17 agustos gölcük depremini beraber anacağız haydi kocaeli mt

17 ağustos marmara gölcük depremini tekrar unutturmamak unutmadık demek için toplanıyoruz izmit mt olarak bütün mt liler davetlidir.

17 ağustos 1999 'da acımızı tüm dünya duydu hala sarılmayan yaralarımız var insalar artık unutmayıp küçükte bir ders almak için tekrar bir araya geliyor merkez üstü gölcük olan ve sahilimizi evlerimizi yutan denizin artık yaraları sarıldı ve yeşiller içinde bir yer oldu.Kavaklıda her sene düzenlenen etkinliklere bu sene bizlerde varız karanfillerimiz alıp sevdiklermizi dostlarımızı o gün daha fazla hissediceğiz çiçeklerimiz sahile ve anıtımız bırakacağız..

İŞTE O GÜNKÜ MANZARA VE GÖLCÜK KAVAKLI SAHİLİ

Shot at 2007-08-13

Shot at 2007-08-13

Shot at 2007-08-13

Shot at 2007-08-13

VE BUGÜNKİ YEŞİLLİKLER İÇİNDEKİ SAHİLİMİZ

BULUŞMA YERİ:: BAŞİSKELE NAİLA CAFE
BULUŞMA SAATİ: 19:00
HAREKET SAATİ : 19:40

bütün motor severleri bu anlamlı günde aramızda görmek istiyoruz.uzun yıllar geçmesine ragmen bu unutulacak küçük bir sey degil.herkesi bekliyoruz...

o geceyi hayatımın sonuna kadar unutmayacağım nöbetteydim ve aklım başımdaydı hele o uğultu varya insanı çıldırtan of of:pr: allahım sen bize o günleri bir daha yaşatma yarabbim

İnşallah o günler birdaha yaşanmaz!

Acınız , acımızdır. Unutmadınız , unutmadık... :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar toplantı yeri izmite de bir belirlesekte bizde vaya bende oraya gelip ordan gölcü ke beraber gecsek ben izmit dogma büyüme olarak ogün orda olmak isterim her nekadar depremde izmit te degilsemde ben o yopraklarda büyüdüm

arkadaşlar toplantı yeri izmite de bir belirlesekte bizde vaya bende oraya gelip ordan gölcü ke beraber gecsek ben izmit dogma büyüme olarak ogün orda olmak isterim her nekadar depremde izmit te degilsemde ben o yopraklarda büyüdüm
eğer gelirseniz sizi halkevinden saat 18:30 gibi alabilirim buluşma yerine beraber gidebiliriz gelirseniz sewiniriz:cat:

Çok anlamlı bir toplantı olacak:cat: hepinizin canına sağlık.
şimdi okudum gördüm, yetişebilirmiyiz diye düşünüyoruz. Karar verebilirsek orada olmak isteriz:cat:
Herkese kazasız belasız depremden ırak günler dilerim.

çok anlamlı bir buluşma
aradan 8 yıl geçti ama kayıpların acısı hala yüreğimizde
gelmeyi çok isterdm ama gönlüm sizlerle

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
eğer gelirseniz sizi halkevinden saat 18:30 gibi alabilirim buluşma yerine beraber gidebiliriz gelirseniz sewiniriz:cat:

bu toplantı perşembe akşamı yoksa cuma eger cumaysa kesinlikle geliyorum bu konuda bilgi verirseniz sevinirim cünkü benimde o depremde yakınlarım akrabalarım arkadaşlarımı kaybettim....

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sadece Kocaeli MT değil tüm MT sizinle.....:rendeer:

ALLAH cc inşallah bir daha boyle acılar vermez bir daha Tum TÜRKİYEye başsaglığı dilerim.

Ehliyetim Ehliyetim yok eylul gelsin artık sıkıldımmm :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ALLAH cc inşallah bir daha boyle acılar vermez bir daha Tum TÜRKİYEye başsaglığı dilerim.

Ehliyetim Ehliyetim yok eylul gelsin artık sıkıldımmm :pr:

amin yarın akşamsa yani cuma ist.giden arkadaşlar varsa toplu halde gidebiliriz:queen:

gerçekten çok anlamlı etkinlik sanırım ımkanı olan herkes gelemek için elinden gelenı yapacaktır kalbımız sizinle arkadaşlar. umarım bu yaşadıgımız son acı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar