Racing Nasıl Kullanılır??

Daha Önce Hiç Racing Kullanmadım. 110 cc lik bir bianchi cosmos sahibiyim. 1 yıldır bu motoru kullanıyorum. simdi 125 cc lik cbr ile racing' e giriş yapmak istiyorum. Farkları ve fazlalıkları hakkında cok arastırmama ragmen sitede bi konu bulamadım. vites kullanımı düzmü otomatikmi vb gibi. tüm ince detaylara ihtiyacım var. simdiden tesekkurler

cbr 125 te cok sorun yasamazsın. CC daha da buyudukce zorlanmaya baslarsın virajlarda özellikle. Sen 125 le basla 1 2 egitime katıl sonrasında daha rahat edersin.

Verdiğin link cok uzun ve cok fazla muhabet var. bilmek istediğim temel ve kısa bilgiler

Bir önceki mesajında tüm ince detaylara ihtiyacım var demişsin o yüzden yönlendirdim...

Sen bilirsin tabi...

En kısa yoldan okumaktanda hoşlanmıyorsun madem al bir 600rr çok iyi makinaymış öyle diyorlar.Yavaş yavaş öğrenirsin.Hem yok 125 i sat 250 al onu sat 600 al derdindende kurtulursun.Ha unutmadan temel ve kısa bilgiler içinde forumu kullanmaya gerek yok burada karmaşık ve bir sürü gerekli bilgi var.

En kısa yoldan okumaktanda hoşlanmıyorsun madem al bir 600rr çok iyi makinaymış öyle diyorlar.Yavaş yavaş öğrenirsin.Hem yok 125 i sat 250 al onu sat 600 al derdindende kurtulursun.Ha unutmadan temel ve kısa bilgiler içinde forumu kullanmaya gerek yok burada karmaşık ve bir sürü gerekli bilgi var.

:cat::cat: cevap budur :queen: :queen:

Bu kadar sinirlenmeye ne gerek varki ???
cok fazla sohbet ortamı var orda. Bulusmalar bile konusuluyor. Aradığım bilgiyi bulmak için 200 sayfa muhabet okumam gerekiyor. onedenle bole direk sordum

Bir önceki mesajında tüm ince detaylara ihtiyacım var demişsin o yüzden yönlendirdim...

Sen bilirsin tabi...
Teşekkur ederim yardımların için

Son düzenleme:
Yok rica ederim sinirlenmek değil ama bu konuda incelenmesi ve okunması gereken okadar çok konu varki...Şakayla karışık dikkatini çekmek istedim.Elbette 125 ile başlamak çok mantıklı.ama yerinde olsam ve cbr 125 almayı düşünsem cbr 125 forumunu tekrar tekrar okurum.Çünkü orada motorun ne olduğunu anlama şansın çok yüksek.Aklının bir yerinde bulunsum diye dedim.Yoksa elbette bir katalog alıp 2 modeli bile basitçe karşılaştırmak mümkün.
Saygılar.

Krdeşş madddi durumum müsaitse hiç durma hemen aL bi cbr derim :) 125 iLe baslarsın sonra kafana göre büyütürsün :)

Kullanımı da çok zor deil :) düz vitesli araba gibi iştee :) yukarıya kaLdır artsn ; aşaya indir azalsın :)

110cc lik bir motor kullanıyorsan cbr 125 alman biras bana mantıksız geldi, illa race istiyorsan gt 250r derim hem cc büyütürsün hemde zaten motor tecrüben var, ne fazla buyuk cc ye kaçmış olur nede aynı cc ye geçiş yapmış olursun.

110cc lik bir motordan 125cc lik bir motora geçmek, kendimi geliştirdim artık race makina aldım gibisinden bir cümle ile bağdaşmaz kanısındayım.

Ama illede cbr 125 nası bişi die soracak olursan;
Canavar gibi bir alet :)

Biraz sitem var haklı olarak...

Evet katılıyorum ben de ; okumadan olmaz !!!

Bazen gereksiz bilgiler de alabilirsin ama beyin zaten gerekli ile gereksizi birbirinden ayırabilir...

:farao:

MKH

yaw diyorsunuz ama motorumdan anladığınız gibi (-18) race kullanmak zo zor derler ama benimde fazla bilgim yok
:salut:
OKADARDA ZORMU
:pale:

110cc lik bir motor kullanıyorsan cbr 125 alman biras bana mantıksız geldi, illa race istiyorsan gt 250r derim hem cc büyütürsün hemde zaten motor tecrüben var, ne fazla buyuk cc ye kaçmış olur nede aynı cc ye geçiş yapmış olursun.

110cc lik bir motordan 125cc lik bir motora geçmek, kendimi geliştirdim artık race makina aldım gibisinden bir cümle ile bağdaşmaz kanısındayım.

Ama illede cbr 125 nası bişi die soracak olursan;
Canavar gibi bir alet :)

Amac cc buyutmek degil. biraz racinge alısmam gerek. daha once oturmadım bile dediğim gibi. 125 ile biraz kendimi geliştireyim 6-7 ay sonra buyuturuz zaten o kolay :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar