Muğla Mt'den Onur Kıbrıs'da Ünv. Kazandı!!

muğl Mt nin değerli üyelerinde ONUR AKÇA Doğu Akdeniz üniversitesi Uluslararası Ticareti Kazandı...

Ünv. Hayatında sana başarılar diliyoruz....Motosiklet tutkun orada da daim olsun...

MUĞLA MT ÜYELERİ:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

tebrik ederim ...gerçekten güzel bir üniversite...öğrenci ortamıda süperdir...ama hayat pahalılığına gelince biraz el yakıyor...

1993 - 98 yılları arasında doğu akdeniz üniversitesi mimarlık bölümünü okumuştum...hey gidi yıllar hey....5 yıl dile kolay.....

tebrikler :rendeer:
tüh ya kıbrıs ha ,oraya motorla baskına da gelemeyiz şimdi :p
tekrar başarılar dilerim
muğla mt'yi boş bırakmak yok

tebrikler :rendeer:
tüh ya kıbrıs ha ,oraya motorla baskına da gelemeyiz şimdi :p
tekrar başarılar dilerim
muğla mt'yi boş bırakmak yok

sanırım şöförler odasından alacağın ve aracını yurt dışına çıkarabilmeni sağlayan bir belge ile yurt dışına motosikletinle gidebiliyorsun (aslında arabam için almıştım ama adını unuttum :mrgreen:)...bir uçtan bir uca 70 - 80 km olan bir ada (türk kısmı) için zahmete girmeye değer mi bilmiyorum....

Tebrik ederim kardeşimizi ama keske AMerican dan bi böLüm kazansaydı.. Ben de Kıbrıs ; Girne AmERican da okuyodum uLuslar arası iLişkiler :) harika oKuL :) Doğu akdeniz'den şikayetçi çook ! Yine de tebrik ederim :)

Sitede tercih yapıp açıkta kalan yok anlaşılan:)
Arkadaşıda tebrik ederim:cat:

onur tebrikler,busene bizim ekiptende fazla kazanan olmamış am senin kazanmana sevindim.... başarmanı dilerim,

Doğu akdeniz'den şikayetçi çook ! Yine de tebrik ederim :)

Katılmıyorum....benim okuduğum zamanda Y.Ö.K. tarafından tanınan tek kıbrıs üniversitesi doğu akdeniz'di...(şu an hala öyle mi bilmiyorum..)

iyi üniversite....için rahat olsun..görmediysen gidince kampüse anlayacaksın...

Tebrik ederim kardeşimizi, Muğla MT nin bayragı oralardada dalgalanacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar