KaraoK
Ben de 19 yaşındayım... Sen beni dinle al cbr125...
Bu motorda motorun ne olduğunu öğrenirsin , temel konuları öğrenir kendini geliştirirsin , virajlara girmeyi , frenajı geliştirirsin...
Öte yandan 1-2 de eğitim aldığın zaman , eğer yeterli eğitimi alıp yeterli tecrübeye ulaşırsan daha büyük bir makine alabilirsin...
Ben yaklaşık 1 yıldır cbr125 kullanıyorum. Ve hala kendimi geliştiriyorum. Öğrenecek o kadar çok şey var ki.
Öte yandan diğer motorları da kullanıyorum. Fakat benim motorum şu an cbr125 ve çok da memnunum. Bu motoru da tam hakkıyla kullanmayı öğrenmeden değiştirmeyi düşünmüyorum.
Cbr125'in oturuşu birazcık yatık olsa da tabiki normal bir supersport motor kadar değildir. Olsa saçma olurdu zaten. 125'lik bir motorda kasılıp kalmak çok komik olabilirdi.
Fakat diyeceğim şudur ki , sen 600lük bir naked da kullansan , 1100lük bir chopper da kullansan , Goldwing 1800 de kullansan supersport bir motosiklete geçince yabancılık çekersin...
Fakat bu , o motora alışma sürendir...
O motora binecek kadar tecrübe kazandığın zaman , o motoru alır , sanki 0'dan başlıyormuşcasına motora hükmetmeyi öğrenirsin... Bu aslında her motorda böyledir fakat ss'lerin gücü dolayısıyla bu biraz daha zordur...