2007 yaz tatilim İzmir'denn kıyı boyunca Anamur'a, geri dönüş isee iç anadoludannnn..

arkadaşşlarr herkese selamlarrr. bu seneki yaz tatilimeee bugünnn saat 16:00 17:00 arası manisa ahmetlideki babamların evindennn yola çıkarakk başlıyorumm... ilkk hedefimm marmarisss ve aşağı doğru gideceğimmm.... dönüşümde en son kısmett olursaa konya üzeri olacakkkk herkese selamlarr saygılarrr....:).... fotoları yoldan eklemeye çalışacağımmm...

tabela fotoları yerine güzergah planı daha iyi olur:mrgreen:
iyi tatiller, hayırlı yolculuklar..

Er5 le yolun fazla uzun süreceğini sanmıyorum.Malum büyük motor yolları yer bitirir :) Hayırlı yolculuklar

sağolun arkadaşlarr işte ilkk fotolarımmmm.....yarınn kısmetsee ölüdenizee geçiyorummm....annemmm ve canımm kedimizzz tommm beniii uğurluyorlarrr....

Shot at 2007-08-17

ve yolaa çıkmadann sonn fotooo gözüm kapalıı giderimmm vallaaaa bu yollarııı...:)

Shot at 2007-08-17

ilk molamı 62 km sonra kemalpaşa torbalı arasındaki karabel mevkiide veriyorummm muratt abii duyy beniii senin içinde iki bardakk çay içtimm buradaaa...:)

Shot at 2007-08-17

selçuk da ufakk birrr molaaaa...hemen selçuk kalesi yanıı

Shot at 2007-08-17

Son düzenleme:
Davutcuğum sen gez bakalım marmarislerde gez. Bir daha memlekete gelebileceğini mi sanıyosun. Dün akşama kadar seni beklemekten ağaç oldum ofiste. Yalnız olduğum için dışarıyada çıkamadım. Ama sen dönünceye kadar Fuat hocamı öyle bir şişireceğim ki bir daha ben seni Ahmetliye o da eve sokmayacak. (Not: Bu yazıyı 2006 tatiline de yazdım haberin ola)

ve 325 km sonundaa marmarise vardımmm, bir güzell karnımı doyurduktann sonraa günlüceye pekuz camping alanına yerleştimm bu iki fotoda kamp alanındann marmariz karşımda hani çadırımda denize sıfırr akşamm çektiğimm uykununn tadını huzurunu yaşamayann bilemezzz....birdee iki tekk biranızı yudumladıysanızz deymeyinn keyfinizee....:)

Shot at 2007-08-17

Shot at 2007-08-17

marmaris günlüce civarlarındaa birazz dolaştımmm....:)

Shot at 2007-08-17

Shot at 2007-08-17

Son düzenleme:
Güzel gezi yapıyorsun. Yolun açık olsun dostum. Fotoların devamını bekliyoruz. :cat:

Davutcuğum sen gez bakalım marmarislerde gez. Bir daha memlekete gelebileceğini mi sanıyosun. Dün akşama kadar seni beklemekten ağaç oldum ofiste. Yalnız olduğum için dışarıyada çıkamadım. Ama sen dönünceye kadar Fuat hocamı öyle bir şişireceğim ki bir daha ben seni Ahmetliye o da eve sokmayacak. (Not: Bu yazıyı 2006 tatiline de yazdım haberin ola)

EYVAHH valla yusuf abii ne desenn haklısınn inann vaktimm olmadıı zatenn ahmetlide bir gün bilem durmadımm sabahh kalktımm 12:00 gibi kahvaltıı falann çarşıya çıktımm haluğu gördüm bir hesabımız vardı, amcamı gördümm biliyorsunn hasta sonrada 17:00 yola çıktımm gelemedimmm...neyse inşallah telafi edeceğizz...selamlarrrr.....:)

Güzel gezi yapıyorsun. Yolun açık olsun dostum. Fotoların devamını bekliyoruz. :cat:

kardeşimm kısmetse konyaya geldiğimde senin bir çayını içeceğimm...zatenn sözün varrr...görüşmekk üzereee...

Yolun açık olsun.Kazasız,belasız yolculuklar.

sağolasın arkadaşş....selammmlarrrr

Son düzenleme:
Yok bu resimler hiç hoş olmamış davut. Daha bir tane bile tabela resmi görmedik. Valla inanmayız senin bu gezine. Bir önceki gezinde alışmıştık ne güzel. (Valla karayolları yetkilileri bu sayfayı görmesin adamlar dört gözle senin bu yılki gezini bekliyorlardı eksik tabela tespiti için) :p

Yok bu resimler hiç hoş olmamış davut. Daha bir tane bile tabela resmi görmedik. Valla inanmayız senin bu gezine. Bir önceki gezinde alışmıştık ne güzel. (Valla karayolları yetkilileri bu sayfayı görmesin adamlar dört gözle senin bu yılki gezini bekliyorlardı eksik tabela tespiti için) :p

yusuf abi sen istersinde ben sana tabela göstermezmiyimmm amaa bu seferr alp_tunay abi kızmasınn :cherry: dieee uzakk duruyorummm tabelalardannn büyük sözü dinliyorummm...:cherry:

Shot at 2007-08-17

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Kumitam fotolar süper.
Tatilini en iyi şekilde geçirmek için elinden geleni yapıyorsun sanırım :)
Yolun açık olsun...

Kumitam fotolar süper.
Tatilini en iyi şekilde geçirmek için elinden geleni yapıyorsun sanırım :)
Yolun açık olsun...

tuncer kardeşimm sağolasınn meraketmeee izmirdeee olsaydımdaaa sizlerr özelliklee senn eğlenebilmemizz içinn çokk güzelll faaliyetlerrr aktivitelerr düzenliyorsunuzzz zatennn akhisarr veee inciraltı buluşmaşarınııı kaçırdımmm amaa dönünceee kaldığımm yerdenn ekiplee devammm bide özledimm sizleriiii....saygılarr selamlarrr öncee İZMİR MT, MANİSA MT deki dostlarr ve diğerleriii....grşmk üzere...:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abi geçmediysen didim'ede uğramayı ihmal etme:cat:

hayırlı ve kazasız belasız yolculuklar...

abi geçmediysen didim'ede uğramayı ihmal etme:cat:

hayırlı ve kazasız belasız yolculuklar...

tuğper yapma yaaa bu sene ada, didim, bodrum'u es geçmek zorunda kaldımmm çünkii ölüdenizdenn aşağıyı hiçç görmedimmmm bu sene oraları kısmetse görmekk istiyorummm artık seneyee hayırlısıylaaa, sağolasınn selamlarr...:cat:

şöyle bir MARMARİS i göstereyimm sizeeee harika birr yerr gerçektendeee.....:)

Shot at 2007-08-17

burasıdaaa pekuzz camping artık sahiplerii ileee kankaa oldukk 3 sene arka arkaya gelincee tanıyorlarr beniii.....:)

Shot at 2007-08-17

elim titremişş heyecandannn olsaa gerekkkk demiiii nedee olsaa karşımdaaa hayalleriminn bir parçasııı olannnn ER-5'im duruyorrrrr......ben bir kısmını gerçekleştirdimmm hayalleriminn ve dahaaasııı varr inşallah diyorummmm. beni sevenn arkadaşlarımmm dostlarımm inşallah herşeyy gönlünüzcee olurrr....duygulandımm amaaa nedeniiii......?........:)

Shot at 2007-08-17

arkadaşlarrr çaktırmayınnn birisii duymasınnn benn şimdiiii marmaris gecelerinin şöylee bir tadınaa bakacağımmm eee birazdaa demleneceğimmm ayıp olmazsaaa....grşmk üzere....:cat:

Son düzenleme:
kazasız belasız güzel km'lere :cat:
ayp ayp insan bi haber verir :p
pazar o taraflara uğricaz gibi muğla mt olarak
marmaris civarlarında olursan görüşelim tanışalım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar