Selamlar

Arkadaşlar Herkese Merhaba...
Siteye yeni katıldım.Uzun zamandır ertelediğim motosiklet hayalime ulaşmama da az kaldı...
Alacağım motosiklet konusunda ise hala karar veremiyorum. Chopper/Cruiser istiyorum aslında.Hem tarzı hem görünüşü bakımından bana daha uygun. Ama Race tipi makinalardan da performansları yüzünden vazgeçemiyorum...
Aklımda Honda Shadow 750 var. Öbür tarafta da CBR 600 ler duruyo.
İşin çok başındaki biri olarak önerilerinizi bekliyorum...

szr

Hoş geldin Deniz siteye renk katman dileğiyle:wiinkk:

aramıza welcome umarım bizimle iyi vakitgeçirirsin

herkezin tarzı başka abi bak mesala chopper alırsın uzun yolda rahat gidersin ama yawaş gidersin super sport alırsın gidecen yere daha hızlı varırsın artı tehlike de artar ve uzun yolda bel ağrısı sonra selesi rahat deyil ama zamanla ona da alışıyon yani vucut ona göre kendi forma getiriryor bana kalırsa super sport neden daha zevkli güzel sesi var tabi eksoz taktırırsan + kızlar daha bakar benim fikrim 600 rr 2007 hadi sana kolay gele

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza
umarım kalıcı kalıcı hep kalıcı olursun :) Dikkat kontes ten çaLDım :p

Valla aramıza hoşgeldin diyelim öncelikle. :rendeer:
Bu arada Deniz Barış, Fenerbahçe'li Deniz Barış mı?:silent:

arkadaşım öncelikle hoşgeldin...yalnız sormak istediğim diğer konu motosiklet konusunda tecrüben varmıki 600-750cc motor istiyosun...:silent::silent::silent:

arkadaşım öncelikle hoşgeldin...yalnız sormak istediğim diğer konu motosiklet konusunda tecrüben varmıki 600-750cc motor istiyosun...:silent::silent::silent:

Maalesef yok:salut: Almışken şöle güçlü bir motosiklet alayım diyorum. İlk motorum olcak da...:wiinkk: İlk arabamı aldığım zamanı hatırlıyorum da değiştirmesi çok zor olmuştu. Duygusal bir bağ oluşmuştu külüstür 3.20'yle. Şimdi hazır hevesliyken şöle uzun zaman kullanıp sıkılmayacağım bişey olsun istiyorum. Bildiğim kadarıyla Chooper motorlarda yüksek cc 'li ile başlamak, race kadar tehlikeli olmuyomuş. Ne dersiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar