Moto Forumlar size ne kazandırdı..ne kaybettirdi..

ne işi yaw?merak ettim , bari onuda yaz :)

valla bir tebessüme ihtiyacım vardı...onuda nihayet şu an yakaladım...:p

şu ilaç deposunamı girdin yoksa...:)

http://www.motosiklet.net/forum/diger-haberler/26277-motorize-bilgisayar-melekleri-isbasinda.html

mete abi hatta sen turuncu stickerlı cbf150 görüp resimlemiştin.bizim topice sormuştun hatırlarsan...:)

sayfasındaki yere bu pazartesi (20 ağustos) başlıyorum. sistem eğitimi almıştım. eğitim aldığım yerde çalışmak istediğimi dedim 2 ay salladılar.baktım cevap gelmiyor ben de ümidi kestim oradan.
abi bende motor bilgisi yok:pale:ehliyet kursuna gidiyorum ucuza gelsin diye önce B sonra A2 tabi iş kasım sonuna kadar uzuyor. herşeyimi dürüstçe söyledim 2 hafta deneyeceklerini beğenirseler motor eğitimimi de kendilerinin vereceklerini, microsoft sınavlarına hazırlayacaklarını, gerekli görürlerse ingilizce kursuna yollayacaklarını dediler.
zaten yılbaşına kadar ehliyet olmadığı için istesem de servise çıkamam. ondan sonra ben de şirket cbf 150 sinden faydalanabileceğim:)
sistem eğitimi almasaydım, motor ehliyetim olsaydı direk başvururdum:cat: ben fıstıkağacında oturuyorum depo altunizadede :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkiyede başka motosiklet sitesi varmı ki? onlar sanrıım motoRsiklet siteleri :mrgreen: googleye motor, motor sürmek, kontra, debriyaj flan ne yazarsanız motorla ilgili burası çıkıo bende bu yüzden üye oldum iyiki olmuşum... buradaki arkadaşlar biraz yavaş kullanma kurallara uyma yanlısı ama bi gezide buluşalım hepsini rallici yapcem :cherry:

http://www.motosiklet.net/forum/diger-haberler/26277-motorize-bilgisayar-melekleri-isbasinda.html

mete abi hatta sen turuncu stickerlı cbf150 görüp resimlemiştin.bizim topice sormuştun hatırlarsan...:)

sayfasındaki yere bu pazartesi (20 ağustos) başlıyorum. sistem eğitimi almıştım. eğitim aldığım yerde çalışmak istediğimi dedim 2 ay salladılar.baktım cevap gelmiyor ben de ümidi kestim oradan.
abi bende motor bilgisi yok:pale:ehliyet kursuna gidiyorum ucuza gelsin diye önce B sonra A2 tabi iş kasım sonuna kadar uzuyor. herşeyimi dürüstçe söyledim 2 hafta deneyeceklerini beğenirseler motor eğitimimi de kendilerinin vereceklerini, microsoft sınavlarına hazırlayacaklarını, gerekli görürlerse ingilizce kursuna yollayacaklarını dediler.
zaten yılbaşına kadar ehliyet olmadığı için istesem de servise çıkamam. ondan sonra ben de şirket cbf 150 sinden faydalanabileceğim:)
sistem eğitimi almasaydım, motor ehliyetim olsaydı direk başvururdum:cat: ben fıstıkağacında oturuyorum depo altunizadede :queen:

sevindim senin adına...bilgisayarda problem olursa başvuracağımız bir arkadaşımız çıktı nihayet...:p

Mersin İl Temsilcisi
Ben bu forumda, Edy, Boy (kendilerini benim ustam tayin ettim :p), Komtan, Skullhunter, Starsailor, Syrina, Yürekçe, Sen ve daha adını sayamadıgım bir sürü insan evladı, adam gibi adam kıvamında dostluklar arkadaslıklar buldum. Baska forumlarda da kayıdım var ama belki ayda yılda bir bakarım. Oralarda da eminim cok güzel insanlar vardır ama buranın tadı hiçbiryerde yok. Cok tesekkur ederim bütün arkadaslarıma. İyiki varsınız.. :rendeer:

Ya mete abi inan sana şaşırıyorum. Mt de bile bu kadar aktifken bir ikinci forumda da aktif olman hayretler icinde dusunduruyor beni..
Abi sen bu zamanı nerden buluyorsun bu kadar. Ya sabahtan aksama kadar bilgisayar basında olmama ragmen senin hızına yetişemiyorum :)

öncelikle beni "adam gibi adam kıvamında" tasviriyel onurlandırdığın için teşekkür ederim cerrahi... eee mütevazilik yapmanın alemi yok, "altının değerini sarraf bilir" :bounce: derler. şimdi ben bu konu başlığına bir soruyla cevap vereyim:

herkes bizi motosiklet sevdalısı biliyor. sanki sadece bir metal yığınına sevdalıymışız gibi bakmıyorlar mı bize. ve o metallerin üzerinde hayatını ve başkalarını tehlikeye atan, kural tanımaz ( pek çok kişi çocukluğuma bile inmeye kalktı :queen: ) falan filan yakıştırmalarıyla biliniyoruz. tıpkı ahtapot gibiyiz aslında, ancak bir başka ahtapot bir diğer ahtapotun tek koluyla seviştiğini bilir. hah işte başlangıç ve süregelen noktası da bu, bizi bizden başkası anlamıyor ve biz anlaşılma istiyoruz doğal olarak. hem birbirimizi tanırken kendimizi ifade edebiliyoruz hem de ortak noktamız olan motosikletleri gerek teknik ve gerekse sanal üstü mekanlarda tanıma fırsatı buluyoruz. tıpkı birbirniz hiç tanımayan ama aynı stada dolduğunda aynı takım için kolkola tezahürat yapanlar gibiyiz. yensek de yenilsek de kalbim hep sende.... :cat:

asm

forumlar bazen dost kazandırdı bazende düşman(baız forumlarda siyaset,din vb konulara giriliyor ondan ötürü..)

ama MT bana, şu an sahip olduğum motorumu almadan önce hakkında bilgi sahibi olmamı ve sonrasında motoru almama karar vermemi sağladı :)

her türlü bilgilerinden istifade ettiğim,edeceğim kişilere teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar