse goturecegım ama sıze danısayım dedım basıt bı sorun..bıde 2 zamanlı oldugundandır herhalde 100 e kadar cıkıp bı muddet ole gıttıkten sonra agır agır hız keserken 75-80 arasında bı ara bı gurultu cıkarıyor motor o nedendır bı fıkrı olan warmı?

Son düzenleme:
arkadaşım dedim ben sana yamaha alma diye :cherry: bence ufak ama çözemediğin sorunu götür servise daha iyi fren sıkmadan o ses nası gelir bende anlamadım kii:silent::mrgreen:

walla benmde anlamıslıgım yok-tuu..:) 1 saat ewwel cozdum walla nasıl olmus bılememde balatanın onune bı tas sıkısmıs bole bı olay yok oraya nasıl gırmıs anlamadık :) artık sadece fren yaptıgımda gelıyor ses aslınad fren yaptıgımdada gelmemesı lazım ama onuda nasıl kesecegımı bılmıyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes ıstersen dıskı yaglamayı bı dene sonra fren yaptıgında motor dursun dıye cok dua edersın :)
dıskı yaglamayı aklından cıkar hayatınla oynarsın..gotur bı servıse ya balatadır ya dısk..fazla secenek yok..

balatanın içine toz ve ya taş parçaları sıkışmıştır su dök eger gecmezse servise götür taş sıkışmıştır fren yağ seviyesini de kontrol etmeyi unutma..

uhauuhauha beyler saka yapmıstm herhalde yaglayacak halım yok frenı :) hayır sese o kadar gıcık oldumkı hanı yaglııcam sınırden kesılcek o zaman diye dedim..:) neese o tası cıkarınca gectı o ses allahtan fakat su 100 den hız keserek agır agır ınerken bı anda gurultuler cıkarmasını tam olarak anlayamadım

Motosikleti
Forza 250
Fren balatalarının sertliğinden kaynaklanıyordur

zamanında elin frende çok gezmişsin buna dikkat et bundan sonra gezme

zamanında elin frende çok gezmişsin buna dikkat et bundan sonra gezme

nasıl elım frende gezmısım? gaza basarken frene basmam asla dıkkat ettıgım bır unsurdur bu we genellıkle on frenı deıl arka frenı kullanırım..motorum daha 4 aylık bence bu yanlıs bı tahmın oldu necobey bence baska bır seyden kaynaklanıyor:farao:

Fren balatalarının sertliğinden kaynaklanıyordur

peki fren balatalı kullanıldıkca yumusaması durumunda o ses kesılırımı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar