elektirikli motosiklet sizde sokun takın

arkadaşlar nette sorfu alem edıyordum vectix elektirikli maxi scooterlerı araştırıyordum bunu gordum cok hoşuma gıttı burda sızlerle paylaşmak istedım eli alet tutanlar belki ileride bole bir çalışma yapmak ister şahsen ben scootere ilerisi için duşunuyorum

http://www.youtube.com/watch?v=G7wid_8k_7k&mode=related&search=
adam bu linkte normal motosikleti alıyooooo ve elektırıkli hale getirip bırakıyooo sonuç cok sessiz bir motosiklet sadece zincir sesi var .
( havası yok )

Son düzenleme:
ben biraz acamiyim bir eksiklik yapmış olmalıyım ama sagolsun babaçi bulmuş buluşturmuş yerleştirmiş
teşekurler babaçi

guzel bişe ama yapması bayagı zora benziyo :mrgreen:
deneyen olursaq ve başarılı olursa paylaşsın iyi olur:queen:

denemesine denenır ama bu bu elektirikli motoru ereden bulacazzz bilgisi olan var mı

Büyük bi batarya bulun olsun bitsin :) meselaa motorola bataryasıı :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Arkadaş kendisi yapmışş....Satılmıyor bu tarz.... Ama sizde yapabilirsiniz....

Biselect ler Düzce' de bayağı kullanılıyor. Çıt çıkarmadan yanınızdan geçiyorlar :)

arkadaşlar bayağı araştırdım bu motorlardan yok burada yabancı sıtelerde var ayrıca hup motor dedıklerı tekerden kendınden motorlu modellerıde var vectix dekı gibi ayrıca bir şirket var türkiyede cok nazlı yok kendılerı yapıyormuş cok pahalıymış parakente veremezmış toptan alman lazımmış dedı ama toptan fıyat istedım gene ses yok . yunan adalarından bir pansıyona kargorla isdesek sanırım gumrukten takılmadan sokarız memlekete

Vectrix ecen hafta batti. Birisi alirsa soz TR gelecek. Ama fiyati cok pahali. Amerika'da $10.495 - TR de ++ KDV!

Top speed 110km (evvelden 100 idi). Siz bir de Zero'ya bakin.

Cok kotu yonetildi- iki senede 200 milyon dolari yediler! Belki birisi alir ama ben geri donmuyorum- Bence Turkiye'de bu iste daha buyuk potansiyel var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar