Selam arkadaslar, sizlere yeni resimler :)

SÜPER AMA HAKİKATEN SÜPER BİŞİ YAPMIŞSIN HELAL OLSUN :cat:

Korumaları hepiniz unutmuşsunuz neyLerr... Bu tehlikeleri Korumasız göze almak büyükk HaTaa :farao:

cako,bunlar düşük hızda yapılan hareketler. o yuzden fazla tehlikeli değil.sonucta 100km ile giderken stoppie'ye felan kalkmıyo arkadaş veya tektekere kalkıp 200 km'hızı geçmiyo.bu sadece hakiki stunt bike.

ayrıca fotoların sahibini kutluyorum.gerçekten süper hareketler.bi soru sorcam,arka dişlinin çapı kaç ??

cako,bunlar düşük hızda yapılan hareketler. o yuzden fazla tehlikeli değil.sonucta 100km ile giderken stoppie'ye felan kalkmıyo arkadaş veya tektekere kalkıp 200 km'hızı geçmiyo.bu sadece hakiki stunt bike.

ayrıca fotoların sahibini kutluyorum.gerçekten süper hareketler.bi soru sorcam,arka dişlinin çapı kaç ??

:cat::cat:aynen, saol arkadas:cat::cat:

stuntaQ204.jpg

stuntaQ197.jpg

stuntaQ148.jpg

stuntaQ109.jpg

stuntaQ108.jpg

stuntaQ107.jpg

stuntaQ106.jpg

Son düzenleme:
Bişi sorcam önce tebrik vede teşekkür edeyim saolun..:)
Stund showlar için dişli modifiye vesaire anladım farkındayımda lastik havaları neden inik onu kestiremiyom ben açıklar mısınız???

gösteri kadar fotoğraflada süper, fotoğrafçın iyimiş:cat:

paylaşım için teşekkürler:)

Arka dişliye bakılırsa bu motoru tekere kaldırmak için değil , kaldırmamak için bayağı bir uğraşmanız gerekir...
Ama bravo valla :cat:

Bişi sorcam önce tebrik vede teşekkür edeyim saolun..:)
Stund showlar için dişli modifiye vesaire anladım farkındayımda lastik havaları neden inik onu kestiremiyom ben açıklar mısınız???

lastikleri indirmemizin nedeni yavas giderken motorun sag sol oynamasini biraz engelliyor :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar