16-19 Ağustos Arası Antalya'ya Yol Arkadaşı

16-19 ağustos arasında herhangi bir gün İstanbuldan Antalyaya gideceğim, Bu tarihler arasında bu güzargah üzerinde yol yapma niyeti olan kimse varsa, bana katılmasını isterim, birlikte daha güvenli olur düşüncesindeyim :cat:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ben geliyorum Mert görüşürüz.

yolunuz denızlıden gecerse buyrun gelın.buraya kadar karnınız acıkmıs olur bır guzel agırlarım tekrar devam edersınız yolunuzu.hem bu arada tanısmıs oluruz
murat
0 552 555 0 555

Teşekkürler beyler, gelcek kişiler , yolculuk tarihi vs belli olsun konuşuruz mola yerlerini :cat:

Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :queen: Erhan geliyoooooooooooooooooooo :queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Füreğide götürün....Yolda biyerde baraja mı atarsınız denizemi atarsınız?...Artık size kalmış....Kurtulamadık yaaaa......:p

İzmire uğrayın dönüşte.... Aslında İller arası mt turları yapmanız lazım...Admin ve mod lar olarak....:p

szr

Yav Akdeniz üniversitesinde diplomam kaldı daha alamadım , şöle büyük bi makinem olsa gelirdim süper olurdu artçı da olmaz şimdi gitmişken diplomamı alıverseniz:p

diplomanızı alabilcek olsak neden olmasın da, benim bildiğim sadece mezun kişiye veriyolar, yada vekaletname istiyolar. Yardımcı olabileceğim bişey varsa söyleyebilirsiniz.

sen 1 hafta geç geliyosun, iznini öne al azcık ta bi işe yarasın :cat:

szr

diplomanızı alabilcek olsak neden olmasın da, benim bildiğim sadece mezun kişiye veriyolar, yada vekaletname istiyolar. Yardımcı olabileceğim bişey varsa söyleyebilirsiniz.

Takıldım mert ama gelmek isterdim düşünceniz yeterli:)
Özledim oraları foto rica etsek çekebilir misiniz
Hayırlı yolculuklar:bounce:

Mert ve Erhan abi, Burdur'dan geçeceksiniz her halikarda.. Beni görmeden geçerseniz size küserim walla.. Bekliyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar